Pluspunten

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Zelfs met transportkosten nog goedkoper uit dan elders.

Pluspunten

Echt waard voor je geld.. Tweede keus heb ik goed kunnen verwerken super lage prijs.

Pluspunten

Goede kwaliteit, nette service, snelle reactie op mijn mail. Van tevoren nog bericht gehad via mail en van de chauffeur. Al met al tevreden.

Pluspunten

Nergens anders goedkoper kunnen vinden Breed assortiment

Pluspunten

Value for money

Levertijd iets doorgeschoven

Pluspunten

Voordat ik bestelde contact gehad met Jop over de levering, er werd op de website aangegeven dat leveren niet altijd lukte met een grote vrachtwagen. Samen inschatting gemaakt en alles kon dichtbij gebracht worden gelukkig

Pluspunten

Goede kwaliteit, lage prijs. Levering was van tevoren aangekondigd dat het langer kon duren door drukte maar dat viel ons mee.

Pluspunten

Grote hoeveelheid kalkzandsteen blokken afgenomen voor een nette prijs. Goede prijskwaliteit verhouding en tevreden met tweede keus.

Pluspunten

Had het op tijd binnen Goede prijs Goede kwalteit voor tweede keus

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte communicatie. Niet gehouden aan leververzoek

Pluspunten

Hier heb ik een bestelling geplaatst voor een scherpe prijs. Grote collectie om uit te kiezen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet te duur

Ik had witte kalkzandstenen besteld via de website. Deze zijn uiteindelijk geleverd maar bij de bestelling waren veel stenen van de onderste laag kapot gegaan doordat deze niet op een pallet stonden. Ik heb dit bij bouwmaterialen.com aangegeven hoe we dit konden oplossen. Helaas waren ze niet bereidt tot een oplossing. Ik moest het er maar mee doen. Erg jammer wanneer je voor veel geld materiaal besteld en dan zo behandeld wordt.

Pluspunten

Snelle levering op afspraak. Materialen precies gezet op de plaats die we wilden.prijs kwaliteit prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs is goed

Het is jammer dat je niet gelijk kan weten wanneer je bestelling geleverd word.

Pluspunten

Blokken kalkzandsteen gekocht. Goede kwaliteit, op tijd geleverd. bestel hier de volgende keer weer.

Pluspunten

Groot aanbod goedkope metselstenen. Weliswaar overgangspartijen, maar dat werd mij telefonisch netjes uitgelegd.

Pluspunten

Staan je goed te woord, geven eerlijk aan als een product een a of b-keus is, en waarom dat zo is. Levertijden zijn stipt. En zijn buiten reguliere openingstijden ook per chat bereikbaar voor vragen.

Pluspunten

Wilde een kleine aanbouw aan me huis, voor het eerst een verbouwing zelf aangepakt. Bij deze site was ik het goedkoopst uit en werd snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en nette afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Ik heb enige tijd geleden een partij tweede keus gevelstenen aangeschaft. Ik twijfelde nog even over tweede keus omdat ik bang was voor veel maatverschil maar dit bleek niet nodig. Bijna alle stenen mooi kunnen verwerken. Erg blij voor een lage prijs mooie gevelstenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede begeleiding bij de extra Bijbestelling van de order

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Drama met bezorging. Chauffeur zet zonder iets te zeggen de spullen 3 straten verderop. Chauffeur rijdt zichzelf klem in een straat waar gewerkt wordt en de bocht niet genomen kan worden. Na advies om via de andere kant te komen heeft de beste man geen trek. Geeft aan te bellen als dat ook niet lukt. Geen contact meer. Vervoersdienst gebeld, wordt tot 2 keer toe belooft terug te bellen. Gebeurd niet. Nogmaals zelf gebeld, ben je te kritisch en hangen ze op. Bouwmaterialenkopen geeft aan maar een mail te sturen. Na herhaaldelijk bellen en emailen komen ze met het verhaal. Chauffeur kan niet in de straat komen. Zoek het maar uit. Meerdere keren getracht contact op te nemen. Antwoorden niet meer. Voor 150 euro verzendkosten mag je wel wat meer verwachten. Na advies te hebben ingewonnen toch maar besloten om niets te doen, stres en gezeur niet waard. Simpelweg niet meer bestellen en een negatieve beoordeling.

Pluspunten

Er was op de website aangegeven dat de bezorging wat langer kon duren door drukte. Bleek alles mee te vallen, had het toch binnen 5 dagen binnen

Pluspunten

Wij hebben net onze garage omgebouwd tot een speelkamer voor de kids. Wij wilde de verbouwing zo veel mogelijk zelf doen, dus we hebben ook zelf het materiaal besteld. Bij bouwmaterialen kopen hebben we het goedkoopst kunnen kopen.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA