Goed geleverd

Netjes geleverd door de chauffeur. De levering was compleet en binnen 5 werkdagen bezorgd. Ik had aangegeven waar de chauffeur het neer mocht zetten. Ging prima

beton metselstenen

Goede stenen, binnenmuurtje mee gemaakt. Een fijn formaat om mee te metselen en lkkr goedkoop ;)

Hoge kwaliteit betonblokken

De betonblokken die wij besteld hebben zien er top uit. We hadden ietd meer besteld dan we eigenlijk nodig hadden. Je zou maar bijna klaar zijn en dan zonder stenen komen te zitten. Dat hadden we gelukkig niet.

Makkelijk te bestellen

De website is heel gebruiksvriendelijk. Ik kon de materialen makkelijk vinden. Heb alles in 1 keer besteld. Top.

Goede klantenservice, levering op tijd

1 dag van te voren kreeg ik een mail dat het de volgende dag zou komen. Prima levering.

Goede website

Goede website zonder teveel tierelantijntjes. Altijd bereikbaar en netjes. Ik heb weinig aan te merken aan dit bedrijf, het is allemaal top. Bedankt voor de metselstenen en tot de volgende bestelling.

Top levering

Ik was helaas niet thuis toen het werd geleverd, maar ze waren mooi op tijd. Ze hebben de stenen op een goede plek neergezet dat wij ze makkelijk konden verplaatsen en uiteindelijk verwerken. Dit heeft ons een hoop tijd bespaard.

Top bedrijf

Hele fijne samenwerking gehad met dit bedrijf. Als aannemer moet je wel op afspraken kunnen bouwen en dat kan. Daarnaast zijn de materialen ook goed en op tijd geleverd. Top.

Via de website heb ik metselstenen met zand en cement besteld. Was duidelijk te vinden en handig dat het verwerkingsmateriaal automatisch berekend werd. Hierdoor hoefde ik daar niet meer over na te denken. De levering en afhandeling van de bestelling is verder ook goed verlopen.

Snel verwerkt

De metselstenen die we besteld hebben waren binnen notime verwerkt tot en tuinmuur. Met een paar man hadden we het in een weekendje al gedaan. Hele fijne stenen om mee te werken.

Levering ruim op tijd

De levering kwam al na 4 dagen. Zo snel had ik het niet verwacht maar dat was wel heel handig. Hierdoor konden we snel beginnen met bouwen en nog voor de feestdagen een deel klaar hebben. Top!

Goede stenen

De partij betonblokken waren mooi en goed. Ik zou de stenen zo weer bestellen voor andere bouwprojecten in de toekomst. Heel erg bedankt.

Mooie garage

Ik wilde altijd al een garage waar ik mijn auto in kon zetten. Ik vond het altijd te duur om er eentje te laten maken. hier hebben ze me laten inzien dat het ook goedkoop kan door zelf de bouwmaterialen te bestellen en deels zelf te bouwen.

Blogs zijn top

Ik heb een hoop blogs gelezen op de website. Deze geven veel informatie en zorgen ervoor dat ik goed voorbereid te werk ga. Er staan ook een hoop handige tips in die ervoor hebben gezorgd dat ik heel wat tijd en geld heb bespaard.

Prachtige plantenbakken

De plantenbakken in de tuin is prachtig geworden. We hebben ze gebouwd met vuilwerk metselstenen en ze vervolgens afgewerkt. Ze zien er heel mooi uit en hebben ons amper wat gekost! Bedankt voor de goedkope maar goede stenen...;)

De service bij Brok is top. Geen moeilijkheden en ze komen hun afspraken na. De levering was zelfs te vroeg. Chauffeur was heel aardig en dacht mee met ons. Al met al top.

Goede prijskwaliteit

Goedekope stenen met een goede kwaliteit. Zelf s de tweede keus blokken zagen er top uit. Super blij mee en ze zijn verwerkt tot een mooie schuurmuur.

Prima helpdesk

Ze hebben me goed geholpen aan de telefoon. Ik had betonblokken nodig voor mijn vijver en wist niet goed welke ik nodig had. Blijkbaar werd er aangeraden om blokken van 20 dik te nemen. Dat had ik anders niet geweten.

Handige website

de ewbsite is overzichtelijk en fijn te gebruiken. Ook voor mensen die weinig verstand van de bouw hebben, is het duidelijk waar je ongeveer moet zijn.

Goede prijs kwaliteit verhouding ik heb bia betonblokken gekocht voor het dichtmaken van 2 muuropeningen snelle service en ophalen was in de buurt

Aardig en juist

De mensen die hier werken zijn aardig en zeggen de juiste dingen. Zo hebben ze mij goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste producten voor mijn tuinmuur. Anders had ik het echt niet geweten.

Binnenmuur van kalkzandsteen

Ik heb een binnenmuur gelijmd van kalkzandsteen. Super snel en makkelijk. De lijm breng je in 1 keer aan op een rij en vervolgens kun je de blokken er zo 1 voor 1 op zetten. We waren zo klaar.

Top kwaliteit

Hele goede kwaliteit metselstenen. Geen scheuren of kapotte stenen zaten er tussen. Ze waren ook mooi van kleur, mooier dan op de website te zien was.

Geen aanmerkingen

Ik heb nergens problemen mee gehad. Alles verliep soepel en vlekkeloos. Alles was zeer naar wens.

Betrouwbaar bedrijf

Het bedrijf is heel betrouwbaar. Ze zijn aangesloten bij thuiswinkel waarborg en komen altijd hun afspraken na. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA