monsterstenen en bestelling

ik had monsterstenen aangevraagd zodat ik een duidelijk beeld had, daarna de bestelling geplaatst want waren mooie stenen, toen moest ik toch even bellen dat ik de €15 terug zou krijgen van de monsterstenen, meteen hebben ze dit geregeld en had het de dag erna op mijn rekening

Snelle levering met duidelijke informatie

Snelle levering met duidelijke informatie

Scherpe prijzen

de website hanteert scherpe prijzen daarom hier bestelt

GOed geholpen door de klantenservice

ik had een aantal vragen over het bouwen van een plantenbak ze wezen me op de goede betonblokken en verwerkingsmateriaal. meteen besteld!!

Brede levertijd, wel netjes voldaan

De levertijd is binnen 7 werkdagen... Dat is een breed begrip, maar goed ze kwamen het netjes brengen en de chauffeur was heel vriendelijk.

Levering

De levertijd is binnen 7 werkdagen, ik heb toch maar gekozen voor een levering op specifieke werkdag zodat ik zeker weet dat ik thuis was. OP die dag netjes geleverd door de chauffeur

Betonblokken besteld fijn geregeld

Verwerkingsmateriaal ook meteen mee besteld, kan ik meteen aan de slag

top bedrijf

Ze hadden per ongeluk een laag te weinig geleverd, ze kwamen dit snel oplossen. goed geregeld.

Chat heeft echt toegevoegde waarde

De chat is echt handig, even wat vragen gesteld en toen kon ik de producten bestellen voor mijn aanbouw... TOP

Nette prijzen

Goede prijzen voor betonblokken. en zelfs ondanks de schaarste gewoon geleverd gekregen. Super

Ook mogelijkheid tot 2e keus blokken

2e keus blokken besteld, ik heb ze erna afgewerkt, super mooi resultaat verkregen

Ook levering in vakantie

Echt ideaal dat er ook wordt geleverd in de vakantie, zo loop ik geen vertraging op bij mijn bouwproject

Duidelijke uitleg bij de producten

Duidelijke uitleg bij de producten. Makkelijk bij elkaar te zoeken. Hadden alles wat ik nodig had

Prima service, snelle levering.

Super Service

Even gebeld voor wat vraagjes, ze denken echt met je mee. Duidelijk dat mijn bestelling is geplaatst bij Brok.

Adres beschikbaar voor 18m vrachtwagen

Ik wist niet of de vrachtwagen bij mij in de straat kon komen. Ze hebben dit voor me nagekeken en met mij contact opgenomen dat ze konden lossen. Erg goede en snelle service.

Alle producten op voorraad

Alle producten die ik nodig had voor mijn klus waren op voorraad. Meteen besteld en na 5 dagen geleverd gekregen, hele vriendelijke chauffeur.

Bezichtigen

Ik kon de stenen helaas niet komen bezichtigen, kon wel monsterstenen aanvragen dus ook een goede optie. daarna de stenen besteld en netjes op tijd gelerverd gekregen

Zwembad bouwen

Veel informatie verkregen voor het bouwen van mijn zwembad. De betonblokken en andere benodigdheden besteld en netjes op tijd geleverd gekregen. Echt een aanrader

lange openingstijden, goed bereikbaar voor vragen

lange openingstijden, goed bereikbaar voor vragen

Door schaarste snel besteld

Door schaarste snel besteld en mijn bestelling op afroep laten leveren, prima geregeld zo

Fijne service bij Brok

Ik kwam er niet goed uit hoeveel stenen ik nodig had, Brok hielp me goed op weg zodat ik de bestelling kon plaatsen

Betrouwbaar + goede service

Metselstenen besteld, ondanks de vakantie gewoon op tijd binnen gekregen

Net optijd

kregen de stenen precies op de 7de werkdag dus nog net op tijd. Verder zijn de blokken van goede kwaliteit en niks op aan te merken.

Goede Hulp!

Ik heb wat vragen gesteld via de chat en daar heb ik van een aardige mevrouw direct antwoord gekregen.

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.