Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Bart,
U had een bestelling (op afroep) bij ons geplaatst en enkele weken later pas contact met ons opgenomen of onze externe transporteur wel op uw adres kon bezorgen. Hierop hebben wij navraag gedaan bij onze externe transporteur en zij konden helaas niet op uw adres bezorgen vanwege de bereikbaarheid. Zoals wij ook zo duidelijk en transparant mogelijk proberen aan te geven, kunnen wij uitsluitend met een vrachtwagen van 18 meter lang bezorgen en onze externe transporteur bied helaas geen andere bezorgmogelijkheden aan.
We hebben nog samen met u naar diverse andere mogelijkheden gekeken om tot een oplossing te komen echter was de meerprijs u dit niet waard.
We hadden uw bestelling al enige tijd klaargezet op onze opslag waardoor we ook te maken hebben gehad met handelingskosten en hier berekenen in zo'n geval 50,00 euro voor, het restant van het bedrag is direct naar u overgemaakt. Normaliter kunt u uw bestelling tot 48 uur nadat u een bestelling heeft geplaatst kosteloos annuleren echter was hiervan geen sprake meer.
Met vriendelijke groet,
Team BouwmaterialenKopen.com