Pluspunten

Alle bijnodigheden op voorraad en kunnen bestellen hier met snelle bezorging.

De vrachtwagen die het kwam leveren kon niet dichtbij genoeg koen dus we hebben de spullen en stukje zelf moeten verplaatsen

Pluspunten

Alles geleverd

Pluspunten

Snel en goedkoper. Zelfs het bedrijven die hier uit de buurt komen die maar €80 rekenen voor het brengen. Het scheelt bijna €200 voor 4 kuub beton. Ik bestel hier vaker dat is zeker.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs verhouding goed, bij de bestelling aan Kurt heb ik gevraagd aan Kurt wil jij even uitrekenen hoeveel cement ik nodig heb om de bestelde 7500 stenen te metselen maar ik kreeg geen metselcement maar Portland kon het niet omruilen

of ik moest150 euro vracht betalen .mijn vrouw die de betaling doet weet het verschil niet en zag niet het verschil tussenportland en metsel cement ,ik vroeg duidelijk aan Kurt om metsel cement om de bestelde stenen te verwerken

Pluspunten

Snel accuraat

Duidelijker afbeeldingen van te kopen materialen

Pluspunten

goede afhandeling, veder niets op aan te melden.

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

Goede afhandeling van bestelling. Chauffeur nam contact op bij levering, wat wel prettig was aangezien ik niet thuis was.

Het zou toch mooi zijn dat je de dag van bezorging kunt afspreken, zodat je thuis kan zijn.

Pluspunten

De meeste producten zijn een stuk voordeliger dan de andere winkels dus uiteindelijk waren we goedkoper uit en we hadden alles hier kunenn bestellen.

leveringskosten van 150 euro, we wonen best dicht bij

Pluspunten

Goede levering, goedkoop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afspraken nakomen: - via mail bevestiging gehad wanneer de bestelde producten geleverd zouden worden, maar de afgesproken leveringsdata zijn niet nagekomen. Dit was pas de volgende dag of zelfs dagen later. - daarnaast zou er 1 uur voor het leveren contact met ons zijn, ook dit is niet gebeurt. * Product: 1 van de pallets met metselstenen was dermate zwaar beschadigd dat deze in zijn geheel niet te gebruiken is. * Communicatie: sneller reageren op verstuurde mails.

Pluspunten

ruime keuze aan gevelstenen. En snelle levering

Niet alle gevelstenen zijn voldoende leverbaar. (we hadden echter wel een grote bestelling)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette en correcte levering

Pluspunten

Erge fijne service, prima geholpen door het personeel en ze kijken verder dan hun neus lang is. Snelle levering ruim binnen 7 dagen.

meer locaties zodat afhalen ook mogelijk is voor als je niet in de buurt woont

Pluspunten

Eenvoudig bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afspraken na gekomen.

ik bestelde WF HV Gamers, afnamen 800 stuks per pak. kreeg bericht niet leverbaar. vervanger steen 400 per pak. Nu had ik met 400 stenen minder gekend. maar geen bericht over gehad. dit vindt ik een min punt.

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld. Voor onze garage aanbouw eigenllijk alles hier kunnen bestellen. Toen we besteld hadden kwamen we erachter dat we iets vergeten waren, gebeld en het kon zonder problemen bij bestelt worden. De levering ging ook netjes en de vrachtwagen kon het in overleg neerzetten waar wij wilde (wij waren niet thuis). De volgende keer bestellen we zeker weer hier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De geleverde spullen waren van goede kwaliteit en ook goed verpakt. Het bestellen ging ook makkelijk.

Het zou handig zijn als ze specifieker kunnen zijn in de levertijd. We hadden namelijk mensen ingehuurd om de verbouwing te doen maar wisten pas een dag vantevoren dat het er aan kwam. Voor de rest geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

op de chat gesproken en ze wist er veel vanaf dus daarna gelijk de koop kunnen doen. De bezorging was snel en de chauffeur was handig met de kraan op de vrachtwagen dus dat ging ook soepel en snel.

kortingen bij grote bestellingen

Pluspunten

Via de whatsapp vragen kunnen stellen en ik kreeg zelfs fotos gestuurd van de mestelstenen waarover ik aan het twijfelen was! Dat vind ik hele goede service.

De vrachtwagen was best groot waarmee het bezorgd werd. het paste bijna niet in onze straat, wel gelukkig net geluk gehad

Pluspunten

ik vind de communicatie prima, ik werd dag van te voren gemaild over de bezorging en de beste man belde mij ook nog is.

Pluspunten

Vooral heel fijn dat je bijna alle dingen in een keer kan bestellen en dat ze ook op 1 vrachtwagen geleverd worden. Allee nik had 2000 rinko falls metselstenen nodig, deze kan je alleen per 800 kopen dus heb er 400 over. Verder zeker aan te raden! Goede ervaring.

Stenen per stuk verkopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

De levering van de stenen vond aanzienlijk sneller plaats dan eerder aangegeven (3 dagen in plaats van 7 werkdagen). Hierdoor kwam ik in de knel met het plaatsen van de stenen op mijn oprit waar al andere bouwmaterialen stonden. Een betere afstemming van levering zou een verbeterpunt zijn.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA