Super mooie stal

Eigen stal gebouwd met betonblokken. Is heel mooi geworden met de helft betonblokken en de helft hout. Heel gemakkelijk te verwerken en goed resultaat.

Goeie ervaring, goeie communicatie, goeie klanten service en een goed product

Goeie ervaring, goeie communicatie, goeie klanten service en een goed product

Niet alles op voorraad wel een goede oplossing gezocht

De metselstenen die ik wilde was een langere elvertijd voor, ik werd gebeld door ze en in overleg hebben we soortgelijke stenen uitgekozen. Nu ik ze binnen heb, vind ik ze misschien nog wel mooier dan de eerder bestelde, dus eind goed al goed

Spoedlevering want blokken snel nodig

Ik had ff gekozen voor spoedlevering, want zaterdag begonnen ze al met bouwen. Fijn dat deze optie er is, zodat niemand stil kwam te staan

Snelle levering Goedkoop

Alles was in orde vind denk ik nergens zo'n grote partij betonblokken voor zo'n goedkope prijs. bedankt

Vuilwerk metselstenen

Ik werd aangerade om te kijken naar vuilwerk metselstenen, omdat deze goed koop zijn en van prima kwaliteit. Deze besteld en verwerkt, prachtige tuinmuur geworden die ik erna wit heb geverfd. Mijn tuin is nu weer een mooi geheel.

Overzichtelijk en snelle levering

Duidelijke communicatie naar de klant betreft de order. Ik wilde de mortel van de order annuleren, want had zelf dubbel besteld. Dit was in orde. fijn dat het zo abrupt nog geannuleerd kon worden.

Geen verbeterpunten

Proces verliep soepel. Ben zelf een klein plantenbakje aan het maken van betonblokken. Zo blijf ik een beetje in de weer

Veel informatie op de website

Veel informatie op de website. Allerlei uitleg en duidelikje teksten. Is ook niet niks een bouwklus starten. Handig dat ze dan zoveel kunnen toelichten.

Foutje snel opgelost

Hele goede ervaring, waren wat te weinig stenen geleverd omdat de pallets kleiner waren, even gebeld en foto's gestuurd, 2 dagen later waren de overige stenen gebracht. Leverde geen vertraging op en vriendelijk geholpen

Goede kwaliteit blokken

Blokken kwamen aan met die enorme vrachtwagen. Ben nu bezig om een stal te maken, zijn stevig joh die blokken, top!

Bestellen

ik was weer aan het prutsen om alles te bestellen, toen maar even gebeld. werd zo aardig en goed geholpen, zelfs dat het verwerkingsmateriaal mee kon, is toch ideaal zo

Goede website

Goede prijs met een ruim assoritment, kon veel tegelijk bestellen

Duidelijke website

Makkelijk te bestellen en vervolgens de bestelling af te ronden. Goed opde hoogte gehouden met mails. Ik zou nog eens bestellen

monsterstenen voor muurtje

Ik ga in de tuin met mijn man een muurtje metselen. hiervoor wilden we een lichte steen, veel opties dus wat monsterstenen besteld en vervolgens die stenen gebruikt voor het muurtje, mooi geworden!!!

Levering

Mailtje met tijd voor levering was handig, zou ook door de chauffeur gebeld worden, die belde 10 min voorda thij er was, was even snel schakelen. maar alles goed gekomen en blij met de materialen

Vriendelijk te woord gestaan

Heb het in mijn hoofd gehaalt om een eigen schuur te maken, moet de doen zijn. Paar keer gebeld voor advies en welke materialen te gebruiken.. en ja hoor hij staat!

Snelle levering, ze geven groot vlak aan van 7 werkdagen, had de spullen al in 4 dagen net voor t weekend, handig!

Als aannemer zijnde is de site heel handig. Als ik een order binnen krijg kan ik meteen de materialen online bestellen en kiezen waar en wanneer het geleverd moet worden. Zo hoef ik niet langs een bouwhandel en dat scheelt me een hoop tijd en moeite.

Hartstikke goed

Fijne mensen, fijn bedrijf. Ze helpen me waar nodig en zorgen dat alles in orde komt. Dit scheelt me een hoop stress.

Super bedrijf. Handig dat het verwerkingsmateriaal meteen erbij wordt berekend. Dit heeft mij een hoop hoofdpijn bespaard. Ik was zo klaar met bestellen en de producten had ik ook zo gevonden. Snel gepiept.

Top stenen

Heel blij met mijn partij metselstenen. Het was een overgangspartij, maar ze zien er prachtig uit. Ik heb denk ik nog nooit zo goedkoop zulke mooie metselstenen gekocht.

Snel geleverd snel gebouwd

Brok heeft een snelle service. Binnen 5 werkdagen na de plaatsing van de bestelling, had ik de stenen al binnen. In nog geen 3 weken tijd was ik van idee naar realisatie met mijn tussenmuur. Zo snel heb ik nog nooit iets gebouwd. Heel chill om een bedrijf achter de hand te hebben die zo snel bouwmaterialen kan leveren.

Mooie toevoeging

De aanbouw achter mijn huis is een mooie toevoeging geworden. Door de lockdown moeten de centen toch ergens naartoe. Dan maar aan het bouwen geslagen. Binnenkort gaan we ook nog een schuur bouwen. Hiervoor ga ik zeker de bouwmaterialen weer bestellen!!

De pagina over aanbouw

De aanbouw paginaheeft me veel info gegeven. Ten eerste wist ik voordat ik die pagina las nog niet dat je zoveel geld kon besparen met zelf de materialen inkopen. Daarnaast was de optie tot prijsopgave en adviesgesprek ook heel handig om meer informatie in te winnen.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA