Goede snelle service

Goed en snel geholpen met het uitzoeken van een parasol. Dank! Heb zojuist een lever bevestiging ontvangen :)

Haardjes

Alle leuke tuinhaardjes en sfeervolle producten heb ik aangeschaft bij Tuinmeubelen.nl. Ben erg goed geholpen en heb mijn cadeautjes op tijd ontvangen voor pakjes avond. Vanavond wordt het sfeervol genieten bij huizen Fransen!

Goed geholpen door de vriendelijke medewerkers.

Tuin

Wederom een goede aflevering van een kwalitatief goed product. Vlotte medewerkers ben erg goed geholpen. Dank!

Helder en duidelijk

Ik ben erg tevreden over de gegeven service van dit bedrijf. Ik zocht een tuintafel wat kwalitatief goed is en niet zo duur is. Gelukkig is er een breed aanbod op de pagina en wist de telefoniste mij goed te helpen met welke tafel goed is. Na het bestellen kreeg in later op de avond een melding dat de transporteur de dag erna kwam leveren! Super snel! Ik ben erg blij met mijn geleverde Garden Impressions tuintafel. Bedankt voor alle goede hulp.

Fijne webshop

Mooie betrouwbare website.

chat

Persoon op de live chat heeft me eerlijk en kundig geholpen.

positief

Enorm goed geholpen. Is niet de eerste keer dat ik in grote kwantiteiten iets bestel bij deze firma. Levert super, en kan goede afspraken met hen maken.

Voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar, kwalitatieve producten.

Tevreden

betaalbaar en kwalitatief erg goed!

Ik heb een opmaat gemaakte beschermhoes aangevraagd. Vandaag ontvangen, gegeven advies over de maten kloppen. Super!

Snelle levering!

Ik was een beetje zenuwachtig om te bestellen. Is namelijk besteld voor een vriendin van mij. Toen ik belde zagen ze dat de bestelling al onderweg was, top!

Betrokken medewerkers

Zowel telefonisch als in de showroom betrokken medewerkers ook niet opdringerig!

Net mijn bestelling ontvangen, bedankt voor jullie goede hulp!!

Assortiment

Assortiment is breed en diep. Goede overzichtelijke pagina.

Mooie webshop met goede artikelen. Ik moest extra betalen voor transport (levering naar Duitsland). Dit werd ook duidelijk vermeld op de pagina. Ik heb het product binnen en ben zeer tevreden over het artikel, kwalitatief erg goed en stevig.

Aanrader

Klantenservice heeft mij goed geholpen in het uitzoeken van een kantelbare zweefparasol.

Vreselijk!

Wat een verschrikkelijk bedrijf! 2ligbedden besteld (er waren er nog 3op voorraad volgens de site) afgerekend €1650,- euro Vervolgens kreeg ik de dagen erna meerdere mails dat er nog spullen in m’n winkelmandje zaten. Of ik die even kon afrekenen. Meerdere keren gebeld met het bedrijf. Nadat er eerst een heel zemel verhaal opgehangen wordt over wie ze zijn en waar ze zitten en wat ze allemaal wel niet doen (duurt ongeveer 4 min voordat je een keuze kan maken in het keuzemenu) wordt er opgehangen bij het maken van de keuze. Uiteindelijk na poging 5 iemand aan de telefoon gekregen. Sorry mevr maar er is iets mis gegaan. De order staat er nu goed in en komt over een week bij u binnen. Week later...niks (natuurlijk) Wederom meerdere pogingen gedaan om iemand aan de telefoon te krijgen maar helaas niet gelukt. Uiteindelijk wel reactie op mijn mail gekregen. Sorry mevr, er is iets fout gegaan. Ik kan de bedden opnieuw bestellen maar dat duurt dan wel weer 7 werkdagen. Vervolgens na een week krijg ik een mail dat de ligbedden helaas uitverkocht zijn. Wat een schandalige manier van zaken doen. Het enige wat gelukkig wel snel gebeurde was het terug storten van het aankoopbedrag (gelukkig)!

Oplossingsgericht en klantvriendelijkheid

2 sets gekocht maar beide 3 sits zijn aan de zijkanten deels verstevigd waardoor je op 4 plekken dus enigszins scheef zit. Tuinmeubelen.nl had een zeer passende oplossing waardoor wij alsnog zeer tevreden zijn hoe zij eea hebben afgewikkeld. Waarvoor onze dank!!

goede service. zeker een aanrader

snelle bezorgd en wordt goed gecommuniceerd

Goede service!

Mijn ervaring was in 1ste instantie niet goed. Ik wilde mijn bestelling annuleren, maar doordat ik geen contact kom krijgen werden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. Uiteindelijk is er onderzoek gedaan naar mijn situatie en is alles weer recht getrokken. Ik ben via de mail netjes te woord gestaan, met oprechte excuses en heb de verzendkosten terug gekregen. Ik ben zeer te spreken over de uiteindelijk actie!

levering conform

Binnen aangegeven levertijd. Bezorger behulpzaam en vriendelijk. Product OK.

klantvriendelijk en behulpzaam

Verkopers geven goed advies en komen beloftes na

product is naar verwachting. goede prijs kwaliteit

grote webwinkel met super veel keus aan tuinmeubelen. producten zien er goed uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wordt snel gereageerd op vragen en snelle levering

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden