Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Carlo,
Bedankt voor uw bericht. Het is natuurlijk vervelend om te horen dat u niet tevreden bent omtrent de leverdatum en de geleverde big bag metselzand. Vanuit onze externe transporteur heeft u een bericht via de mail ontvangen dat er op een verwachte datum geleverd zou gaan worden. Uiteindelijk heeft er op die dag geen levering plaatsgevonden maar pas een dag later. Doordat onze transporteur moest schuiven in de planning is deze datum aangepast. In onze mails proberen we wel aan te geven dat dit gaat om een verwachte leverdatum en het ons advies is om dan nog niets in te plannen met bijvoorbeeld personeelsleden.
Natuurlijk zijn wij hierin verantwoordelijk en hadden we dit eerder met u moeten communiceren echter is dat niet gebeurd, waarvoor onze excuses.
U gaf daarnaast aan dat de big bag metselzand niet voldeed aan uw verwachting omdat de korrelgrootte volgens u groter was dan 3mm. We hebben u via de mail en telefonisch geprobeerd uit te leggen dat er wel degelijk metselzand van 0-3mm bij u is geleverd. In een zeef gaan deze korrels erdoorheen en dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat de rechte kant 4mm is maar de platte kant 3mm en valt het alsnog door de zeef. Tevens is het geleverde metselzand gewoon geschikt om mee te metselen.
We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent maar kunnen in dit geval helaas niet meer voor u betekenen.
Met vriendelijke groet,
Team BouwmaterialenKopen.com