bedrijf denkt goed over oplossingen

er werd goed meegedacht over een probleem wat ik had, netjes afgehandeld uiteindelijk.

tevreden

lijmblokken, metselstenen, cement en nog meer besteld wederom een grote bestelling dus. Alles was in de kwaliteit die ik verwachtte en netjes bij mijn huis afgeleverd.

Levering wordt kort dag doorgegeven

Kreeg een dag van te voren te horen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Een specifieke tijd konden ze me niet beloven maar wel een tijdsvak van ongeveer 4 uur. Vond een dag van te voren wel een beetje kort dag maar ze hebben wel super netjes de bestelling geleverd op de door mij aangewezen plek dus daar was verder niks mis mee.

voor het eerst hier besteld

jullie waren helemaal top! Super fijne eerste ervaring met dit bedrijf zeker aan te bevelen voor anderen die opzoek zijn naar betaalbare maar goede bouwmaterialen.

snelle terugkoppeling van dit bedrijf

contact gehad met de customer service via hun live hulpdesk op de website, kreeg binnen enkele minuten reactie op mijn vraag. Goed geregeld!

bestelling opgehaald

had mijn bestelling opgehaald bij hun ophaalpunt, mijn bestelling stond al gereed. Het inladen van mijn materialen was wel effe een dingetje. Aan de producten zelf heb ik niks aan te merken.

Leveren niet wat ik gekocht heb en komen lever afspraken niet na

Datum en tijdsblok spoedlevering wordt bevestigd. Het betreft veel materiaal dus meerder personeelsleden naar de lokatie om te verwerken. Geen levering, bij tel navraag blijkt die ook niet te komen die dag. Den Brok verschuilt zich achter transporteur, en vise versa. De onkosten voor mijn rekening. Bij levering dag later zou big bag metselzand sortering 0-3 mm moeten zijn. Echter bevat heel veel stenen. Kortom niet het juiste product is geleverd. Reclamatie levert niets op. Ook al geef ik aan met schuifmaat rondom na te meten en het grind op geen enkele mogelijkheid door een 3 mm zeef kan wordt volg gehouden dat het juiste product is geleverd. Geen tijd voor verdere aktie richting dit bedrijf. Wat een ongehoord slechte service. Voor mij nooit meer !!

goed bedrijf

ik had flink wat betonblokken en metseltenen besteld voor een goede prijs. Daarbij kwamen nog wel150 euro verzendkosten maar oke das te begrijpen, was allang opgelucht dat ik al die zooi niet zelf hoefde op te halen.

producten voor een goede prijs

weinig geld kwijt voor de kwaliteit producten die je uiteindelijk binnenkrijgt. Ik zeg goede deal!

prima voor elkaar

groot assortiment en duidelijke informatie over de producten. Ik heb ze gebruikt voor een paardenstal, degelijk geworden.

mooi tuinhuisje ervan geknutseld

Waalformaatjes bestelt samen met de juiste hoeveelheid cement via de filter die dat automatisch voor je berekend. Prachtige kleur stenen en mijn vrouw was ook blij met het resultaat. Wat ik als, non-ervaren bouwvakker toch even in elkaar heb gezet was uiteindelijk best trots op mezelf hahaha

buitengewoon vriendenlijk en behulpzaam!!

wij hebben betonblokken bestelt om een moderne grote plantenbak te maken die ene stoere uitstraling heeft (houd mijn vrouw van). De blokken waren snel geleverd door een vriendelijke chauffeur.

een 10

gewoon een goede ervaring gehad met dit bedrijf!

leveringstijden

blijkbaar was de levering binnen 5 werkdagen en niet 5 ‘normale’ dagen vandaar dat ik dacht dat ze te laat waren met leveren maar dat bleek dus niet zo te zijn!

fantastische producten!

fantastische producten in hun assortiment, hebben precies wat ik nodig heb super fijn.

niks te klagen!

dit bedrijf verdient de volle aantal sterren. Blij met mijn aankoop en kan niet wachten om te beginnen om te klussen aan mijn huis.

zeer tevreden

chauffeur was vriendelijk en behulpzaam de materialen zijn dan ook zonder schade geleverd. Geen 10 omdat verbetering altijd mogelijk is ;)

goed omgaan met kritiek

vorige week een mail gestuurd met daarin een kritiek puntje betreft mijn levering, ik had mijn telefoonnummer achtergelaten in de mail. De volgende dag werd ik gebeld door dit bedrijf en hebben ze meegedacht met een oplossing met hetgeen waar ik dwars zat. Over het algemeen erg goed omgegaan met de situatie dat maakt dit bedrijf toch wel weer sterk.

bestelling wordt 25 mei geleverd

besloot om nu alvast mijn bestelling te plaatsen door bepaalde omstandigheden. Ik laat mijn bestelling de 25ste van mei leveren, tot nu toe heel tevreden over het contact met het bedrijf en ben super benieuwd naar de bouwmaterialen. Voor alsnog tevreden.

dure verzendkosten

vraag me af waarom de verzendkosten zo prijzig zijn. Ben benieuwd of het brokbouwmaterialen hier eens naar zou kunnen kijken want zo is mijn bestelling ineens 2x zo duur geworden, dat is toch een beetje jammer.

breed assortiment betonblokken

ze hebben echt werkelijk waar haast elke standard afmeting die je kan bedenken qua betonblokken. super assortiment!!

heldere en goede kwaliteit…

helder en goede kwaliteit metselstenen gekregen. Zocht al een tijd naar antracieten metselstenen en was onwijs blij ze hier te kunnen aanschaffen.

goede levering

had 5 pallets aan metselstenen bestelt, die werden binnen de beloofde 5 werkdagen geleverd en ondanks de best grote bestelling toch snel en efficiënt op de gewenste plek afgeleverd.

TOPPP

perongelijk een dubbele bestelling geplaatst. Na contact met de klantenservice werd er zonder problemen één bestelling geannuleerd.

retour netjes afgehandeld

Ten eerste wil ik aankaarten hoe duidelijk dit bedrijf zijn retourbeleid online heeft verwoord, erg duidelijk vermeld dat is altijd fijn. Ik moest helaas een deel van mij bestelling retourneren want de kleur was niet helemaal naar wens. Gelukkig ging dit proces heel soepel en stond het afgesproken bedrag een week na afgifte van de metselstenen weer op mijn rekening

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA