Komt afspraken niet na!

Slechte ervaring, verkopende partij komt afspraken niet na. Bij aankoop van een product online, dus bevestiging binnen, artikel alsnog niet gekregen. Verkopende partij beweert dat prijs niet klopt op eigen website en hierdoor het artikel niet gaat versturen. Fout is toch echt bij hen en niet de klant. Samengevat, niet afgaan op online prijs!

Snel en goed

Prima en vlotte levering

goede service en persoonlijk advies

Na een bezoek aan de showroom helemaal tevreden met onze aankoop. Goed advies en after-sales. We komen hier zeker terug. Een aanrader!

Ruinbankje besteld en sneller dan verwacht netjes afgeleverd. Prima!

Goede site en snel geleverd.

Keurig afgeleverd op de aangegeven tijd.

Prima! Online bestelling snel en keurig geleverd

Snelle levering, blij met de tuinstoelen, handig online besteld.

Volgende dag loungeset al geleverd! Bezorger was zo aardig om om te lopen naar de tuin.

Nog niet uitgepakt

Nog niet uitgepakt wacht op zoon want ben minder mobiel

Precies zoals het er uitziet op de website

Goed materiaal, mooie uitvoering

Prima ervaring!

Ze komen afspraken na en de Montana loungeset is fantastisch. Makkelijk in elkaar te zetten, zelfs met mijn twee linkerhanden. Personeel heeft mij prima geholpen en klantvriendelijk.

Snel geleverd , goed product, klantenservice ook top

Vlotte levering, laagste prijs

Groot assortiment tegen zeer concurrerende prijzen. Snelle levering en informatievoorziening.

Snelle levering en perfect verpakt

De 4 Hartman kussens zijn geheel zoals ik had gehoopt dat ze zouden zijn. Goede kwaliteit en ook een snelle levering. Ik ben blij!

Maandag avond besteld, woensdag ochtend had ik het setje ontvangen

Dit was een fluitje van een cent

Gemakkelijke website, veilige betaling, zeer snelle levering.

Gewoon goed en netjes

Gewoon netjes goed

Niet al te best

Nog steeds niks binnen terwijl het product op voorraad was. Slechte klanten service vragen 40 cent per minuut .

Voorraad op de website klopt niet

Jammer genoeg klopt de voorraad op de website niet. Ik bestelde een trampoline en hoorde maar niets. Na 4 dagen gebeld. De dame gaf aan dat het onderweg zou zijn. Na 9 dagen nogmaals gebeld en toen bleek dat de trampoline helemaal niet leverbaar is.

Goed, maar pas beoordeling sturen, nadat alles is verzonden.

Ik kan jullie niet beoordelen als ik nog niet alles binnen heb. En de beoordeling al wel krijg überhaupt voordat ik iets ontvangen had. Verder alles prima

Geen mail voor ontvangst gehad. Geen mail dat t geleverd is.

Ik had verwacht n mail te krijgen voor levering.

Zeer Goed

Misleidend, online verkopen ze het of het voorradig is.

Zeer slechte ervaring. Online is besteld op vrijdag en toen stond er dat het voorradig was. Maandag gebeld en toen bleek er een levering te zijn van 8 tot 9 dagen ivm corona. Prima, kan ik begrijpen. Ook nog een mail gestuurd en toen bericht gekregen dat er pas in juli geleverd kon worden. Heb tevens aangegeven dat het product nog steeds voorradig is op de site. Geeft het bedrijf als excuus dat ze een storing hebben en het momenteel niet kunnen aanpassen. Yeah right! Zeer misleidend om toch nog klanten te lokken en laten betalen.

Alles duidelijk en snel

Ondanks de “Coronadrukte” onze spullen binnen 3 dagen netjes thuisbezorgd. Info via email was duidelijk en correct.

Leuk aanbod

leuk aanbod voor goede prijs

Beste en snelste service ooit

Zeer blij met mijn parasol,volgende dag in huis en keurig op de hoogte gehouden door transporteur. Sneller geleverd dan verwacht en dat in deze bizarre tijd. 1e mooie lentedag en ik kan mijn parasol al gebruiken. TOP service.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden