Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Peter,
We kunnen uw reactie volledig begrijpen. In dit geval had u zelf helaas de verkeerde stenen besteld en vroeg u naar de mogelijkheden om dit om te ruilen.
Dat is natuurlijk wel mogelijk echter worden in dat geval de werkelijke transportkosten berekend door onze externe transporteur, dat betekent de werkelijkste transportkosten enkel heen en weer enkel terug. Deze werkelijke transportkosten zijn hoger dan de kosten welke wij doorberekenen naar de klant. Dit is dan enkel het geval om de stenen retour te halen maar wilt u andere stenen bestellen dient u dit weer op dezelfde wijze via onze website te bestellen voor onze vaste verzendkosten van 149,95 euro.
Nogmaals we kunnen uw reactie volledig voorstellen, deze kosten zijn ook erg hoog. Echter zijn dit wel de werkelijke transportkosten welke onze externe transporteur ons ook in rekening brengt. Het gaat namelijk zoals zij dit noemen om speciaal en zeer zwaar transport wat hiervoor nodig is om deze producten te kunnen vervoeren. Het is bijvoorbeeld geen postpakketje wat daarin een stuk eenvoudiger te vervoeren is.
Met vriendelijke groet,
Team BouwmaterialenKopen.com