zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Tuinmeubelen.nl ,loungesets of welke naam ze nog meer gebruiken. Ik vind het t meest slechte online bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Ze zeggen dat ze ists op voorraad hebben. Klopt niet. Ze zeggen dat ze t versturen. Dan zijn ze de loungeset kwijt. Ze beloven vervolgens dat t in orde komt. Hoor je 2 weken niets. Ze zeggen dat ze ervaring hebben met internationaal transport. Niemand weet iets. Ze zeggen dat t op een bepaalde datum aankomt. Komt niet. Vervolgens noemen ze een datum een week later. Komt t nog niet. Dan moet ik bellen en mailen. Dan zeggen ze de mail niet ontvangen te hebben. Bull shit verhaal. Ze houden ne stil en bieden ne een teruggave van €150,- moet je weer vragen waR het geld blijft. Inmiddels 3 maanden later komen de lounge banken. Zitten de hoezen er niet bij die erbij zouden zitten. Moet je zelf weer bellen. Hebben ze maar 1 boes op voorraad. Weer wachten. Dan hebben ze eindelijk de hoes binnen. Sturen ze die met de post naar t buitenland. Duurt weer 1,5 week. Ik HD nog gevraagd UPS. Werkten ze niet mee. Ik vind bet t meest KUT bedrijf fat ik ken. Echt schandalig. Ik ben 3 x naar zuid Frankrijk gereisd om het in ontvangst te nemen. Heeft me zeker €500 gekost. En dan komen ze met €150,- een lachertje. Ze menen ook nog dat ze me tegenvoeter gekomen zijn. Ik snap niet fat zn bedrijf nog bestaat. Voor mij mogen ze per Ditekteur omvallen. Dus. Niks bestellen. Er zijn zoveel betere bedrijven die zich wel aan afspraken houden.
VerbeterpuntenGewoon stoppen met jullie bedrijf.