duidelijke website

handige uitleg bij elk product en duidelijk overzicht van zijn eigenschappen.

levering snel

vorige week besteld en ze stonden begin deze week met hun grote laadwagen al voor mijn oprit, erg aardige chauffeur die bij ons leverde ook!

leuke en vrolijke metselstenen

ons thuis heeft al veel gekkigheid, een vrolijke en aparte muur voor de aanbouw was dan ook precies waar we naar opzoek waren. We bestelde bij brokbouwmaterialen vuilwerk metselstenen en waren dan ook zeer tevreden met de geleverde metselstenen.

de verzendkosten mochten de pret niet drukken

dit bedrijf verkocht precies wat ik nodig had dus ondanks ik de verzendkosten iets prijzig vond weerhield het mij niet hier de materialen te bestellen. Achteraf zeker geen spijt van gehad want ik was zeer tevreden met de materialen.

standaard hoeveelheid betonblokken

de blokken die benodigd waren kwamen in pallets van 21 stuks, ik had er net 30 nodig dus moet de prijs van een extra 21 stuks betalen. Ik heb ze daarna zelf wel weer kwijt weten te raken voor een beetje geld dus groot probleem was het niet. Betonblokken zelf waren in orde.

ze houden zich echt aan de laagste prijsgarantie

onlangs gemaild over een product dat ik goedkoper had gevonden. Ze pakte mijn melding professioneel op en hielden zich aan hun beloofde afspraak over de laagste prijs die gehanteerd zou worden.

contact zoeken onwijs makkelijk

had een korte vraag over iets dus gelijk even in de chat gepraat kon na enkele minuten zonder verdere vragen mijn bestelling afmaken

mooie metselstenen

de kleur van de bommels bont metselstenen was nog helderde dan ik had gehoopt en gezien op de foto, gaat een prachtig rood muurtje worden perfect bij de stijl van ons huis.

helemaal ingelezen

toevallig kreeg ik reclame van deze site en besloot ik een kijkje te nemen naar de aanbevolen materialen, mijn aandcaht werd getrokken aan een korte blog over het maken van een schuurtje. Ik raakte zo enthousiast dat ik gelijk de aanbevolen producten hebt besteld, als de levering naar verwachting gaat kan ik volgend weekend beginnen aan mijn man cave.

volle vertrouwen in dit bedrijf

ik heb voor mijn allereerste project bij Brok bouwmaterialen besteld en sinds dien ben ik als een trouwe klant bij hun gebleven.

Weet waar je aan toe bent

Je bestelt voor een groot bedrag online, gelukkig wordt je tussentijd goed op de hoogte gehouden van de levering en zijn ze heel veel bereikbaar voor vragen.

absolute volle 5 sterren

dit bedrijf heeft zich Keurig aan zijn beloftes gehouden, betreffende levering en over de geleverde materialen ook zeker niks te klagen. Helemaal blij met mijn aankoop!!

verschillende vormen metselstenen

ik kocht vuilwerk metselstenen, helaas hadden de stenen toch wat meer verschillen in formaat dan verwacht. Had iets duidelijker op de website vermeld mogen worden.

website

Second space (text review): duidelijke website heb alles kunnen vinden voor me klus.

keuzestress

ik had monsterstenen aangevraagd om zo de mooiste kleur stenen te kiezen, toen ze eenmaal binnenkwamen vond ik ze zo mooi dat ik nog steeds niet kon kiezen wat ik nou wilde hahaha wel fijn dat ik ze kon bekijken in het echt.

adviseer dit bedrijf

als aannemer wordt ik wel eens door mij klanten gevraagd waar ze hun materiaal moeten aanschaffen. Ik heb tot nu toe goede ervaringen gehad met dit bedrijf en raad het dan ook altijd aan als een van de opties voor mijn klanten.

Betonblokken besteld

Betonblokken voor de plantenbak besteld welke snel zijn geleverd door een vakkundige chauffeur

Betrouwbaar bedrijf

Afspraken worden netjes nagekomen welke we telefonisch en via de mail hadden besproken en de levering is ook snel uitgevoerd

Schepre prijs betonblokken

Een volle vracht betonblokken 30x10x20cm besteld, op pallets laten leveren voor onze paardenschuur. Zeer tevreden en tegen een scherpe prijs. Lokaal waren de prijzen ruim 400 euro hoger

Brok is zeker aan te bevelen

Bij Brok diverse prodcucten gekocht voor de bouw van een schuur in onze achtertuin. De calculator op de website was erg handig zodat we zelf niet hoefde te rekenen hoeveel materialen we precies nodig hadden. De kwaliteit van de producten was ook goed alleen hadden we geen rekening gehouden dat de vrachtwagen zo groot en lang was waardoor er niet op de gewenste plek is gelost

Dinsdag besteld en vrijdag geleverd

Super allemaal van bestellen tot aan de levering bij mijn huis

Verkeerd product geleverd

We hadden een tweede bestelling geplaatst maar daar waren de verkeerde formaat betonblokken geleverd dit werd netjes binnen 2 dagen opgelost zonder extra kosten. Wat alleen vervelender was is dat de chauffeur wat schade heeft gemaakt aan het troittoir en hier hebben we jullie ook over gemaild we gaan er vanuit dat dit nog netjes opgelost gaat wordne

Snelle levering door speodlevering

Wij hebben gebruikt gemaakt van een spoedlevering waardoor de materialen er de volgende waren. We moesten hier wel extra 100 euro voor betalen, dit zou toch ook wel goedkopier moeten kunnen? In totaal hebben we namelijk 250 euro aan transportkosten moeten betalen dat is wel heel erg veel

Uitstekende informatie ook snel geleverd.

Duidelijke website en informatie, goede levering en producten zijn ook van een goede kwaliteit. Wij hadden kalkzandsteen en metselstenen besteld voor onze aanbouw aan het jhuis

Tijdvak niet correct

Bezorger was kundig, snel en vriendelijk. HEt tijdslot was niet juist de bezorger was er namelijk al een uur eerder waardoor ik ineens halsoverkop van mijn werk naar huis moest dit levert onnodige stress op

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA