Pluspunten
Monsterstenen via de site gevraagd deze zijn per pakketdienst naar mij thuis opgestuurd vanuit hier kon ik ze mooi vergelijken met mijn eigen huis en heb ik een keuze kunnen maken. Zo blij met deze service heb de monsterstenen bij mijn bestelling van de pellets gecrediteerd gekregen. Besteld online en mijn pellets waren met 3 dagen al bij mijn thuis. Nu kunnen we mooi aan de slag.
Pluspunten
grote partij kalkzandsteen besteld en goeie chauffeur.
Pluspunten
Duidelijke communicatie ze twijfelden over een kleur steen netjes foto van de partij gekregen helemaal goed.
geef goed aan op de website wat je hebt liggen ik had 80 volle platen besteld en betaald daarna komt er een belletje dat je maar 54 volle platen hebt rest kleinere stuken vind ik een slechte zaak kun je dat bij het bestellen beter aan geven ik kon wel 80 platen bestellen raar .
Geachte heer Temmink, U heeft volkomen gelijk dat deze informatie helaas onjuist op onze webshop heeft gestaan en dat is natuurlijk niet juist. Op het moment dat uw bestelling werd klaargezet constateerde een magazijnmedewerker dat er in de pakketten (restpartij) ook halve platen tussen zaten. Hierop heeft een andere collega telefonisch contact met u opgenomen of dit alsnog voor u akkoord was of dat we dit moesten crediteren. U gaf aan hiermee wel akkoord te gaan en zodoende is dit ook bij u geleverd. Natuurlijk had dit vooraf niet verkeerd op onze webshop mogen staan en hiervoor ook nogmaals onze excuses. We zullen hier in het vervolg beter op proberen te letten. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
2e keus isolatie en metselstenen besteld allemaal netjes
Aanbiedings prijs via internet prima Voor het klaarzetten en met de heftruck laden van drie hapjes stenen voor een prijs van 30 euro is belachelijk.
Geachte heer J. de Bode, We kunnen begrijpen dat onze afhaalkosten ter hoogte van 30,25 euro aan de hoge kant zijn. Dit is echter vanuit onze kant wel een bewuste keuze geweest omdat wij hier simpelweg teveel handelingskosten aan hebben en wij niet goed zijn ingesteld als bedrijf om afhaalorders op de juiste manier te verwerken of te behandelen. Gelukkig bent u wel tevreden met de aanbiedingsprijs van het product! Nogmaals we begrijpen uw reactie omtrent de afhaalkosten echter is dit voor ons op korte termijn nog niet aan te passen wellicht in een later stadium. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
via markplaats gevonden metselstenen TOPAAS besteld via de site alles goed geleverd.
Pluspunten
Monsterstenen besteld!! Naar aanleiding van de monsterstenen heb ik de bestelling geplaatst en de monsterstenen weer gecrediteerd gekregen. Snel geleverd!! Erg tevreden met mijn aanbouw...
Pluspunten
Nette prijs Goed te woord gestaan Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenJammer dat afhalen 30 euro kost Werd gebeld toen ik onderweg was dat de bestelde en betaalde spullen niet voorradig waren. Wel netjes teruggestort, maar vervelend omdat ik om kon draaien en snel iets anders moest regelen wat me ook nog eens een paar 100 euro meer kostte...
Geachte mevrouw van Zoelen, U heeft in dit geval volkomen gelijk en dit was een fout aan onze kant waarbij de voorraad helaas niet correct bleek te zijn. U was zelfs al onderweg toen u een telefoontje vanuit onze kant kreeg dat uw bestelling op dat moment helaas niet voorradig was. Doordat wij de bestelde producten pas enkele dagen later weer voorradig zouden hebben heeft u hetgeen uiteindelijk elders besteld. Voor dit ongemak zullen we u in ieder geval een tegemoetkoming doen van 50,00 euro welke vandaag direct naar u zal worden overgemaakt. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Al meerdere malen besteld en werkt super lekker snel online bestellen.
Pluspunten
Op locatie geweest daar met een vriendelijke jongeman overgangspartij metselstenen uitgezocht nu mooie garage kunnen bouwen.
Pluspunten
Verbouwing oude boerderij hoop materialen kunnen vinden uit overgangspartijen.
Pluspunten
Top!!!
Pluspunten
Namen de telefoon op
VerbeterpuntenIn mijn geval heb ik een partij blokkken weliswaar 2 de keus waar ik helemaal niets mee kon . Van te voren heb ik gebeld over het verschil tussen 1 ste en 2 de Keus mij is verteld mogelijk klein beetje kleur verschil of iets in de structuur . Ik kreeg 4 verschillende soorten blokken gladde , grijze ,zwarte , en grove blokken . Waarna ik verschillende keren gebeld te hebben met jullie verschillende opties heb voorgesteld andere blokken bestellen en deze meenemen tegen eventueel extra kosten , zelf terug brengen etc ect niets was mogelijk mede ook door vakantie. Dus mijn tips zouden zijn , 1 Eerlijk antwoorden op gestelde vragen dus geen schoonwerk blokken verkopen als het vuil werk blokken moeten zijn . 2 Geen misleidende foto's op de site 3 Misschien mee denken als de klant niet tevreden is naar eventuele oplossingen
Geachte heer Sluiter, Het is vervelend om te moeten vernemen dat u niet tevreden bent met uw geleverde bestelling en het verwachtingspatroon blijkbaar anders was van de betonblokken. Het gaat in dit geval echter wel om 2e keus betonblokken waar kleurverschil, structuurverschil en hoekjes af kunnen zijn. Wij proberen dit ook zo duidelijk en transparant mogelijk te vermelden daarnaast had u ook altijd de mogelijkheid om te komen kijken op onze vestiging. Vanuit onze kant zullen we in ieder geval het foto materiaal gaan aanpassen zodat het hopelijk nog duidelijker gaat worden. De bestelling kan daarnaast altijd nog retour worden gestuurd. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Heel snel in het leveren
VerbeterpuntenDat zal ik niet weten.
Pluspunten
Goed geprijsd en snelle levering
VerbeterpuntenLaat transporteur bellen voordat ze afleveren. Gipsplaten werden gewoon voor de deur gedumpt terwijl het regende!
Pluspunten
Goede comunicatie, alles keurig en op tijd afgeleverd
Pluspunten
Bij deze partij heb ik twee keer besteld en beide keren komen ze hun afspraken na.
VerbeterpuntenIk vond het wel heel erg jammer dat er veel gebroken stenen tussen zaten.
Pluspunten
Goed bezig met scherpe prijzen en snelle levering
logistiek verbeteren (bestelling monsterstenen niet geleverd), dat hoor je toch zelf te weten en even later bleek steen zelf niet voorradig. toen er nog 6 pallets waren verzocht ik om deze te reserveren, niet gebeurd communicatie verbeteren. iets sneller reageren en ter zake reageren. Ingaan op wat wordt gezegd en gevraagd is wel zo prettig btw: heb 10euro gedoneerd om de verbetering te ondersteunen;-) ... en gelukkig binnen een week elders stenen kunnen verkrijgen
Beste Jeroen, Doordat de betreffende metselstenen niet meer voorradig waren konden we deze helaas ook niet versturen. Reserveringen zijn bij ons helaas niet mogelijk doordat geldt zolang de voorraad strekt omdat wij veelal werken met beperkte partijen qua aantallen. Blijkbaar heeft u onze reactie per email niet ontvangen hierin hebben we geprobeerd zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat er aan de hand was. De 10,00 euro aan kosten zullen uiteraard vandaag aan u worden gecrediteerd. We zullen vandaag nog proberen telefonisch contact met u op te nemen hierover. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Grote partij b-keus gekocht en op het terrein mee gekeken en toen was het vertrouwen goed.
Pluspunten
hoop beton blokken besteld voor vijfer 20cm dik werd me geadviseerd.
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA