Zwembad bouwen

Veel informatie verkregen voor het bouwen van mijn zwembad. De betonblokken en andere benodigdheden besteld en netjes op tijd geleverd gekregen. Echt een aanrader

lange openingstijden, goed bereikbaar voor vragen

lange openingstijden, goed bereikbaar voor vragen

Door schaarste snel besteld

Door schaarste snel besteld en mijn bestelling op afroep laten leveren, prima geregeld zo

Fijne service bij Brok

Ik kwam er niet goed uit hoeveel stenen ik nodig had, Brok hielp me goed op weg zodat ik de bestelling kon plaatsen

Betrouwbaar + goede service

Metselstenen besteld, ondanks de vakantie gewoon op tijd binnen gekregen

Net optijd

kregen de stenen precies op de 7de werkdag dus nog net op tijd. Verder zijn de blokken van goede kwaliteit en niks op aan te merken.

Goede Hulp!

Ik heb wat vragen gesteld via de chat en daar heb ik van een aardige mevrouw direct antwoord gekregen.

Mooie Restpartijen

Als je voor een tuinmuurtje wat metselstenen nodig hebt, dan raad ik Brok echt aan. Je hebt hier mooie restpartijen die ideaal zijn voor een tuinmuur.

Alles op voorraad en snel

Kreeg alles direct geleverd vanuit Brok en ik heb gebruik gemaak van een spoedlevering, dus ik kreeg de blokken al na 2 dagen. Wel aardig voor betaald, maar wel super snel.

Veel kennis

Goed geholpen via de mail!

Duidelijke website

Ik kon alles in een keer bestellen voor mijn garage. Ook hebben ze verwerkingsmateriaal dat je meteen kan toevoegen in de goede hoeveelheid. Erg handig voor mij.

Snel

Netjes optijd geleverd. Let wel op dat ze met een hele grote vrachtwagen komen.

Monstersteen besteld

Ik wilde de stenen bezichtigen en dit was niet mogelijk hoorde ik. Monsterstenen besteld en die kreeg ik snel binnen dus toen kon ik direct bestellen.

De blokken zouden er binnen 7 dagen zijn en ik heb ze al na 4 dagen ontvangen en de stenen zagen er ook netjes uit dus ik ben tevreden ermee!

Gewoon Goed!

Ook duidelijk voor mensen zoals ik, die niet zoveel verstand hebben van al die bouwmaterialen en het cement etcetera. Fijne ervaring.

Netjes ontvangen

Niks op aan te merken en netjes op tijd

bestelling alvast betaalt

Ik zag precies de bakstenen waar ik naar op zoek was en toen heb ik voor de zekerheid maar even gebeld en toen heb ik betaald en ze op afroep bestelt zodat ik ze gewoon naar 1,5 maand kon laten bezorgen. Hadden ze wel op de website kunnen zetten want dit kwam goed van pas.

goed bereikbaar

Voor mense die de hele dag aan het werke zijn is het wel fijn dat je ze ook savonds kunt bereiken voor vragen.

Goedkoop en groot assortiment

voor de schuur heb ik hier een heel aantal betonblokken online gekocht. Hier hebben ze tenminste de blokken die ik nodig had en voor een nette prijs.

Goede prijs behalve bezorging

De stenen staan voor een goede prijs op de website maar je moet wel 150 piek betalen om ze te laten brengen. Dat vond ik wel erg duur maar je kan er niet zelf voor rijden.

Behulpzaam

Netjes een telefoontje ontvangen, omdat ik per ongeluk de verkeerde lijm had besteld voor de kalkzandstenen die ik nodig heb. Dit hebben ze meteen aangepast en ik hoefde verder niks meer te doen goede service dus

Tweede keer besteld

Ik heb hier voor de tweede keer besteld en ik ben weer erg tevreden met de levertijd! Alle twee de keren in 5 dagen geleverd gekregen.

Fijne chat via de website

Ik had wat vragen over welke betonblokken ik het beste kon gebruiken voor mijn zwembad en via de chat op de website heb ik meteen een duidelijk advies ontvangen. Netjes op tijd geleverd dus helemaal tevreden.

Foto's doorgestuurd voor foto wedstrijd

Mijn spullen allemaal besteld en geleverd gekregen. Er was een foto wedstrijd, ik was erg blij met het resultaat dus heb wat foto's toegestuurd. Leuk dat ze zo'n actie hebben!

goede service en website

makkelijke website voor het bestellen van producten

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA