perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijzen en goede communicatie over de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb altijd snel antwoord gehad op mijn mails behalve op de laatste 2.

De levertijd die op de website staat, klopt niet, toch niet voor België. Er wordt verwezen naar het transportbedrijf maar er wordt niet duidelijk gecommuniceerd wanneer zal geleverd worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onze set werd heel snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten. Product is exact zoals vermeld op de website. Extra service omdat we niet thuis waren: de set werd achterom in de tuin gezet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en een super vriendelijke bezorger

Ik zou geen verbeterpunten kunnen verzinnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering met bericht vooraf wanneer en wie er komt bezorgen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Via de website een tuinset gekocht en dezelfde dag gebeld dat het niet meer leverbaar was. Ik heb gevraagd of ze een alternatief hadden en dat zouden ze voor me nagaan. Een dag later zelf gebeld naar de klantenservice en gevraagd of ik nog een terugkoppeling zou krijgen. Overigens stond op de website nog steeds de niet leverbare tuinset op status op voorraad, vreemd. Afgesproken dat ik dezelfde dag nog alternatieven zou doorkrijgen, maar niets meer vernomen. Vandaag maar weer zelf contact opnemen........ wordt vervolgd

Zorg dat de voorraadstatus klopt op de website en afspraken nakomen en als dat niet mogelijk is dan wel de klant informeren. Nu is het continu afwachten en constateren dat afspraken die zijn toegezegd niet worden waargemaakt. DIt schaadt het vertrouwen!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantenservice is proactief

afspraken mbt de datum van bezorging niet nakomen

Pluspunten

Betere communicatie. Zowel intern als extern. Intern: men wist niet of bestelde stoelen op voorraad waren. Dat wist alleen magazijn. Extern: na twee dagen was mijn geld al weer terug gestort op mijn rekening. Maar dat is nooit iets over gecommuniceerd en dat wist klantenservice dus blijkbaar ook niet.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog geen, aangezien product nog altijd niet geleverd is.

Actiever communicatie over status bestelling. Nadat ik hier zelf naar vroeg kreeg ik te horen dat het leverproces was vertraagd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super service echt perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke informatie op site

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

internetsite en makkelijke manier van bestellen

binnen 1 dag geleverd staat op site maar is niet zo. Zondag besteld en woensdag pas geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Op tijd leveren. Ik wacht nu al bijna vanaf eind mei op een stoel die bij een bank hoort. De bank is geleverd maar de stoel niet. Na herhaaldelijk mailen en/of bellen, is de stoel nu nog niet geleverd, terwijl er verschillende toezeggingen gedaan zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke website, zeer snelle reactie op bestelling en je weet gelijk wanneer je artikelen komen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie !! Gemaild aangaande mijn bestelling maar na 1 week nog steeds geen antwoord en geen bestelling ontvangen!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

duidelijke site

Reageren op mail! In mail gevraagd waarom bestelling nog niet ontvangen is. Nog steeds geen reactie ontvangen. Wel een herinnering om deze enquête in te vullen. Vraag blijft: parasol betaald, Bevestiging van betaling ontvangen. Maar nu 9 dagen later nog geen parasol ontvangen en ook geen reactie op de mail. Gaan wij de parasol nog wel ontvangen of uberhaupt een reactie?

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs

Contactmogelijkheid

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er is uiteindelijk wel gezocht naar een oplossing voor het probleem

Ik heb twee keer gebeld naar de klantenservice om te vragen of de tafel die ik op het oog was, op voorraad is. Dit heeft een meneer nagekeken en zei “ja hij is op voorraad en leverbaar en u heeft hem dan tussen 3 tot 4 dagen” “dan ga ik hem nu bestellen” dit heb ik gedaan. Op vrijdag krijg ik een mail, dat de tafel niet meer leverbaar en pas eind juli geleverd kan worden. Ik heb wederom de klantenservice gebeld, met de oplossing dat ik dan een show-model kan krijgen. Morgen wordt de tafel geleverd maar ik krijg ook geen bericht wanneer of hoe laat. Om 17.20 uur bel ik naar de klantenservice (deze is tot 17.30 uur te bereiken) en krijg ik een bandopname. Ik vind het vervelend hoe dit allemaal loopt en kan nu ook geen rekening houden met m’n werk hoe laat ik thuis moet zijn.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, en antwoord op mijn vraag duurt ook lang. Belachelijke. Had iets besteld voor Vaderdag maar dus nog steeds niets. Een grote teleurstelling.

Alles! Zeer slechte service!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie website

Er staat direct leverbaar op de site terwijl het product niet meer komt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verrassend snelle levering

De bezorging van GLS liet te wensen over doordat de bezorger na een ongelukje de schrik er nog in had. Graag had ik geïnformeerd willen zijn over het leveringstijdstip.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke webshop Makkelijke betaalmetbode Klantvriendelijk

Code of link meteen van je track & trace om je bestelling te volgen

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden