voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief verrast dat er meteen gereageerd is op mijn opmerking! netjes en is ook opgelost.

Niet blij met feit dat parasol ineens pas later leverbaar blijkt te zijn....en dan wordt gezegd 6 juni en dan bevestigen wij alsnog de bestelling en krijgen we ineens een mail dat het weer week later wordt. Ik ben benieuwd........

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snel - mooie prijzen - service - assortiment

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit bedrijf krijg van mij veel pluspunten door de goede kwaliteit en snelle levering van mijn tuinmeubelen. Ben zeer tevreden over hoe hun te werk gaan. Kom vaker terug in jullie webwinkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

op tijd geleverd gekregen van mijn tuinset ! wat een snelle service tuinmeubelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote webwinkel Mooie showroom Klantgericht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geregelde firma met veel verschillende soorten producten. De producten die ze verkopen hebben een super goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel levering van mijn tuinmeubelen goed geregeld hoor.

zeer slecht, onaanvaardbaar

5 dagen terug bestelling gedaan tot nu toe niets meer gehoord. wacht het nog even af.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief? Tot nu toe nog niet. Want ik had een parasol besteld, en op de internet site stond voorradig. Ik geld heb overgemaakt en blijkt dat ik nu alleen een voet heb binnen gekregen. Hier telefonisch een gesprek over gehad dat wij daar niet blij mee waren. Vooral niet dat de parasol pas in de 2e week van Juni dan weer voorradig is en geleverd kan worden.

Tekst op internet site goed blijven controleren of dit producten daadwerkelijk nog voorradig zijn of niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was snel en keurig op tijd bij mij thuis afgeleverd.

Jullie laten mij te snel beoordelen heb mijn bestelling nog niet eens binnen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie tuinset gekocht bij jullie via de webwinkel. Echt geweldige kwaliteit dat wicker zeer tevreden over. Kom binnenkort ook even langs in jullie showroom.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Door het aantrekkelijke facebook bericht wat jullie hadden geplaatst over wie nog een zomer tuinset zoekt kan bij ons terecht. Ben ik deze week even gaan wezen rondkijken in jullie webwinkel en heb een van de mooiere tuinsets aangeschaft voor in de zomer. De tuinset was binnen 1 week geleverd helemaal top. Vriendelijke bedankt voor de goede klantgerichtheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en juist geleverd

NVT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na veel over en weer contact te hebben gehad met de klantenservice is mijn wicker stoel weer helemaal gerepareerd. Super fijne manier van klantenservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel geleverd bedankt toppers!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van artikelen welke nergens anders te verkrijgen waren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk. Er werd gebeld over de levertijd. Klopte ook. Mooi bankje. Prachtig hout. Duidelijk te monteren.

De imbus sleutel was al snel uit vorm en deed t niet meer. Gelukkig had ik een sterker exemplaar. Het verzoek voor een reviews kwam al na de bestelling. Ik moest nog 7 dagen wachten voordat ik de bank had en er was al weer een reviewvraag. Dat komt dwingend over.

Heb ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de bestelling was snel geleverd,maar helaas niet compleet tuinmeubel.nl heeft dit perfect opgelost en de ontbrekende onderdelen snel nabesteld nadat ik door u vriendelijk telefonisch behandeld ben, heel veel bedankt voor deze afhandeling groetjes P J Roodbeen.

ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle levering!! Aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top! Fijne en duidelijke site. Makkelijk besteld en op de afgesproken datum de lounge set netjes afgeleverd. Werd ook goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van de bezorging. Tijdvak van 2 uur. De loungeset zelf ziet er goed en degelijk uit en zit lekker! Fijn!

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige levering met voorafgaand telefoontje voor het maken van een afspraak

slechter dan verwacht

Helderder communiceren en beter lezen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb nog helemaal niets ontvangen, hoe kan ik dan beoordelen? Ik moet nu wel nee invullen bij aanbeveling, omdat ik iets in moet vullen. hele slechte beoordelingssite!

via internet explorer werkt de betaalmodule niet. Meerdere malen geprobeerd, uiteindelijk via Google Chrome opnieuw besteld, waar de betaalmodule wel werkt.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden