mooi tuinhuisje ervan geknutseld

Waalformaatjes bestelt samen met de juiste hoeveelheid cement via de filter die dat automatisch voor je berekend. Prachtige kleur stenen en mijn vrouw was ook blij met het resultaat. Wat ik als, non-ervaren bouwvakker toch even in elkaar heb gezet was uiteindelijk best trots op mezelf hahaha

buitengewoon vriendenlijk en behulpzaam!!

wij hebben betonblokken bestelt om een moderne grote plantenbak te maken die ene stoere uitstraling heeft (houd mijn vrouw van). De blokken waren snel geleverd door een vriendelijke chauffeur.

een 10

gewoon een goede ervaring gehad met dit bedrijf!

leveringstijden

blijkbaar was de levering binnen 5 werkdagen en niet 5 ‘normale’ dagen vandaar dat ik dacht dat ze te laat waren met leveren maar dat bleek dus niet zo te zijn!

fantastische producten!

fantastische producten in hun assortiment, hebben precies wat ik nodig heb super fijn.

niks te klagen!

dit bedrijf verdient de volle aantal sterren. Blij met mijn aankoop en kan niet wachten om te beginnen om te klussen aan mijn huis.

zeer tevreden

chauffeur was vriendelijk en behulpzaam de materialen zijn dan ook zonder schade geleverd. Geen 10 omdat verbetering altijd mogelijk is ;)

goed omgaan met kritiek

vorige week een mail gestuurd met daarin een kritiek puntje betreft mijn levering, ik had mijn telefoonnummer achtergelaten in de mail. De volgende dag werd ik gebeld door dit bedrijf en hebben ze meegedacht met een oplossing met hetgeen waar ik dwars zat. Over het algemeen erg goed omgegaan met de situatie dat maakt dit bedrijf toch wel weer sterk.

bestelling wordt 25 mei geleverd

besloot om nu alvast mijn bestelling te plaatsen door bepaalde omstandigheden. Ik laat mijn bestelling de 25ste van mei leveren, tot nu toe heel tevreden over het contact met het bedrijf en ben super benieuwd naar de bouwmaterialen. Voor alsnog tevreden.

dure verzendkosten

vraag me af waarom de verzendkosten zo prijzig zijn. Ben benieuwd of het brokbouwmaterialen hier eens naar zou kunnen kijken want zo is mijn bestelling ineens 2x zo duur geworden, dat is toch een beetje jammer.

breed assortiment betonblokken

ze hebben echt werkelijk waar haast elke standard afmeting die je kan bedenken qua betonblokken. super assortiment!!

heldere en goede kwaliteit…

helder en goede kwaliteit metselstenen gekregen. Zocht al een tijd naar antracieten metselstenen en was onwijs blij ze hier te kunnen aanschaffen.

goede levering

had 5 pallets aan metselstenen bestelt, die werden binnen de beloofde 5 werkdagen geleverd en ondanks de best grote bestelling toch snel en efficiënt op de gewenste plek afgeleverd.

TOPPP

perongelijk een dubbele bestelling geplaatst. Na contact met de klantenservice werd er zonder problemen één bestelling geannuleerd.

retour netjes afgehandeld

Ten eerste wil ik aankaarten hoe duidelijk dit bedrijf zijn retourbeleid online heeft verwoord, erg duidelijk vermeld dat is altijd fijn. Ik moest helaas een deel van mij bestelling retourneren want de kleur was niet helemaal naar wens. Gelukkig ging dit proces heel soepel en stond het afgesproken bedrag een week na afgifte van de metselstenen weer op mijn rekening

complimenten aan de klantenservice

Vannochtend zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van brokbouwmaterialen, zeer behulpzaam.

eens met de andere recensies

voordat ik mijn bestelling plaatsten even de recensies van dit bedrijf bekeken, toen eigenlijk gelijk besloten om hier mijn bestelling te plaatsen. Daar heb ik achteraf zeker geen spijt van, ik kan u ervan verzekeren dat ik een geweldige ervaring heb met dit bedrijf en u ook zeker aanraad hier te bestellen.

Beste online webshop voor bouwmaterialen

Veruit de beste site voor bouwmaterialen. Alles was snel geleverd en ik heb mooie producten mogen ontvangen.

Goed!

Ze hebben goede spullen, zijn niet te duur, hebben aardig en vakkundig personeel.

betonblokken

betonblokken besteld. Vorige week binnengekomen ze zagen er prima uit.

particuliere klant

producten nodig voor een muurtje bouwen voor een vriend. Had een goed bedrijf gevonden maar verkocht helaas alleen aan bedrijfjes, toen vond ik bouwmaterialen.nl hier kon ik wel als particuliere klant bestellen, super gemakkelijk.

verbeterd bedrijf

jaar geleden hier besteld wat niet helemaal zonder problemen kwam. Besloot het bedrijf vorige week nog een kans te geven omdat de website er al veel belovend uitzag. De bestelling is gisteren binnegekomen en ben erg tevreden met de geleverde materialen. Ze hebben erg veel vooruitgang gemaakt en zal het bedrijf nu ook zeker aanbevelen aan andere mensen.

prima bedrijf

aan te raden als je inkopen wilt doen, prima bedrijf!

klasse bedrijf

mooi assortiment, snelle levering, aardig personeel. Men heeft niks meer wensen

niet op voorraad

gisteren stenen besteld helaas vandaag te horen gekregen dat ze nu niet op voorraad zijn en waarschijnlijk over enkele maanden pas weer geleverd kunnen worden. Daarna wel vriendelijk geassisteerd door een medewerker voor een alternatieve steen die ik uiteindelijk heb besteld.

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.