perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Direct een goede reactie en uitleg op vragen, daardoor weet je waar je aan toe bent!! - Ruim aangegeven levertijd, daardoor kom je niet in de knoop dat iets te lang duurt. En ook dan weet je waar je aan toe bent. - Ze beloven geen dingen die ze niet na kunnen komen! - Ik kom hier zeker nog terug!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit Transporteur kwam op de aangegeven tijd

De verwachte levertijd kan duidelijker aangegeven worden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

aanbod, wat ze helaas niet kunnen verzenden

Communiceer met uw klanten, laat eerlijk weten wat ze kunnen verwachten. Beloof geen levertijd van 1-2 werkdagen als het product na 8 dagen nog niet geleverd kan worden..Zoek een transportfirma waarop u kan rekenen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site met goede keuze mogelijkheden.

Dat ik nu een beoordeling mag schrijven maar nog geen produkt heb ontvangen.

slechter dan verwacht

nadat de levering al een week (!) uitbleef en ikzelf de telefoon moest pakken zou ik teruggebeld worden. Zowel het terugbellen als het leveren is niet gebeurd ten tijde van de (late) uitnodiging een review te geven...

slechter dan verwacht

Website vermeld (verwachtte) levertijden, echter kan het bedrijf deze niet waarmaken of zelfs bevestigen, omdat deze afhankelijk zijn van een tussenpartij (transporteur) waar men geen zicht op heeft. Verwachting was 1 - 3 werkdagen, nu moet ik 3 werkdagen later, alsnog contact zoeken, en constateren dat men niets kan aangeven. Transporteur neemt in de komende week (?) contact op... zeggen ze. Had ik dit geweten, had ik elders besteld... nu visite op de grond laten zitten...?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten. Bestelling geplaatst voor een artikel dat op voorraad is. Betaling gedaan, maar een week later ik wacht nog steeds op een leveringsdatum. De website geeft het item nog steeds als 'op voorraad'.

Nauwkeurig weergeven of een artikel op voorraad is. Claim geen 'snelle levering' tenzij dat mogelijk is. Vraag klanten niet om een beoordeling te plaatsen wanneer hun bestelling niet eens is verzonden.

slechter dan verwacht

8 dagen geleden bestelling gedaan en nog niets in huis. Levering zou 1-2 dagen zijn. Telefonisch bereikbaar zijn. Meerdere keren 10-15 min gewacht en nog niemand aan de lijn. Ochtend en middag gebeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijzen Prima prijs/ kwaliteit verhouding Makkelijke website Snelle levering

"Kleine" artikelen zoals een parasol zouden op voorraad moeten staan in de winkel en direct mee te nemen of daar af te halen moeten zijn. Nu bezoek je de fysieke winkel en moet je alsnog online de afhandeling doen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, heb gebeld over, bij bestelling, over loungeset of dat deze hetzelfde was de Boston set, die mijn zoon had gekocht. Mij werd verzekerd, dat dat zo was. De set is duidelijk anders. Nu een parasol met voet gekocht, 2 dagen levertijd. De voet kwam, na contact uiteindelijk 4 dagen later. De parasol heb ik nog niet ontvangen! Door de drukte van PostNL komt hij van de week. Vind ik een slap excuus en zeker een probleem van tuinmeubelen.nl. Ik ben 69 jaar en bestel zelden iets op internet. Heb het ook wel gehad, ga weer liever winkelen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nvt

voorraad beter bij houden op de site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Tuinstoelen makkelijk in elkaar te zetten.

N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de website werkt prettig, het contact was ook oke.

De levertijd die erbij staat komt niet overeen. 1-3 werkdagen klopte niet dan hadden we onze bestelling uiterlijk op vrijdag binnen moeten hebben. mooi op tijd voor het weekend dan gaven we een feestje. maar helaas werd de bestelling het weekend over getild. ik heb nu al 2 mails gehad om een beoordeling te schrijven, maar het product hebben we nog niet binnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Liep lekker allemaal!

voldoende, een redelijke ervaring

Bij zoeken op b.v. parasols krijg je ook p arasol voeten en hoezen te zien. Is niet handig. Ook als je zoekt op parasolvoet.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen was eenvoudig

Geen enquête sturen voor het product is geleverd, ik heb het namelijk nog steeds niet. Geen toezegging doen over levering binnen 3 werkdagen als het product na meer dan een week nog niet is geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet o tvamgen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk en uitgebreid assortiment. Klantvriendelijke benadering. Erg prettig dat je de mogelijkheid hebt om ook zonder account te kunnen bestellen en dat je achteraf kunt betalen.

Eerlijker/duidelijker zijn over de levertermijn: op jullie site melden jullie 'Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis'. In de praktijk is dit bij onze 2 bestellingen niet gebeurd en pas een paar dagen later geleverd. Ik vind het fijner als ik met het plaatsen van de bestelling dan al direct aangegeven krijg dat het product niet de andere dag geleverd zal worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij Bol.com besteld. Levertijd binnen 2 dagen. Op de afleverdag niemand gezien of gehoord. Totaal geen communicatie richting de klant. Bij Bol.com aan de bel getrokken maar die verwijzen naar de externe partij. Ze hebben een mail gestuurd met de vraag waar de bestelling is. Tijdens het chatten met Bol.com werd er niet meer gewacht op mijn reactie maar werd de sessie abrupt verbroken. :( Wat een slechte service zeg. Als ik de overige reacties hieronder zie, voorspeld dat niet veel goeds ben ik bang. De eerste en zeker de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Neem een andere vervoerder die de klant met een track en trace code kan voorzien. Neem als bedrijf de verantwoordelijkheid naar je klanten en laat ze niet in het ongewis. Dit is zeer amateuristisch en geeft aan dat de logistiek echt zeer belabberd is.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

na annulering van de order is ons geld snel terugbetaald

- reageren op emails - leveren van bestelde producten (onze bank was onvindbaar in magazijn, hoes was abusievelijk tweemaal geleverd) - juiste afmetingen van producten plaatsen (bank was groter dan vermeld)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte telefonische bereikbaarheid ( 1 x 16 minuten aan de lijn zonder iemand gesproken te hebben ) en de andere twee keer beloofde men op dezelfde dag te reageren wanneer de levering zou plaatsvinden van de door ons gekochte meubelen. Nul komma nul reactie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site

Klanten meenemen in het proces van leveren

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden