Bestelling ok, levering prima, maar onenigheid over retour

Slechte retour, heb ook tetourkostn moeten betalen, naar mijn idee onterecht

scherp geprijsd en correcte levering

klein minpuntje, de pakketten kalkzandstenen/blokken zijn te groot voor op gangbare pallets te zetten

Geweldig snelle reactie op technische vragen en scherpe prijzen!

Vaak gebruik gemaakt van de chat omdat deze zo gemakkelijk en toegankelijk is. De reactie is ook inhoudelijk goed en volledig. Goede communicatie over de bestelling. Ik zou hier zo weer bestellen. Misschien handig om dpc folies op te nemen in jullie assortiment gezien zij vaak worden gebruikt met andere materialen van jullie.

Beste

Toppertje

Snelle levering en uitstekende feedback

Bestelling binnen 2 dagen geleverd .Was 1 week dus snelle levering,zeer goede bereikbaarheid. Transporteur belt 1 uur voor aankomst,zeer nette transporteur

Snelle levering. Alle metselstenen waren heel bij aflevering.

Waardeloos!

Stenen besteld die niet bij ons afgeleverd konden worden. Moest ik zelf achteraan. Uiteindelijk € 50,- betaald voor niets. Gemakkelijk geld verdienen, die Brok!

Netjes verpakt en goede levering maar communicatie matig.

Het bestellen is gemakkelijk en de producten zijn goed. De communicatie is matig omtrent bellen van te voren, niet als ze al voor je huis staan en dan bellen. Overal een goed en overzichtelijke site en materialen komen overeen met de realiteit.

Goede acties en aanbiedingen

Ik vindt dat ze hier goede acties en aanbiedingen hebben. Word ook snel geleverd in belgie. En gelost door een aardige chauffeur..

Keurige website

De webshop is logisch opgebouwd en het aanbod is groot. Prima producten tegen een lage prijs. Ook tevreden met mijn b-keus isolatie.

Toplevering !

Ik had een halve pallet stenen besteld. De bezorger parkeerde de grote vrachtwagen deels op de stoep en kon met de kraan de pallet precies op de goede plek neerzetten zodat ik ze later niet allemaal met de hand hoefde te verplaatsen, super service !!

Snel en voordelig geleverd.

De door mij bestelde zandcementblokken werden snel geleverd. Helaas kon er in eerste instantie nog geen leverindicatie gegeven worden. Daarna begreep ik dat ze waarschijnlijk woensdag of donderdag bij mij zouden komen, maar maandagochtend om 08:00 werd ik gebeld door de chauffeur dat hij er bijna was. Gelukkig was ik die ochtend thuis en kon ik de goederen aannemen.

Formidabel

Goed geregeld en goedkoop en komt afspraken na.

Gewoon super

De bestelde materialen zijn zoals beschreven. Ondanks een deellevering ben ik super tevreden.

samples; goede service

Topservice en fijn om monsterstenen te kunnen bestellen

Ben heel goed geholpen door het personeel! Had een paar vragen over de metselstenen en die beantwoordden ze snel via de mail/telefoon. Ook fijn om monsterstenen te kunnen bestellen, maakt de keuze iets makkelijker

Degelijk en snel geleverd

Op zich een goede ervaring met deze website, er kon helaas niet worden aangegeven wanneer er werd geleverd. Ben dus een dagje thuis moeten blijven, maar de blokken zijn degelijk en de levering was goed en snel.

Duidelijk, prettig, voordelig snel

Betonblokken en blokkenlijm besteld. Vakkundig geholpen in de selectie van juiste blokken. Levering was snel. Door de grote vrachtwagen kon niet direct bij huis gelost worden maar dit was voor bestellen al duidelijk aangegeven. De chauffeur was zo vriendelijk de eerste lading direct in mijn aanhanger te lossen. Dat scheelde sjouwen. Van helpdesk tot chauffeur altijd vriendelijk te woord gestaan!

goede materialen, keurige bezorging, vakkundig personeel!

Het bestelproces afronden via de site was misleidend. De optie om achteraf te betalen is voor nieuwe klanten niet mogelijk. Na voor een tweede keer een bestelling te hebben geplaatst kreeg ik 2 dagen later de mededeling dat de bestelling niet gelukt was. Door vervolgens Ideal te gebruiken lukte het wel. Geef dat duidelijk aan bij het bestelproces. De bestelling kom nog wel op tijd bezorgd worden. Bedankt daarvoor. Verder niks dan lof!

Snelle levering en snelle reactie op mail

Betonblokken werden snel gelevert en alle vragen werden dezelfde dag nog beantwoord.

Goede communicatie en snelle oplossingen

Ik had besteld, maar stond ergens anders om op te halen wat voor mij niet uitkwam. Gebeld en een snelle reactie gekregen en een andere metselsteen uitgekozen(ze hadden keurig foto’s doorgestuurd) die wel voorradig waren in zevenbersche hoek. Via e-mail verder geregeld en het was een prima communicatie. Deze gekozen stenen waren goedkoper en het bedrag netjes en snel terug gehad.

Overzichtelijk en prima service

Prettige website waar alles duidelijk en overzicht te zien is. Helaas was de overgangspartij die ik graag had gewild snel uitverkocht, maar goed geholpen door een medewerker en uiteindelijk gekozen voor een andere partij

Goede service en betrouwbaarheid

De bestelde betonblokken zijn keurig op tijd geleverd en voldoen aan wat ik ervan heb verwacht. Is allemaal prima gegaan.

Tevreden over levering en service

Heb al vaker bij ze besteld en iedere keer helpen ze je goed op weg. Ben ook zeer te spreken over de levering. Top!

Kwaliteitsproducten

De producten die op de website worden aangeboden zijn van prima kwaliteit. Ook goed geholpen door 1 van de medewerkers. Chauffeur kon alleen niet lossen op gewenste plek, maar hij heeft met ons meegedacht en de blokken zo dicht mogelijk bij ons huis neergezet.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA