Sophie stoel

Mooie kleur stoelen staan erg mooi in onze tuin.

Zeer goede service

Goed product, snel geleverd en vriendelijke klantenservice!

Mooie producten

Mooie producten voor een fijne prijs

Good service!

Really good furniture for a good price! Also helped me out with transport to France.

Klantvriendelijk

Ik kwam met een klacht naar het bedrijf. Medewerker heeft mij goed geholpen, en een goede uitleg gehad met wat er ging gebeuren met mijn lounge tafel. Erg goed opgelost!

Bistro set

Ik ontving mijn bistroset tijdig en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

tuinbank

Mooie tuinbank ontvangen

Ik koop hier al vaker artikelen en blij de communicatie erg goed vinden. Artikelen zien er ook goed uit!

Ben heel erg blij met mijn Bistro set van het merk 4 seasons outdoor. Snelle levering en zijn vriendelijk.

Behulpzaam, snelle levering

Nieuw parasol doek ontvangen. Erg tevreden! Dank

Super service

Netjes geholpen en goed advies gekregen. Ik raad het iedereen aan om hier je tuinmeubelen aan te schaffen. M.v.g. Jantje

Goed en eerlijk advies gegeven over de parasols. Leverdag kon ik alvast bespreken.

op afspraak

Levering op afspraak ingepland is vandaag aangekomen. Moet het nog uitpakken maar de gegeven service is perfect.

Levering

Snel geleverd. Kwalitatieve mooie haard, klantenservice heef me goed te woord gestaan.

Mooie showroom

Nette showroom met mooie tuinmeubelen.

Beschermhoes

Ik heb vandaag mijn beschermhoes op maat ontvangen. Fijn om de keuze te krijgen om beschermhoezen op maat te laten maken. Ben ook goed geïnformeerd door de klantenservice.

Goede ervaring

Kundige medewerkers en zeer gastvrij

Parkbankje

Leuk parkbankje gekocht. Gemakkelijk in elkaar gezet en goede prijs- kwaliteit.

tevreden

Ik stel het zeker op prijs dat een consument wordt gehoord door een bedrijf. En dat kon ik zeker terug vinden in de communicatie met dit bedrijf! Ik ben zeer tevreden over hoe mijn bestelling is aangenomen, behandeld en is geleverd. De medewerkers hebben mij goed te woord gestaan.

Plezante ervaring!

Ben erg goed geholpen door de medewerkers. Heb meermaals hier grote aantallen meubelen besteld. Lever datum kon ik afspreken.

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice van dit bedrijf. Op alle vragen waren de antwoorden duidelijk en waar nodig goed uitgelegd. Ze hebben veel moeite en de tijd genomen om mij van dienst te zijn. Dank allen!

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden