goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd.en goedkoop

Blijf zo doorgaan met aanbiedingen dat scheelt de mensen zoveel geld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte afwikkeling en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet meegemaakt. Ondanks dat ik nog niets geleverd heb gekregen en er totaal geen communicatie plaatsvind over de voortgang van de order wordt er wel zo'n automatisch gegenereerd " wat vind u van ons" mailtje eruit gedaan. Op basis daarvan kan ik alleen maar zeggen " w-a-a-r-d-e-l-o-o-s !!!

Betere communicatie naar de klant over het verloop van de order en een bereikbare klantenservice. Toen ik gisteren belde kreeg ik de melding " mailbox vol" vandaag heel de tijd de melding " leuk dat u belt , er zijn helaas nog een enkele wachtenden voor u " heb het drie kwartier vol gehouden....

Pluspunten

Parasolvoet gekregen die bestaat van 2 verschillende modellen. Kan niet bij elkaar krijgen. De granietplat heeft onder de witte voetjes, die duidelijk wijzen, dat de plat is al eerder gebruikt, dus niet in nieuw staat. Een grote ramp!

Pluspunten

Zorgen dat het contact beter is, heb een bestelling geplaatst, al 5 dagen hoor nog steeds nies en telefonisch contact lukt niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een partytent besteld en betaald, maar hoor niets meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede uitleg, bij vele parasols ook filmpjes

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Was vlug gereld met bestellen

Maar ik vindt het wel lang duren voor je het product binnen krijgt 28 juni 2019 besteld en als het goed is komt het pas 5 juli 2019 bij mij binnen dat kan toch wel sneller.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en volgens aankoop

bij alle artikelen de maatvoering zetten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestellen gaat soepel.

Onjuiste weergave van leveringsverwachting (op voorraad op website). Dit bleek op voorraad bij leverancier. Nu een week na bestellen nog steeds geen levering van het bestelde mogen ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar (melding voicemailbox vol).

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb nog geen idee, bestellen was eenvouduig, maar nog niets geleverd gezien.

Er stond geen leverdatum in de bevestiging. Bij de bestelling werd aangegeven tussen 1-5 werkdagen. Eenmaal besteld bleek dit echter toch een week langer en dat was voor mijn situatie heel vervelend. Nu is mij nog steeds niet exact duidelijk wanneer de bestelling komt. Onduidelijkheid hierover is storend voor klanten en voor mij een reden om niet nogmaals bij tuinmeubelen te bestellen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

5 dagen geleden een parasol besteld en ik heb nog geen informatie gekregen over de levering. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar! Zeer vreemd....

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk in showroom Naarden. Mooie producten en goede prijs gegeven voor de gewenste producten.

Parasol + 60kg voet + hoes + 2 stoelen niet geleverd op 3.juli zoals duidelijk was afgesproken en genoteerd in Showroom Naarden. Telefonisch bereikbaarheid met klantenservice moeizaam/slecht; meer dan een half uur aan de lijn. Geen duidelijkheid met bijv. ‘er zijn nog 3 wachtenden voor u’. Conclusie: we wachten af maar voor hoelang

zeer slecht, onaanvaardbaar

Kreeg een herinnering voor revieuw, maar heb nog steeds de parasol NIET ontvangen !!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site, goede producten.

Helaas na een week nog steeds niet mijn Platinum parasol met 90kg voet ontvangen. We denken verschillend over een ‘snelle’ levering. Erg jammer Tuinmeubelen.nl Kan in deze tijd toch echt niet meer. Erg terugstellend.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie mag beter. De website geeft niet de juiste status van de leverbare producten weer en de beschreven levertijden worden niet gehaald. Ook over eventuele vertraging wordt niet gecommuniceerd. Een week geleden een tuinmeubel besteld welke de volgende dag geleverd zou worden, echter heb ik na dag 5 nog helemaal niks vernomen over een eventuele verzenddatum. Ik zit nu dus nog steeds zonder meubel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Snelle levering.

Op dit moment geen te bedenken.

Pluspunten

Afwerking van alle 3 meubels laat te wensen over; lak is beschadigd en/of van slechte kwaliteit

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website, snelle betaling

Komen hun levertijd die vermeld staat op de website niet na. Bij product staat vermeld 1-2 werkdagen en na contact met de klantenservices (vanuit mijn kant) wordt dit 6-7 werkdagen. Ze hadden allicht contact met mij kunnen opnemen of geen beloftes doen op het internet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en service gericht! Reageren adequaat op e-mail berichten. Denken goed en oplossend mee! Houden klant goed op de hoogte van het bezorgen! Leveren snel! Website is overzichtelijk en geeft veel en goede info over het product! Tuinmeubelland is echt een aanrader!

Een wat ruimer aanbod vwb tuinbanken dan met name de banken die geen rug en zij leuningen hebben. Is nu erg in om stoelen te combineren met bank!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne Site,makkelijk zoeken en bestellen. Netjes met LDD afgeleverd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice reageert redelijk snel per email Geld terug was snel geregeld

Communicatie tussen magazijn en klantenservice is er niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk en toegankelijke website

Informatie over de voortgang van de bestelling.

Pluspunten

Bezorger vroeg of mijn man mee wilde helpen met uitladen, omdat het zo zwaar was.

slechter dan verwacht

Niet op de site melden dat er nog 1 Sens-line armchair op voorraad is, terwijl u mij een week na de betaling meldt dat deze niet leverbaar is.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden