Pluspunten

Goedkope materialen maar van goede kwaliteit!

Pluspunten

Goed bedrijf met veel keus in materiaal en formaat.

Pluspunten

Voor onze uitbouw aan de keuken zijn wij hier na lang zoeken uit gekomen. door de vele keus en goede hulp waren wij er zo uit. goede prijzen en netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

Fijne site met veel keus!

Pluspunten

We hebben een kleine onderneming in de bouw en regelmatig projecten. Normaal gebruiken we een andere leverancier maar we werden aangeraden om het hier te bestellen dus hebben we dat voor dit project gedaan. Wat vooral op valt is de voordelige prijs. Niet alle producten zijn perse goedkoper maar aan het einde zijn we zeker goedkoper uit als normaal bij de andere leverancier. Het is soms net een ander merk maar we merken geen verschil met het verwerken. De levertijd is vergelijkbaar maar we kregen het nu wel eerder dan 7 werkdagen (4 werkdagen). Over het algemeen dus erg tevreden erover en de volgende keer zullen we zeker weer deze site overwegen.

je betaalt per bestelling de verzendkosten dus je moet alles in 1 keer bestellen

Pluspunten

Ze denken met je mee wat je het beste kunt gebruiken. De materialen, ook de 2e keus is heel goed mee te werken en het wordt snel geleverd, waardoor je lekker door kunt gaan!

Pluspunten

veel keus in bouwmateriaal

Geen winkel

Pluspunten

De betonblokken waren in het echt nog beter dan op de foto! Het is erg mooi geworden.

Pluspunten

snelle levering die je kan verwachten. We hebben niet stilgestaan met de bouw. meestal is de levertijd te lang en moet de bouw stil liggen maar dat was hier gelukkig niet het geval. De volgende keer bestellen we weer hier.

niet alle maten betonblokken zijn ook 2e keus leverbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbare prijs voor goede producten

Niet alles kun je gelijk afhalen

Pluspunten

Veel producten in 2e keus en prima mee te werken.

Pluspunten

In december zijn wij gaan rondkijken voor onze uitbouw waar we het beste onze benodigde materialen en we kwamen op bij bouwmaterialenkopen terecht. Hier hebben wij het een en ander kunnen bestellen voor onze uitbouw voor lage prijzen en we konden het op afroep plaatsen omdat wij in pas in januari gingen beginnen. Een week voordat de aannemer kwam hebben wij een mail gestuurd dat we graag geleverd wilde krijgen en na 5 dagen werd onze bestelling netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met deze werkwijze.

Pluspunten

Grote diversiteit in materialen en het valt me op dat de laatste tijd steeds meer artikelen bijkomen. De prijzen zijn over het algemeen gunstig, aangezien alles al met BTW op de site staat. Vriendelijk personeel die je gtaag helpt.

Soms beperkte beschikbaarheid van 2 keus artikelen.

Pluspunten

Keuze uit veel bouwmaterialen voor aantrekkelijke prijzen. Vele stenen en blokken die bestempeld zijn voor 2e keus, daardoor laag geprijsd en prima mee te werken.

Meerdere afhaallocaties

Pluspunten

Een bouwmarkt online, waar je heel veel keus hebt en voor zeer lage prijzen. Door hier de aankopen te doen hebben wij veel geld bespaard met onze uitbouw.

Jammer, dat ze niet weten wanneer een b product weer op voorraad is.

Pluspunten

Veel op voorraad voor gunstige prijzen.

Pluspunten

Helemaal prima en best goedkoop. Wij hebben groen licht gekregen voor een aanbouw van de gemeente. Dit loopt naturlijk best op qua kosten maar hier hebben we voordelig blokken kunnen halen. Ze waren snel thuis en in de voortuin gelost, na goed overleg met de chauffeur.

Pluspunten

verrast door de snelle beozrging. er stond 7 dagen maar we hadden het in 3 dagen al. nog net voor de sneeuw metselen dus erg positief. verder is de kwaliteit goed en zijn we ook tevreden over de prijs

Pluspunten

Over het algemeen tevrede. deze site heeft een groot aanbod en het is handig dat je alles van 1 plek kan bestellen

je kan maar 1 dag vantevoren weten wanneer geleverd wordt. Met vrij vragen is dit onhandig. Verder geen aanmerkingen

Pluspunten

Al vaker hier besteld en altijd tevreden. Geen gezeik goekoope prijzen en duidelijke levering.

Pluspunten

Nooit iets van bouwmaterialen gekocht dus weet niet goed wat ik er van moest verwachten. Maar het is allemaal goed gegaan en volgens plan. We hadden een lijst gekregen met spullen die we moesten bestellen en hebben gebeld naar de klantenservice om hulp te krijgen bij de bestelling. Hier werden we goed geholpen en ze legten goed uit hoe het zat met levering.

lang keuzemenu bij telefoon

Pluspunten

ik ben kleine aannemer en maak geregeld gebruik van deze bouwmaterialenkopen. Ik vind de werkwijze van dit bedrijf prettig en heb nooit problemen gehad die ze niet wilden oplossen. (nooit grote problemen). Vandaar dat ik nu deze review schrijf. Ik geef ze een 9 van de 10 en beveel het bedrijf zeker aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Naast het huis was het plan om een stuk muur aan te bouwen een stuk voor de tuin. hier voor moesten het dezelfde stenen zijn als het huis. we hebben de steenWF VB Roodpaars metselstenen gebruikt. het enigste nadeel is dat we ronde de 1300 stenen nodig hadden maar je kan alleen per 800 besteleln. Voor de rest zijn we tevrede. Nog mijn complimenten over hoe snel het binnen was

kan alleen per pallet bestellen

Pluspunten

Gekozen om d e matrialen voor de garagebouw hier te bestellen en eigenlijk weinig aanmerkingen over. we hebben een pakket stenen besteld omdat de stenen hetzelfde moesten zijn als het huis, heel goed dat ze dit aanbieden. Bij volgenden projecten overwegen we deze shop zeker nog een keer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig, LIJKT goed assortiment te hebben

Ingaan op klachten van klanten en niet verschuilen achter foutieve en vage informatie op site (men vindt het blijkbaar normaal om onder noemer B of 2e keus andere producten te leveren). Juiste foto's tonen bij producten Afspraken nakomen mbt aflevering (kreeg niet afgesproken belletje een uur van te voren en kapotte producten zijn neergekwakt)

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA