perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment aan spullen. Personeel die veel weet van de spullen die ze verkopen. Veel verschillende kleuren en soorten tuinset en loungesets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn spullen net binnen gekregen. Dus gelijk een review geschreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantgericht en mailverkeer is zeer snel en goed geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dikke aanrader wat een snelle levertijden en mooie spullen in de showroom

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle leveringen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestelproces gaat heel makkelijk op de site, ook het betalen

Je krijgt in de eind email weinig tot geen informatie wanneer je pakket ongeveer aan zal komen, de eind email vind ik te stug en te zakelijk, en ik vind de verzending sowieso te lang duren. Waarom lang wachten tot een chauffeur contact met je op neemt wanneer je pakket geleverd kan worden? Ik heb mijn pakket nu nog steeds niet. Al een poos geleden besteld. Dat wil de consument van 2019 toch niet meer jongens. Ik zou daarom niet meer zo heel snel bij jullie bestellen. Sorry.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk afspraken en communicatie. Levering was snel en de chauffeur was erg behulpzaam. Ik beveel Tuinmeubelen.nl aan en kom zeker nog eren keer terug.

Nee ben tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk in hun verhaal en prijsbewust. Klantvriendelijk via de telefoon. Houden zo.

Concurrentiestrijd aangaan met concurrent.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen afspraken na

Betaalmogelijkheid na levering zou prettig zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top webwinkel. Leuke prijzen en mooie kwaliteitsproducten. Ook nog een goede gegarandeerde levertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling binnen 1 werkweek binnen gekregen. Wat een beloofde snelheid tuinmeubelen. Kom graag volgend jaar weer langs in jullie webwinkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben bij veel verschillende meubelwinkels geweest, maar jullie waren uiteindelijk mijn keuze geworden. Bedankt voor de prachtige tuinset en goede klantgerichtheid.

Weet geen op te noemen alles verliep volgens plan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Door aandringen van mijn familie toch bij jullie terecht gekomen om mijn aankoop te doen. Ik ben zeer tevreden over hun alles tot stand is gekomen en de verdere bestel en aflever processen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen Mooie en uitgebreide tuinsets Vriendelijke klantenservice Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering van mijn tuinset. Jullie worden heel erg bedankt voor de goede en vriendelijk hulp.

Nee heb geen verbeterpunten op dit moment.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Voorraad beheer op orde hebben

slechter dan verwacht

Pluspunten

kwaliteit

eerst bleken de bestelde goederen niet voorradig, daarna dan weer wel, dan 3 weken wachten op levering. Eén iets met een kras in. Contact opgenomen, zal zo spoedig mogelijk vervangen worden. Intussen weer al een paar weken en niets meer van gehoord. Tja, meer kan je dan een 3 kan je niet verwachten...

zeer slecht, onaanvaardbaar

het is nu 9 dagen na de bestelling. nog geen tuinstoel ontvangen en ook geen bericht over wanneer dan wel. Mochten ze er eind deze week nog niet zijn laat ik de aankoop ontbinden. Erg jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het is uiteindelijk geleverd

Als jullie aangeven voor 12u besteld volgende dag in huis, kom die afspraken dan ook na. Nu 6 dagen gewacht op mijn bestelling. 4de dag getracht te leveren maar waren we niet thuis. Daarna is een vervolg afspraak maken ook weer niet makkelijk. Diverse wegen moeten bewandelen om het uiteindelijk geleverd te krijgen. Heel jammer.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden