Fijne klantenservice!

Snelle levering, vriendelijk contact. Er werd per abuis een balk minder afgeleverd, dit is netjes opgelost en werd meteen de volgende dag al afgeleverd. Super klantenservice!

Bereikbaarheid avonduren is zeer prettig

Al met al tevreden van het moment van bestellen tot aan de levering

Niet alles was op voorraad terwijl het wel online besteld kon worden

In overleg hebben we gekeken naar alternatieven dit was geen optie voor mij. Ze hebben het bedrag wel gecrediteerd maar hierop zou de website beter in de gaten gehouden moeten worden naar mijn idee.

Dit is mijn tweede bestelling eerste bestelling was prima geregeld

Ook tijdens Corona gewoon geleverd gekregen.

Snel en doen wat ze beloven

Werd op tijd geleverd. Wanneer je andere klussen afhankelijk zijn van een levering, wil je graag je levering op tijd hebben.

Hele snelle levering echt top. Binnen 1 dag al geleverd

Er waren wel een paar zakken cement kapot, en heb hier nog een mail over gestuurd.

Goede telefonisch bereikbaarheid ook in de avonduren

Heel correct en vriendelijk. Leggen keurig uit wat de opties zijn en denken met je mee.

Scherpe prijzen, alleen leverdatum afspreken was niet mogelijk

De kwaliteit van de producten voldoet aan hetgeen wat je ervan zou mogen verwachten.

Denken met je mee bij problemen

Wilde enkele dagen later nog een bijbestelling plaatsen dit was niet direct mogelijk maar uiteindelijk kon ik toch nog mijn bijbestelling doorgeven. Er werd hierin goed meegedacht

Volgens afspraak en op tijd geleverd, in overleg met de chauffeur de stenen netje geplaatst.

Afspraken worden nagekomen

Snelle levering en scherpe prijzen

Een track en trace zou in deze tijd wel mogen, de chauffeur belde pas een kwartier voor levering waardoor ik niet bij de levering aanwezig kon zijn

Low prices

Everything is ok

Goede prijzen en kennis van producten

Extra korting was wel op zijn plaats geweest vanwege een zeer grote order welke we hadden geplaatst maar hier was zogenaamd niets in mogelijk....

Vriendelijke medewerkster

Er moest eigenlijk online besteld worden maar ik kwam er zelf niet uit, gelukkig werd er een uitzondering gemaakt en kon mijn bestelling telefonisch worden aangenomen. De factuur is eerst verstuurd deze had ik betaald en toen werd er netjes binnen 3 dagen geleverd

Supersnel en uitstekende levering

Eerst per telefoon contact gezocht om advies te vragen. Prima te woord gestaan en per e-mail bevestigd. Vervolgens bestelling geplaatst en binnen een dag bevestiging van levering ontvangen. Chauffeur belde keurig conform afspraak op het juiste tijdstip om de levering te bevestigen. Kortom alles klopte deze aankoop was prima geregeld een 10 meer dan waard!

Via de chat snelle reactie en ook telefonisch werd ik direct goed te woord gestaan en werden mijn vr

Levering vond plaats op een specifieke datum waarom ik had gevraagd

Heldere opzet van de website. Genoeg keuze aan producten

Wellicht kijken voor meer vestigingen, omdat dit er nu maar 1 is?

Alle lof. Leveringsproblemen DHL uiteindelijk XPS platen zelf opgehaald en gratis gekregen

Duidelijke uitleg wat je besteld en zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Goede prijs en technische kennis

Omschrijvingen zijn soms summier.

Goede ervaring gehad

Veel verschillende materialen kunnen ze leveren en ook flexibel en enthousiaste mensen op kantoor. Alles netjes verpakt geleverd.

Goed en snel!

Er was per abuis 1 artikel te weinig verstuurd en die werd direct na gezonden. Prima! De prijzen zijn zeer scherp en kwaliteit volgens mijn aannemer voldoende.

Omruiling materialen is snel opgelost

Mijn foute bestelling werd super goed hersteld! Al moest ik hiervoor wel retourkosten van 150,00 euro betalen waarmee ik het totaal oneens was maar daarin werd niets gedaan.

Betrouwbare leverancier

Klantvriendelijk, goede overzichtelijke site, goede kwaliteit.

Snel geleverd, maar wel 3 deelleveringen

De bestelling was in zijn geheel binnen 4 werkdagen geleverd maar wel in 3 aparte leveringen op verschillende dagen. Dit had vooraf beter gecommuniceerd dienen te worden vooral omdat ik er bij aanwezig wilde zijn op moment van bezorging.

Redelijk goed

Op zich heel goed, snelle levering (2 x) en heel goed customer contact. Helaas, de bescherming van de verzonden producten waren eigenlijk onvoldoende en een aantal zakken cement waren nat geregend.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA