complimenten aan de klantenservice

Vannochtend zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van brokbouwmaterialen, zeer behulpzaam.

eens met de andere recensies

voordat ik mijn bestelling plaatsten even de recensies van dit bedrijf bekeken, toen eigenlijk gelijk besloten om hier mijn bestelling te plaatsen. Daar heb ik achteraf zeker geen spijt van, ik kan u ervan verzekeren dat ik een geweldige ervaring heb met dit bedrijf en u ook zeker aanraad hier te bestellen.

Beste online webshop voor bouwmaterialen

Veruit de beste site voor bouwmaterialen. Alles was snel geleverd en ik heb mooie producten mogen ontvangen.

Goed!

Ze hebben goede spullen, zijn niet te duur, hebben aardig en vakkundig personeel.

betonblokken

betonblokken besteld. Vorige week binnengekomen ze zagen er prima uit.

particuliere klant

producten nodig voor een muurtje bouwen voor een vriend. Had een goed bedrijf gevonden maar verkocht helaas alleen aan bedrijfjes, toen vond ik bouwmaterialen.nl hier kon ik wel als particuliere klant bestellen, super gemakkelijk.

verbeterd bedrijf

jaar geleden hier besteld wat niet helemaal zonder problemen kwam. Besloot het bedrijf vorige week nog een kans te geven omdat de website er al veel belovend uitzag. De bestelling is gisteren binnegekomen en ben erg tevreden met de geleverde materialen. Ze hebben erg veel vooruitgang gemaakt en zal het bedrijf nu ook zeker aanbevelen aan andere mensen.

prima bedrijf

aan te raden als je inkopen wilt doen, prima bedrijf!

klasse bedrijf

mooi assortiment, snelle levering, aardig personeel. Men heeft niks meer wensen

niet op voorraad

gisteren stenen besteld helaas vandaag te horen gekregen dat ze nu niet op voorraad zijn en waarschijnlijk over enkele maanden pas weer geleverd kunnen worden. Daarna wel vriendelijk geassisteerd door een medewerker voor een alternatieve steen die ik uiteindelijk heb besteld.

prijs-kwaliteit verhouding in orde

betaalde een prijs die paste voor de kwaliteit van de geleverde kalkzandsteenblokken, niks aan te merken.

super overzichtelijk

goed gesorteerde website en handige filters, had mijn benodigde producten zo onwijs makkelijk en snel gevonden

goede producten voor een doe-het zelfer

moet zeggen dat ik best handig ben met klussen dus vind het dan ook leuk om mijn eigen tuishuisje in elkaar te zetten, deze website heeft goede bouwmaterialen voor een doe-het-zelfer zoals ik.

uitgebreide informatie voor het maken van een zwembad

ben van plan om over een tijd een zwembad in de achtertuin te maken, perfecte tijd zo voor dat het warm is en de zomermaanden komen toch altijd sneller dan verwacht. Op brokbouwmaterialen vond ik een goede uitleg met genoeg informatieve inhoud voor het maken van mijn zwembad, zo kan ik verder en hopelijk binnenkort beginnen aan een leuk project!

vakkundig personeel

personeel weet waar die het over heeft en geeft goed advies.

fraaie stenen

snel besteld in ruil daarvoor prachtige antracieten metselstenen in ontvangst mogen nemen. Zeer blij met mijn aankoop.

aantal kapotte stenen

ik had bakstenen besteld voor mijn aanbouw helaas had ik een stuk om 30 stenen die niet helemaal heel waren. Vond het zonde die te gebruiken aangezien de steen voor een buitenmuur worden gebruikt en dus zichtbaar zijn. gelukkig had de website me al aangerade om ongeveer 5% meer stenen te bestellen dan nodig en hoefde ik ondanks de kapotte stenen niet opnieuw te bestellen want ik kwam niks te kort.

vriendelijk personeel

werd vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon, meneer was erg geduldig en behulpzaam

al mijn derde bestelling

betrouwbaar bedrijf, blijf er mijn bouw materialen bestellen voor elke klus die ik heb!

ruim aanbod

de betonblokken die ik nodig had kwamen in allerlei verschillende maten. Goed aanbod en van mooie kwaliteit

duidelijke website

handige bereken tool voor de juiste hoeveelheid, vervolgens makkelijke me bestelling kunnen plaatsen.

bedrijf weet wat het doet

had een tijd geleden metselstenen en cement besteld, alles geleverd conform de afspraken.

monsterstenen

vorige week monsterstenen besteld en waren deze maandag al binnen. Tevreden met de snelle levering.

Annuleren

onder bepaalde omstandigheden moest ik tot mijn spijt de bestelling annuleren. Effe snel contact opgenomen met een medewerker en werd mij verteld dat het binnen 24 uur kosteloos was, dat klonk goed in mijn oren en heb dat gelijk dus maar gedaan. Fijn beleid!

zelf klussen geen probleem

na advies heb ben ik zelf met de geleverde materialen aan het klussen gegaan, van nature ben ik geen klusser dus heb een enkele keer toch even terug naar het bedrijf, die waren steeds heel behulpzaam. Had binnen no time de klus zelf afkregen, scheelt toch weer extra kosten.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA