Goede prijs, snelle levering

Voldoende keus op de overzichtelijke web site. Goede prijs kwaliteit verhouding Makkelijk te bestellen en gelijk door naar ideal voor betaling Goed geïnformeerd over bestelstatus en levering

Zelfs in deze moeilijke tijden, leveren zij super service

Mijn lounce set bij tuinmeubelen.nl besteld. Ben er super blij mee, echt een mooi product Zelf in deze extreem moeilijke tijden met het corona virus. Leveren zij snel , en geven zij top service Ook telefonisch zijn zij super te bereiken. Absoluut de vijf sterren waard. Hierbij bedank ik jullie nogmaals voor de goede en snelle service. Jullie zijn absoluut een aanrader!!! Absoluut nummer 1 voor mij Kan ook gelijk dit weekend al van het mooie weer genieten op mijn mooie nieuwe lounge set Nogmaals bedankt!

Vragen...

De levertijd klopte niet en op 2 mails kreeg ik laat antwoord. Bellen met de klantenservice is heel fijn- zeer vriendelijke mensen.

Wegens voorraad tekort toch goede service!

Trampoline besteld voor verjaardag van me zoontje. Echter zag ik de volgende dag dat alles was uitverkocht op de website. Toch maar even gebeld, en dat klopte. Helaas was er een voorraad probleem bij extern bedrijf. Kreeg meteen excuses voor het ongemak en me geld werd meteen terug gestort. Dus achteraf niks gekregen maar vind de service toch top!

Uitstekende service!

Snelle levering en prima service. Ik werd netjes op de hoogte gehouden via berichten.

Mooie stoelkussens en vriendelijke hulp bij het retour sturen van 'n artikel

Keurig

Bestelling keurig afgehandeld binnen 1 werkdag en netjes gebeld om te vragen wanneer de bestelling afgeleverd kon worden.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Ondanks half werkend Nederland momenteel thuis werkt en zich gretig laat bedienen door alle webshops kon Tuinmeubelen.nl mijn bestelling netjes op tijd afhandelen.

Bestelde parasol voet niet geleverd volgens afbeelding op website en

Parasol niet geleverd met op website en verpakking afgeleverde parasol voet. Op mijn klacht werd in eerste instantie niet goed gereageerd maar uit eindelijk is alles naar tevredenheid opgelost.

Foutief informeren

Via de chat geïnformeerd of een artikel op voorraad was. Er werd heel duidelijk ja geantwoord. 1 dag naar de bestelling kreeg ik het bericht dat deze toch niet op voorraad was. W

Goed en snel

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima kwaliteit, super snel geleverd!

Goede prijs kwaliteit en zeer snel geleverd. Artikel goed verpakt en goede, duidelijke bezorg service.

Zeer tevreden over adviesgesprek

Wij zijn naar de showroom in Naarden gegaan en hebben een zeer deskundig adviesgesprek gehad met Sarah. Nav dit adviesgesprek konden wij de zweefparasol kiezen die het beste bij ons past. Deze wordt morgen geleverd....

Goede prijs en gratis bezorgd!

Parasolvoet besteld. Scherpe prijs en daarnaast gratis bezorgd in de achtertuin Bonnen enkele dagen.

Goede en snelle service

Heel snel in huis!

Goede service en goede levering

Kleine opmerking zou zijn dat ik om half 12 mijn bestelling had geplaatst en ondanks bestelling voor 12 uur de volgende dat geleverd zouden worden het toch later kwam. Overigens was ik hier wel netjes over geholpen in de live chat. Goede en nette services en levering.

Supersnelle levering, prima in orde

Al na 1 werkdag keurig afgeleverd, op mijn verzoek is de chauffeur nog omgelopen om de spullen in de tuin te zetten. De loungeset zit heerlijk!

Stipte en correcte levering

Uitstekend geholpen door de mevrouw van de klantenservice.

Mooie tuinset Garden Collection gekocht! Geweldige services !! Heel tevreden!

Ik had alleen de link niet ontvangen van track and trace dus had de dhl gemist helaas. Volgende dag opgehaald. Geen probleem

Kwalitatief tuinstoel kussen

Is erg snel bezorgd.

Heel mooi.

Snel bezorgd. Netjes boven gebracht.

Kreeg te laat een mail dat de stoel niet geleverd kon worden na 3 dagen

Kreeg een ander aanbod en daarna duurde het 3 weken voor dat dan de stoel binnen zou zijn. Ik heb bedankt voor de stoel En zoek naar een andere stoel.. Met vriendelijke groet mjvisscher

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden