Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
Leuke acties voor verschillende soorten metselstenen waar je bijvoorbeeld bij een lokale bouwmarkt veelal het dubbele voor dient te betalen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle reactie indien nodig
VerbeterpuntenWe hadden zeeeer graag geweten dat er heen pallets onder de stenen zaten. Hadden wij dit ergens kunnen lezen? Zo ja is het onze fout zo nee dan zou ik dit adviseren mensen te laten weten. Wij hebben 3u handmatig alle blokken a 22 kg de stuk op pallets moeten leggen.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid perfecte leveringen zoals gevraagd 1 uur van te voren bellen. Alles was prima verpakt en zeer snelle levering.
Pluspunten
Jazeker
Pluspunten
Alles conform
Pluspunten
Op tijd en heldere communicatie. prima aflevering
VerbeterpuntenB2 blokken staan niet op pallets dus dat was handmatig een aardig klusje om ze te plaatsen op pallets en ze daarna te verplaatsen
Pluspunten
Goedkope bouwmaterialen en snelle levering
VerbeterpuntenLevering incompleet geleverd. Als oplossing een korting gekregen. Echter de bouwmaterialen waren met een reden besteld dus liever had ik gezien dat de ontbrekende materialen nageleverd zouden worden. Ook geen e-mail ontvangen dat de bezorger de volgende dag langs zou komen. Nu zagen we dit last minute. Dit is vervelend. We wonen in een woonwijk en de bouwmaterialen kunnen niet zomaar overal gelost worden.
Beste mevrouw Zwaal, Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Helaas heeft de leverancier, in verband met het hoogseizoen, gekampt met een tekort op sommige materialen. Wij hebben u hierover geïnformeerd, maar wij begrijpen dat dit vervelend is. Onze excuses voor dit ongemak! U heeft echter wel een mail gekregen maar daarin de tijd van levering. Mogelijk is deze beland in uw spam-box. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, bouwmaterialen gelost op de bouwplaats ondanks dat dit niet eenvoudig was achteruit indraaien
Pluspunten
Uitstekende service en prima levering door ervaren chauffeur.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Kom de aangegeven levertijd na, of pas deze aan op de website
Beste heer Cral, Wat vervelend dat u ontevreden bent. Wij doen ons uiterste best om binnen de aangegeven 7 werkdagen te leveren. Incidenteel loopt dit in verband met de enorme seizoensdrukte een beetje op. We geven dit echter wel nadrukkelijk aan op onze webshop wellicht heeft u dit over het hoofd gezien. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen
Vuilwerkstenen besteld. Snap dat ze niet al te mooi zijn, maar complete pallets met geplofde stenen is niet wat je verwacht.
Geachte heer Haveman, Wat vervelend dat u ontevreden bent over uw bestelling. Voor overgangspartijen metselstenen gelden een aantal voorwaarden. Deze stenen kunnen onder andere kleur- en maatverschil bevatten, maar ook bijvoorbeeld haarscheurtjes of andere foutjes. Omdat wij u graag tegemoet komen, bieden wij aan dat u de geplofde stenen op eigen gelegenheid kosteloos komt omruilen voor andere stenen. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenBetere service
Geachte heer Roosen, Wat vervelend dat u ontevreden bent over onze service. Helaas hebben wij, in verband met de drukte, momenteel geen bakwagens tot onze beschikking. Toch willen we u nog veel plezier wensen met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen
Pluspunten
Prima website, vlotte levering
VerbeterpuntenActief statusupdates geven
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenInfo over levering. Ivm bouwplanning
Pluspunten
Op tijd geleverd, goede prijs.
Pluspunten
prima levering
Pluspunten
Goede overgangspartij ontvangen, zat weinig kleur of maatverschil in. Goed kunnen verwerken naast ons huis, kleur sloot mooi aan.
Pluspunten
Producten zijn prima.
VerbeterpuntenService is slecht. Je kan geen indicatie krijgen wanneer ze komen, behalve tussen 9 en 17 uur en ze komen dan tegen 17:15 uur aan. Vervolgens is onze weg kapot gereden door de vrachtwagen. De chauffeur had moeten weten dat als hij wegzakt in de weg dat hij het dan daar had moeten neerzetten. Geen enkel meeleven of excuus. Erg jammer hoe dit is gelopen.
Geachte mevrouw Ram, We kunnen natuurlijk volkomen begrijpen dat het uiterst vervelend is wanneer er een erg ruime leveringsindicatie wordt gegeven en er dan zelfs buiten deze indicatie wordt geleverd. Laten we voorop stellen dat ook wij dit graag anders zouden zien echter is dat op korte termijn helaas nog niet mogelijk met ons speciaal transport in de logistiek. Daarnaast willen we graag heel snel in contact met u komen voor het bespreken van de weg welke volgens u schade heeft opgelopen. Wij hebben vanuit uw kant helaas geen bericht hierover ontvangen dat er schade zou zijn en horen het voor het eerst via deze weg. Mocht er daadwerkelijk schade zijn gemaakt door een betreffende chauffeur dan zal dit uiteraard gewoon netjes opgelost mo
Pluspunten
voor de bestelling : telefonisch netjes geholpen. levering ruim binnen de 7 dagen.
Verbeterpuntende op de site vermelde kleinere vrachtwagen is niet meer beschikbaar, moeten ze van de site verwijderen. na de levering van A kwaliteit vellingblokken bleek dat de onderste laag van 21 blokken er 17 gebroken waren. heb een mail met foto's gestuurd en er zou contact met de leverancier opgenomen worden. wij zijn nu ruim een week verder maar ik heb nog niets gehoord???????????
Geachte heer Sturkenboom, Wat vervelend dat u ontevreden bent over de kwaliteit. Het mag met A-keus kwaliteit niet zo zijn dat er breuk in de blokken zit. Wij hebben dit opgenomen met de leverancier en zijn met hen een oplossing aan het zoeken. Zodra wij iets weten, stellen wij u meteen op de hoogte en de gebroken blokken zullen hoe dan ook aan u gecrediteerd gaan worden. Inderdaad hebben wij, in verband met de seizoensdrukte, geen bakwagen beschikbaar momenteel en we hebben deze melding er nu ook direct van afgehaald zodat dit ook geen verwarring meer kan oproepen. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen
Pluspunten
Goede spullen en snel geleverd en vriendelijke bezorgers
VerbeterpuntenEr moet even meer naar de opmerkingen gekeken worden en ik vind de transport kosten ietwat te hoog voor als je een kleinere bestelling heb
Pluspunten
levering was in orde. De hoeveelheid was volgens afspraak en de dag van afleveren was binnen de tijd die aangegeven wordt.
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA