zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering beloofd binnen 7 dagen duurt nu al 14 dagen en nog steeds geen parasol gezien. Vandaag ging hij uiteindelijk geleverd worden maar zat hij in een verkeerde camion. Dit laat men niet weten maar merk je pas na zelf te bellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product ziet er erg goed uit en de prijs is goer

Het bezorgen van de het bestelde product vind ik wazig ik heb contact gehad met een van uw medewerkers en er werd mij gezegd het pakket lgt bij de transporteur zodra hij gaat bezorgen krijg ik een telefoontje van de transporteur,mijn vraag is ik heb nergens mijn telefoonnummer genoteerd hoe weten jullie of de transporteur mijn nummer?En wanneer gaat hij bezorgen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goede tuinmeubelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Harde werkers met een goed geregeld systeem voor de producten die ze leveren en vriendelijke klantenservice die je altijd goed kunnen helpen als het nodig is.

nee hoor ze doen het top en ben zeer tevreden met mijn gekochten tuinmeubelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote webwinkel met veel mogelijkheden tot betreft de tuinmeubels

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi spul en snel geleverd bij mijn huis

beter informeren van hoe en wat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gezellig bedrijf met veel mensen die weten waar ze het over hebben. Klantgerichtheid dus een dikke 10 voor mij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, aardig personeel

niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Nette afhandeling

Zou een bericht krijgen als pakket verzonden zou worden maar niet gekregen en ineens stond postbode met pakket voor de deur :).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er werd netjes telefonisch contact opgenomen dat de beschermingshoes niet leverbaar was. En er werd gevraagd of we dan de trampoline nog wel wilden hebben. Tevens werd het bedrag van de beschermingshoes gelijk teruggestort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering met Post NL

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice is heel vriendelijk en behulpzaam en reageert wel vlot

communicatie met transportbedrijf en transportbedrijf zelf is ondermaats; de levertijd was geen 1-2 werkdagen maar 2 weken hierdoor. Helaas ook nog enkele beschadigde meubels waar weer gedoe achterweg komt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Reagerensnel met antwoorden op je mail

Jammer dat ze t product maar 1x per week leveren aan transport. Nu heb ik geen verjaardagskado

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie prijs en netjes geleverd tot in de tuin. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service degelijk spul

niets

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik begrijp wel dat mij nu gevraagd wordt om een review te schrijven: ik had mn bestelling al lang geleverd moeten hebben. Maar ja aangezien jullie je niet aan de levertijd houden, is het dubbel dom om voor de levering al om een review te vragen!!! Ga nu eerst maar eens leveren (of op zn minst erover communiceren), zien we dan wel of er een hoger cijfer in zit.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling ging supelsnel

Uitvoering voor 12.00 uut besteld de volende dag in huis klopt niet het is 3 juni en ik heb nog niets. Besteld op 28 mei en betaald.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levert op dagen dat andere bedrijven dat niet doen, top!

Maakt niet waar wat er beloofd wordt qua levering, er worden onwaarheden verkondigd op de website. Weinig begripvolle klantenservice en er wordt niet ingegaan op de klacht! Daarna wordt er nog een belofte gedaan nav levering en ook die wordt niet waargemaakt. Ik zal hier nooit meer bestellen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan niet invullen heb nog geen bestelling ontvangen Hoe moet ik dan de winkel nu al beoordelen,??

Wachttijd duurt lang dat bestelling binnen is terwijl men wel al geld heeft ontvangen,

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tuinmeubelen.nl ,loungesets of welke naam ze nog meer gebruiken. Ik vind het t meest slechte online bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Ze zeggen dat ze ists op voorraad hebben. Klopt niet. Ze zeggen dat ze t versturen. Dan zijn ze de loungeset kwijt. Ze beloven vervolgens dat t in orde komt. Hoor je 2 weken niets. Ze zeggen dat ze ervaring hebben met internationaal transport. Niemand weet iets. Ze zeggen dat t op een bepaalde datum aankomt. Komt niet. Vervolgens noemen ze een datum een week later. Komt t nog niet. Dan moet ik bellen en mailen. Dan zeggen ze de mail niet ontvangen te hebben. Bull shit verhaal. Ze houden ne stil en bieden ne een teruggave van €150,- moet je weer vragen waR het geld blijft. Inmiddels 3 maanden later komen de lounge banken. Zitten de hoezen er niet bij die erbij zouden zitten. Moet je zelf weer bellen. Hebben ze maar 1 boes op voorraad. Weer wachten. Dan hebben ze eindelijk de hoes binnen. Sturen ze die met de post naar t buitenland. Duurt weer 1,5 week. Ik HD nog gevraagd UPS. Werkten ze niet mee. Ik vind bet t meest KUT bedrijf fat ik ken. Echt schandalig. Ik ben 3 x naar zuid Frankrijk gereisd om het in ontvangst te nemen. Heeft me zeker €500 gekost. En dan komen ze met €150,- een lachertje. Ze menen ook nog dat ze me tegenvoeter gekomen zijn. Ik snap niet fat zn bedrijf nog bestaat. Voor mij mogen ze per Ditekteur omvallen. Dus. Niks bestellen. Er zijn zoveel betere bedrijven die zich wel aan afspraken houden.

Gewoon stoppen met jullie bedrijf.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Product zou binnen twee werkdagen geleverd worden volgens de site. Week later heb ik nog mijn loungeset niet. Mail gestuurd naar ze met de vraag hoever de levering is ook nog geen antwoord.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

juiste prijs ,en levering zoals overeen gekomen is en je kunt u bestelling volgen,en ze laten het weten als er een probleem is om te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product en zeer snelle levering en goede website. Top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Doen er alles aan om een probleem op te lossen.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden