medewerkers zijn klantgericht

vriendelijke meneer aan de telefoon die mij goed wist te helpen met een aantal vragen die ik had over het zelf aanleggen van een zwembad.

duidelijke website

super veel informatie op deze website te vinden. veel uitleg en duidelijke kluspagina's echt chill he

goede service in deze onzekere tijd

ondanks deze bijzondere tijd alles wat momenteel speelt in de wereld heb ik verassende snel mijn bestelling ontvangen.

fundering voor bouw aangelegd

tevreden met resultaat

zoons nieuwe huis

mijn zoon is onlangs op zichzelf gaan wonen, onwijs mooi huis maar had enkele opknappingen nodig wat vooral in binnenmuren en funderingen zat. Met de materialen die ik van dit bedrijf heb mogen ontvangen is dat prima gelukt.

onhandig verplaatsen

de betonblokken die ik geleverd heb gekregen waren erg zwaar en vond het verpakkingsmateriaal niet helemaal ideaal, vandaar dat ik toch een 7 geef aangezien het voor mij alleen heel lastig was de betonblokken de verplaatsen naar plek waar ik het nodig had, mogelijk kunnen jullie hier eens naar kijken. Overigens was ik over de blokken zelf erg tevreden

stevige bouw

muurtje is goed stevig en verwacht dat met deze kwaliteit ik er lang van kan genieten.

kleurverschil wel te zien

het product aanzich is in orde paste alleen niet helemaal bij de stijl van mijn huis, omdat ik de kleur van de bakstenen iets lichter had ingeschat. Ofwel het kleurverschil was net iets te duidelijk voor mij. maar ach mooie tuinmuur van gemaakt, zal door het weer wel weer veranderen

leuke speelkamer

staat onwijs mooi in onze nieuwe aanbouw, heel leuk nesje gemaakte voor mijn jonge meisjes ze zijn erg blij met het eindresultaat net zoals ik !

goed spul

tevreden en heel makkelijk in gebruik

een dikke 10 voor de levering

helaas hadden wij onwijs slecht weer op de dag dat onze materialen geleverd zouden worden. Toen de Chauffeur eenmaal bij ons huis was om te leveren plensde het zo onwijs hard niet normaal! De chauffeur was zo aardig om mij te helpen om de materialen op een plek te plaatsen waar het slechte weer zo min mogelijk schade kon doen. Onwijs attent en klantgericht om mij toch even te helpen met het slechte weer!

netjes geleverd

De materialen waren allemaal in orde alleen het transport bleek bij aankomst niet te lukken zoals ik van te voren wel had afgesproken met het transport- bedrijf. Gelukkig was ik thuis om mee te denken en helpen aan een oplossing. Waardoor de bestelling uiteindelijk alsnog wel geleverd kon worden op de goede plaats.

assortiment hebben ze voor elkaar

bouwmaterialen weet toch iedere keer als ik wat nodig heb de juiste producten in huis te hebben. Win-win situatie, ik blij dat ze aanbieden wat ik nodig heb en zij blij dat ik toch elke keer weer hier mijn bestelling doe en nog nooit teleurgesteld ben.

goede prijs-kwaliteit verhouding

b-kwaliteit metselstenen besteld al moet ik zeggen dat ze prima bij de a-kwaliteit hadden kunnen horen. Super mooie stenen en al helemaal voor het geld dat ik ervoor heb neergelegd. Een hele goede deal dus! Vind het haast zonde dat ik ze ga verwerken op een plek waar niemand ze meer kan zien.

metselstenen

goed product. Goede prijs. Efficiënte en snelle levering. Zeker aan te raden!

prima bedrijf

contact opnemen gaat makkelijk en er staan handige, informatieve en duidelijke teksten op de website zelf vermeld. Ofwel, alle informatie en benodigde producten op één plek.

top webwinkel

deze webwinkel is ideaal voor alle kwaliteit-metselstenen en al zijn aanverwanten producten die ze hierbij aanbieden.

Duidelijke site. Telefonisch goed bereikbaar en afspraak is afspraak

service en product in orde

zowel de service als het producten zijn erg bevallen. Ik moet nog beginnen aan het maken mijn garage en kijk zeer uit naar het uiteindelijke eindresultaat.

tevreden met de metselstenen

onlangs de donkere metselstenen gekocht, alles was naar wens. Was alleen jammer dat ik de stenen wat onhandig moest verplaatsen aangezien de klem die ik daar normaal voor gebruik, niet fatsoenlijk werkte in combinatie met de stenen.

prima contact

contact opgenomen met het bedrijf nadat er een aantal vragen bij mij opkwamen, die vragen werden direct beantwoord. De mederwerker had prima verstand van zaken betreft de vragen die ik stelde, daarna heeft hij de tijd genomen om mij te begeleiden bij het bestellen van mijn bouwmaterialen wat hij overigens keurig heeft gedaan. Ik ben erg te spreken over de klantgerichtheid!!

product komt overeen met de foto's v.d. website

de roodpaarse waalformaat stenen die ik heb mogen ontvangen zagen er precies zo uit zoals de foto op de website. Vooraf aan mijn bestelling heb ik contact opgenomen met het bedrijf over de eigenschappen van de steen zodat ik niet voor mogelijke verassingen kwam te staan, daar hebben ze mij goed mee geholpen

houd zich aan zijn afspraken

bouwmaterialen kwam zijn afspraken goed na dat was erg prettig.

betonblokken

perfecte betonblokken voor het leggen van een fundering.

bouwstaalmatten

onlangs onder andere bouwstaalmatten besteld. Ik was bang dat ze eventueel met een kromming zouden aankomen door bijvoorbeeld levering maar dat was gelukkig niet het geval, erg blij met mijn aankoop hier.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA