Metselstenen blijken dikformaten te zijn

Geen vriendelijke chauffeur volgens mijn vrouw en bij thuis komst er achter komen dat het dikformaat metselstenen zijn in plaats van gewone beetje jammer ,nu maar opzoek naar gewone metselstenen.

Onbetrouwbare leveringsinformatie

De status van de bestelling én de update over de vertraging bleken allebei onbetrouwbaar. Ook kon de klantenservice me geen nuttige informatie geven. Ik moest maar gewoon afwachten.

Goede aanbieding

Snelle verzending en een goede aanbieding!

Goede ervaring

Ondanks het slechte winterweer waren de pallets er snel. Product voldoet volledig aan de verwachting.

Net bedrijf, eerlijk en erg duidelijk

Bij het eerste telefoontje werd aangegeven om altijd eerst een offerte aan te vragen omdat ze waarschijnlijk nog wat korting konden geven. Dan moet ik eerlijk zeggen dat 8 euro korting op een factuur van 850 euro te verwaarlozen is. We zijn natuurlijk blij met een financiële besparing, echter als ik geweten had dat het 8 euro zou zijn dan had ik het direct besteld (en in 1x klaar) en niet zitten wachten op deze korting.

Snelle en perfecte levering

De bezorging was alleen wel erg vroeg om 6.30 uur al, wellicht kan hier in het vervolg beter rekening mee worden gehouden.

Goede bereikbaarheid en hulp

Kalkzandsteen lijmblokken met lijm besteld en door de chauffeur netjes gelost

Groot assortiment..en snelle levering.Top!!

De eerste keer bouwproducten online besteld maar ben er zeer over te spreken

Nemen de tijd voor je, vriendelijke en deskundige hulp, snel een offerte thuis.

Vriendelijke en goede service. De levertijd is wel lang we hadden onze bestelling pas met de 7e dag in huis

Afspraken nagekomen en keurig afgeleverd

Afspraken nagekomen en keurig afgeleverd

Snel geleverd vriendelijke chauffeur

Het was erg snel geleverd. De vaste bezorgkosten zijn wel aan de hoge kant vooral bij een grotere order. Deze blijven altijd vast ongeacht de ordergrootte. Gratis verzending vanag een bepaalde bedrag zou toch mogelijk moeten zijn.

Snelle levering, verschillende merken allemaal hun bezorgkosten en levertijden dat is een nadeel.

Van het ene product alles snel geleverd, maar het andere merk een week later daar moest ik ook voor bellen waar het bleef.

Snelle bezorging, wel even de aantallen checken

Snel geleverd, maar de geleverde aantallen klopte niet. Dit is wel gecrediteerd, nadat we dit eerst moesten aantonen door foto's.

Fijne communicatie, goede materialen, snel en correct geleverd

Betonblokken, cement, isolatie en metselstenen besteld allemaal goed gegaan en geleverd in de tuin

Snelle reacties via chat en mail dat is zeer prettig

Afspraken zijn nagekomen

Perfect, juiste stenen en hele mooie prijs

Paar dagen na mijn bestelling geleverd precies zoals afgesproken en keurig op mijn oprit gezet. Hier ga ik zeker vaker bestellen

Problemen snel opgelost na telefonisch overleg

Door een misverstand een deel van de levering in eerste instantie niet ontvangen. Dit probleem lag bij de leverancier en is netjes opgelost door brok bouwmaterialen

Scherpe prijzen en goede kwaliteit metselstenen

Net bedrijf, doen wat ze zeggen en Niet duur

Afspraak is afspraak, en dat voor een goede prijs.

Zal jullie zeker aanbevelen

Prima geregeld.

Producten afgehaald in Zevenbergschen Hoek, producten stonden netjes klaar en werden geladen op mijn aanhanger

Snelle service, reactie op de app en goede prijzen.

In de mail staat dat er telefonisch contact wordt gezocht wanneer er die dag geleverd wordt. Dit is niet gebeurd.

Bestellen gaat makkelijk

Betere communicatie over aflevering

Makkelijk bestellen, goed geholpen via chat en telefonisch

Professioneel bedrijf met het personeel dat graag meedenkt met de klant. Bij hun staat tevreden klant op de eerste plaats en dat vind ik zeer belangrijk.

Niet geleverd op afgesproken datum

Er zou op 26 januari geleverd worden., niets gehoord en zelf achteraan gebeld. De chauffeur zat aan zijn rijtijd en nu werd het in de volgende werkdag 1e werk geleverd maar communiceer dit dan in het vervolg beter...

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA