Pluspunten
Ik was opzoek naar goedkope metselstenen het liefst een beetje rood/zwartachtig. Ik heb heel het internet afgespeurd maar uiteindelijk alleen stenen gevonden die minimaal 30% duurder waren dan de steen die ik nu had besteld: de 'Hilversumsformaat Rosita Genuanceerd' metselsteen. Kortom dus een zeer mooi prijsje voor deze mooie steen. Veel goedkoper dan andere bedrijven die bouwmaterialen leveren. Daarnaast snelle levering!
Pluspunten
Voor de bouw hebben ze veel aanbod en de prijs-kwaliteit is uitstekend. Goede druksterkte van de blokken, prima.
Pluspunten
Ik ben voor de: Waalformaat Strengpers Vuilwerk metselstenen gegaan. Deze metselstenen waren maar €0,10 per stuk! Er zat wel wat verschil in kleur en structuur in maar ik heb alle stenen afgesmeerd. Het ziet er nu dus top uit! Ik raad dit bedrijf zeker aan, naast de hele goedkope metselstenen ook een snelle en erg vriendelijke service!
Pluspunten
Een aanrader!! Ook de 2e keus producten zijn heel goed te verwerken en alles wordt snel en goed geleverd!
Pluspunten
Ik heb de WF HV Retro Hayden metselstenen besteld. De stenen waren iets prijziger dan de andere stenen maar dat hebben we wel over voor deze prachtige retro stenen! De stenen zien er in het echt, zelfs nog mooier uit dan op de foto! Ik ben erg tevreden, super mooie stenen! Ik zou als ik het opnieuw moest doen, niks veranderen!
Pluspunten
Voor mijn erg grote schuur in aanbouw, erg veel bouwstaalmatten besteld, beton en betonblokken. Goede kwaliteit bouwstaalmatten, deze waren niet krom of gebogen. Werden bij levering netjes tegen de betonblokken aangezet. De betonblokken werden niet op pallets geleverd, dus ik heb ze handmatig op een pallet geplaatst. Maar alles werd netjes door de chauffeur geplaatst.
Pluspunten
Goede kwaliteit stenen. Ik heb afgelopen maand 4 pallets 'WF HV Roodpaars metselstenen' besteld. Ik was bang dat de stenen misschien niet overeen zouden komen met de stenen op de foto. Ik heb daarom eerst 'monsterstenen' besteld. Deze stenen leken precies op de foto en heb toen meteen besteld. Ik ben ook zeer te spreken over de pallets stenen die ik geleverd heb gekregen. Daarnaast ook een snelle levering en een aardige chauffeur. Top bedrijf!
Pluspunten
Ze bieden een erg ruim aanbod aan voor betonblokken. Voor een klus had ik verschillende maten nodig en hier heb ik ze uiteindelijk besteld, omdat het voor de prijs echt wel uitmaakt, vooral ook omdat ze een betere druksterkte hebben dan andere aanbieders en dat is wel belangrijk. Wanneer wij weer iets nodig hebben gaan we hier zeker weer een kijkje nemen.
Pluspunten
Wij hebben hier al verschillende keren materialen besteld en elke keer zijn wij naar tevredenheid geholpen, dus vandaar dat we een keer review plaatsen, want dat hoeft niet altijd negatief te zijn. We zijn bezig met een grote verbouwing van ons huis en doen dit in etappes, wandaar ook de meerdere bestellingen. We hebben een 2 keer gehad dat iets niet leverbaar was en daar hebben ze beide keren een goed alternatief voor gegeven en dit alles op hun eigen initiatief. We werden netjes per mail op de hoogte gebracht en op de hoogte gehouden en er is altijd geleverd binnen 7 werkdagen en altijd een mail ontvangen een dag van tevoren. Wij zijn tevreden en raden iedereen Bouwmaterialenkopen.com aan!
Pluspunten
erg goedkope stenen! Ik heb Waalformaat Strengpers Vuilwerk metselsteenen bestelt. Deze stenen waren nu maar 10 eurocent per steen. er zit wel wat kleurverschil en structuurverschil in de stenen maar ik had ze toch alleen maar nodig voor mijn binnenmuur en de fundering. zeer tevreden!
Pluspunten
Hier heb ik kalkzandsteenblokken in 2e keus besteld en deze heb ik ontvangen. Ik ben erg tevreden over de blokken, ze zijn goed te verwerken en fijn om mee te werken. De blokken zijn van goede kwaliteit en ze worden toch afgestucd en dan ziet niemand het.
Pluspunten
Voor de uitbouw van ons huis zijn wij hier terecht gekomen en wat een verschil met de prijzen. We hebben monsterstenen aangevraagd, omdat wij het toch wel een gok vonden om ze zo te bestellen, maar stenen hadden wij vrij snel in huis en hebben een steen uitgekozen die heel goed bij ons huis past, nadat wij de bestelling geplaatst hadden kwam de bestelling snel binnen.
Pluspunten
Op zoek naar metselstenen kwamen wij hier uit en hier hebben wij een keus gemaakt. Aangegeven bij bestellen dat er met een kleine wagen geleverd moest worden en dat hebben ze gedaan. De chauffeur heeft de stenen mooi op de oprit gezet.
Pluspunten
In januari een bestelling geplaatst op afroep en vorige week gemaild dat de bestelling geleverd nog gaan worden en deze is vandaag geleverd. Allemaal goed geregeld, grote vrachtwagen maar de chauffeur was erg ervaren en heeft alles goed gelost.
Pluspunten
Na het bestellen van monsterstenen en deze ontvangen te hebben, hebben wij de keus kunnen maken. Door de mogelijkheid konden wij de stenen vergelijken met onze bestaande woning en zo hebben wij een steen gevonden die bijna gelijk is aan de steen van onze woning. Wij zijn heel tevreden met de werkwijze van het bedrijf, want de levering is netjes binnen 7 werkdagen geleverd.
Pluspunten
Voor de aanbouw van een schuur hebben wij hier onze spullen gekocht en deze werd na 6 dagen geleverd, De bestelling werd geleverd door een erg grote vrachtwagen en ik heb dit toen nagevraagd bij iemand die daar werkt en die heeft toen meegekeken en gezegd dat het geen probleem moet zijn en inderdaad bij ons was dat geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit soms weleens voor problemen kan zorgen. Maar alles TOP geregeld!
Pluspunten
Verschillende keren al bij ze besteld en elke keer weer naar tevredenheid geholpen. Tevreden met de producten en levering.
Pluspunten
Samen met mijn man de bouwmaterialen hier besteld voor onze nieuwe schuur. Voor ons was het de eerste keer dat we dergeleke dingen bestelden. Ik moet zeggen dat het erg duidelijk was en we konden makkelijk vinden wat we nodig hadden. Ook hebben we gebeld en goed advies gekregen over welke betonblokken we het beste konden gebruiken voor de fundering. De hulp was erg prettig dus vandaar een goede review. Op de bezorging e.t.c. niks aan te merken.
Pluspunten
Voor ons bouwproject moesten wij veel bouwmaterialen hebben en kwamen zo hier terecht en we zijn zeer tevreden. Sommige producten waren niet meer op voorraad, maar dat werd netjes opgelost met alternatieven. Goede shop!
Pluspunten
Voor bouwmaterialen is super shop!
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke website met veel keus in producten in verschillende prijsklasse. Uiteindelijk hebben wij veel kunnen besparen met ons bouwproject.
Pluspunten
Na veel rondkijken op het internet waar we het voordeligst uit waren kwamen wij hier terecht. De prijzen die ze aanbieden zijn vaak vele malen goedkoper dan andere bouwmarkten. We hebben de gok genomen en zijn meer dan tevreden hoe alles is gelopen, van bestellen tot de levering, over alles werd duidelijk gecommuniceerd en al onze vragen werden snel beantwoordt. Wij gaan hier vaker bestellen!
Pluspunten
Voor het renoveren van ons huis moesten wij een keus maken voor de metselstenen. uiteindelijk zijn wij naar Appeltern gegaan en om ze daar in het echt te zien en is het uiteindelijk een andere steen geworden, dan waar we voor gingen kijken. Nu het eerste gedeelte klaar is zijn wij erg blij met onze keuze en daarnaast is het personeel erg vriendelijk en helpen waar ze kunnen.
Pluspunten
ik heb de 'cellenbetonblokken 600x50x200mm' gekocht. hele goedkope prijs en daarnaast ook een zeer snelle levering. ik was bang dat ik ongeveer een maand moest wachten op de betonblokken maar ik kreeg ze al na 5 dagen! ik zal de webshop zeker aanbevelen.
Pluspunten
Eindelijk een winkel met schappelijke prijzen.
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA