Goede kalkzandstenen

De vellingblokken die ik heb besteld zijn mooi wit van kleur en dienen bij mij mooi als schoonwerk. Ik heb er een muur in de garage van gebouwd. Prima om hiervoor te gebruiken. Het bouwt ook lekker snel omdat alles aan elkaar gelijmd worden. Ideaal.

En goedkoop En service

Dankzij de goede service en de goedkope bouwmaterialen heb ik mijn tuinmuur kunnen bouwen. Het budget was klein, maar hierdoor is het toch gelukt. Ik heb het zelf gemetseld door heel veel filmpjes te kijken en blogs te lezen.

Goedkoop

De betonblokken hier zijn erg goedkoop. Ik heb ze nergens anders goedkoper gezien. En de kwaliteit is niet minder. Dat maakt dat ik natuurlijk heb besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Fijne klantenservice

aardige mensen aan de telefoon gehad. Je ziet niet meer altijd dat de klantenservice ook echt klantvriendelijk is. Vaak willen ze je zo snel mogelijk afhandelen of doorverbinden. Gelukkig was dat hier niet zo. Hele aardige mensen daar bij de klantenservice.

Professional bedrijf

Het bedrijf komt op mij heel professioneel over. Ze komen hun afspraken na en communiceren duidelijk. Heel fijn als het om grote bedragen gaat, dat je weet waar je aan toe bent.

Overzichtelijke site

Ik ben zelf niet handig met computers en dergelijke. Toch is het me gelukt om bouwmaterialen te bestellen. De website is heel overzichtelijk en makkelijk om dingen te vinden. Alles is duidelijk aangegeven.

Tussenmuurtje gemetseld

In mijn huis heb ik een tussenmuurtje gemetseld. De info hiervoor heb ik gevonden op de website, handig anders had ik het tuurlijk niet zelf kunnen doen

Mooie kleur metselstenen

We hebben Tiber metselstenen besteld. Deze stenen zijn heel mooi van kleur. We hebben de stenen gebruikt voor een aanbouw achter ons huis. Het zijn super mooie rode stenen.

Levering was top

De metselstenen werden geleverd met een heeeele lange vrachtwagen... De chauffeur communiceerde netjes waar hij de stenen kon neerzetten en vroeg hoe ik ze had willen staan.

Hartstikke aardige mensen

De mensen die bij Brok werken zijn hartstikke aardig en behulpzaam. Ik heb meerdere keren met ze gebeld en gechat en ze helpen me altijd goed. Hierdoor heb ik besloten om hier te bestellen en zal dit in de toekomst ook gaan doen.

Prachtige schuur geworden

De schuur in onze achtertuin is heel mooi geworden. We hebben de schuur gebouwd met vuilwerk metselstenen en daarna afgewerkt en geverfd. Doordat de vuilwerkstenen zo goedkoop zijn, hebben we ook nog ons terras kunnen vernieuwen.

Top service. Wat een aardige en professionele mensen die daar werken en willen helpen.

Handig ook voor aannemers deze website, goedkoop en snel

Voor aannemers is het ideaal om hier te bestellen. Het wordt op locatie afgeleverd en nog snel ook. Hierdoor hoef ik nooit meer langs de bouwmarkt. Scheelt weer tijd

Zeer tevreden!

Komen alle afspraken na! Netjes geleverd!

Hele mooie garage neergzet

Ik heb samen met wat maten een hele mooie garage weten te bouwen. De garage heeft plek voor 2 auto’s en we hebben hem gebouwd van een mooie rode baksteen die we bij Brok hebben gekocht. Hartstikke blij met het eindresultaat.

Zoveel bespaard

Ik heb ongelofelijk veel bespaard door zelf de bouwmaterialen te bestellen. Hierdoor kan ik naast mijn schuur ook nog een tuinmuur neerzetten. Dit had anders niet in het budget gepast.

Goeie betonblokken

Ik heb betonblokken maat 30x10x20 besteld. Deze heb ik verwerkt in een fundering. Ze dienen hier goed voor en ben blij dat ik voor deze stenen heb gekozen. Bedankt hiervoor :)

Prijsopgave heel handig

Op de kluspagina van schuur bouwen heb ik de prijsopgave ingevuld om te kijken wat de schuur ongeveer zou gaan kosten. Dit is heel handig aangezien ik best een precies antwoord terug kreeg. Ik zag toen dat zelf bestellen echt veel goedkoper is dan het door een aannemer te laten doen.

Goedkoop en goede service

De laagste prijs garantie geldt zeker. Nergens anders zijn de stenen goedkoper te vinden. Ik bestel al tijd bij Brok en zal dat ook blijven doen.

Bedankt voor de hulp

Brok heeft mij goed geholpen. Ik wist niet welke kleur baksteen het meeste op de baksteen van mijn huis zou lijken. Na lang naar foto’s gekeken te hebben, werd ik erop gewezen dat ik ook monsterstenen kon bestellen. Dit heb ik toen gedaan en vervolgens heb ik voor een bepaalde metselsteen gekozen.

Gemakkelijke website

Aangezien ik al in de 70 ben, ben ik niet zo handig met computers en dergelijke... het bestellen van bouwmaterialen was dus wel nog even een dingetje. gelukkig was de website makkelijk en kon ik de producten die ik nodig had zo vinden hierdoor heb ik vel kunnen besparen op deze bouwmaterialen

Professional

De website komt bij mij heel professioneel over. Ze komen goed hun afspraken na en communiceren snel en daadkrachtig.

Scheidingswand gipsplaten

Ik heb samen met mijn klusjesman een scheidingswand geplaatst van gipsplaten. Alle informatie hiervoor heb ik gevonden op de website van bouwmaterialenkopen.com. Uiteindelijk was het minder moeilijk dan ik dacht, maar het is een kwestie van de juiste dingen weten.

Goede kwaliteit kalkzandsteen

mn aannemer zei dat ik deze blokken nodig had, hij heeft er een binnenmuur van gemaakt. de kwaliteit is top!

Goede klantenservice

Snelle levering en vriendelijk contact. Er werd een bouwstaalmat te weinig geleverd, even hierover gebeld en meteen de dag erna werd het recht getrokken en de missende mat geleverd. Bedankt voor het snelle handelen!

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA