Pluspunten
Goede prijs snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Uitstekend product
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Ook levering in bouwvak, chauffeur belde netjes voor levering op. Daarnaast waren de producten van hoge kwaliteit. Ik kom bij jullie terug voor volgende bestelling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenCommunicatie over levering tijdstip en contact met transport
Geachte heer/mevrouw, Wij betreuren het dat u een negatieve review heeft geplaatst. Door een interne fout is er helaas foutief en totaal niet goed gecommuniceerd vanuit onze kant, dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. Wij willen hier nogmaals onze excuses voor aanbieden omdat dit niet had mogen gebeuren. Mocht u in de toekomst nog besluiten om een bestelling bij ons te plaatsen willen we u hiervoor in ieder geval 10% extra korting geven en zullen we gaan proberen uw bestelling zorgvuldiger te behandelen. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
benodigde deel-levering is werd optijd geleverd, contact rondom levering zeer in orde! en de prijzen zijn super!
Verbeterpuntenik liep met een klein projectje aan tegen de minimale afname, hierdoor moest ik toch nog naar de bouwmarkt. al is de minimale afname wel logisch gezien de prijzen.
Pluspunten
Redelijk compleet aanbod en goede aanbieding gevelstenen.
VerbeterpuntenEr ontbreken PUR en PiR - platen in de aanbod en ook geen dakplaten van unidek of zo.
duidelijkheid over al of niet pallets aangevoerd
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Ook in vakantieperiode snelle levering voor een goede prijs! Duidelijke communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
niet
Verbeterpuntenslechte communicatie. komen afspraken niet na. en verkeerde levering
Beste heer Collee, We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw levering. Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het feit dat er met de verkeerde vrachtwagen is geleverd en dat het verkeerde formaat is geleverd. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Wij hebben aangeboden om de betonblokken mee terug te nemen en de juiste betonblokken na te leveren, Dat hoefde op dat moment van u niet. Daarnaast hebben wij u een tegemoetkoming gedaan voor de extra kosten die u had gemaakt voor de bakwagen. Wij willen u daarnaast nog een korting aanbieden van 10% op een eventuele bestelling in de toekomst. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Duidelijke website en prima prijzen
VerbeterpuntenDe levertijd was vrij lang ivm bakwagen. Tuseentijdse update over de levertijd was beter geweest.
Pluspunten
Levering op je pad volgens de opgegeven dag en tijd. Zelfs eerder. 06.40 uur.
Pluspunten
Ze zijn goedkoop . Dat is ook de de enige reden dat ik er wat koop.
VerbeterpuntenOP de website laten ze bewust mensen kezen voor goed koop transport voor grote orders. Wat resuleerd in duurder transport. Bel je ze. Word je zeer moeizaam geholpen, en krijg je een link, naar 3 keer vragen waar je een algemeen antwoord op krijg, om meer te betalen.
Geachte heer Molinello, Wij vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw levering. U kunt kiezen voor een normale levering (vrachtwagen 18 meter) of een bakwagen van 13-16 meter met meedraaiende achteras. Dit is afhankelijk van hoeveel ruimte er op het desbetreffende adres is om te lossen. Gezien de grootte van uw order diende u dubbele transportkosten te betalen, aangezien het niet op 1 vrachtwagen paste. Dit vermelden wij op onze site alleen gaat dit helaas nog niet automatisch we zijn hiermee wel bezig om dit automatisch te implementeren alleen duurt dit helaas wat langer als verwacht. Wij gaan intern bespreken hoe we dit voorlopig nog duidelijker kenbaar kunnen maken om misverstanden te voorkomen. Onze excuses!
Pluspunten
waar te maken wat er op de site staat. 1 tot 5 werkdagen is geen 8 werkdagen?
Pluspunten
VerbeterpuntenGeachte heer van Rooijen, Bedankt voor uw mail, graag zou ik hierop willen reageren. U besteld bij ons vuilwerk stenen u weet wat dit inhoudt deze stenen kunnen per pallet verschillen en zoeken wij dan ook bij het laden niet uit. Ik vindt je tekst in deze zin een beetje vreemd. Dat ik weet wat het inhoud als ik vuilwerk stenen bestel? Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik een bepaalde samenstelling geleverd wilde krijgen, er werd mij verzekerd dat de levering in deze samenstelling geen probleem was. 1 pakket is dan ook in een samenstelling geleverd die wij wilde hebben zoals aangegeven in een bonte samenstelling. Volgens een medewerker van jullie stonden er +/- 500 van deze pakketten klaar en was de levering in de samenstelling die wij wilde hebben dan ook geen probleem. De chauffeur zal bij het laden hier geen rekening mee houden, dit wordt gewoon geladen en niet uitgezocht. En dan krijg je dus een situatie waar ik niet om heb gevraagd. Waarbij de chauffeur ook aan heeft gegeven dat hij alleen maar hoefde te laden met de pakketten die al klaar stonden. Jullie hebben dus het verkeerde pakket klaargezet en gestickerd voor deze chauffeur. Vuilwerk wil zeggen dat de kleur en structuur per steen kunnen verschillen. Het betreft dus een verzameling egaal en bont gekleurde stenen, die daarnaast ook in structuur kunnen verschillen. De kleur van de stenen op de productafbeelding is dan ook ter indicatie. Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik de samenstelling wilde
Geachte heer van Rooijen, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Bij vuilwerk metselstenen kan het zijn dat er verschillende kleuren en structuren per pallet door elkaar geleverd worden dit proberen wij op de productpagina en het betreffende filmpje ook zo duidelijk mogelijk kenbaar te maken. U geeft aan met een collega hierover gesproken te hebben echter kunnen wij dit helaas niet nagaan of dit het geval is geweest. Hiernaast heeft u de bestelling zelf online via onze webshop geplaatst waarbij alle informatie duidelijk staat vermeld omtrent vuilwerk metselstenen en zijn er door u geen opmerkingen ingevuld dat u bijvoorbeeld met iemand hierover heeft gesproken. Met vriendelijke groet, BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
prima,heel tevreden.
VerbeterpuntenDuidelijkheid over transport.Tegenwoordig is een trailer met bestuurbare achterassen net zo wendbaar als een bakwagen.Dus geen prijsverschil.
Pluspunten
snelle levering en goedkoop
Levering binnen 5 werdagen niet waargemaakt, stenen aanbieden op marktplaats niet oo voorraad, contact onpersoonlijk en niet meewerken aan oplossind
Geachte meneer, Bedankt voor uw review. U heeft de bestelling op 16 juni geplaatst om 14:00. Maandag 19 juni is de verwerkingsdag, en dinsdag werkdag 1. Er is bij u zaterdagochtend geleverd, terwijl maandag 24 juni uw 5e werkdag was. Wij hebben dus binnen onze levertijd van maximaal 5 werkdagen geleverd. Wel willen wij onze excuses maken voor het feit dat de advertentie op marktplaats niet up to date was, wij zijn er mee bezig het aanbod zo actueel mogelijk te laten zijn. Graag zouden wij een mail van u willen ontvangen aangaande uw kritiek op onze klantenservice. Dit vinden wij erg belangrijk, maar wij kunnen in ons klantenbestand niks terugzien over uw bestelling of eventuele klacht. We horen graag van u! Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
prima afhandeling en een prima prijs.
Verbeterpuntenzo door gaan.
257 Wolfskuilseweg