Snel bezorgd Nu wachten op de zon.

Na overleg prima oplossing.

Op de website stond een parasolvoet te koop voor 19€. Deze besteld zal de volgende dag geleverd worden, krijg ik een mail verkeerd geprijsd koop gaat niet door. Jammer had te mooi geweest voor 19€. Maar later werd ik door de klantenservice benaderd en zijn er toch uitgekomen. Een dikke duim.

Zeer goede service en adequaat handelen van mevr. Yaacoub.

Nadat een onderdeel van mijn stokparasol met opdraai-mechanisme was afgebroken, kon ik met een paar foto's kenbaar maken om welk onderdeel het ging. Binnen 3 dagen kreeg ik het onderdeel toegezonden kompleet mét montage instructie. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.

Na aanvankelijke klacht, netjes afgehandeld

Order bleek - na bestelling - toch niet op voorraad. Omdat informatie daarover aanvankelijk niet op gang kwam (geen statusinfo order), klacht ingediend (via chat op website). Afhandeling daarvan is wel heel netjes verlopen, order is alsnog bezorgd met (ongevraagd) tegemoetkoming in de kosten en welgemeende excuses. Prima herstel van initiële teleurstelling.

Nette levering

Nette levering. Goede set werd geleverd, staat in afwachting van het mooie weer nog ingepakt en afgedekt dus over de verdere set kan ik nog niet veel vertellen.

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Via de webshop heb ik een bankje, tafeltje en parasol met voet besteld. Via de chat werd ik geholpen bij mijn keuze. Via chat werd ik ook goed geholpen toen ik later wilde weten wanneer de nazending zou komen en extra bestelling toevoegen waarvoor ik vervolgens geen extra verzendkosten verschuldigd was. Goede ervaring.

Bestelling op website niet opvoorraad

De bestelling is niét leverbaar keurige email gekregen met excuses.

Tevreden

Afgelopen week ben ik langs geweest in de showroom. Qua winkeloppervlakte is dit niet de grootste maar er staan genoeg loungesets om een goede indruk te krijgen. Gratis parkeren en een prima locatie!

kwalitatieve tuinmeubelen !!

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Zeer prettig ! Geen opdringerige verkoop praat ! dit was voor mij de reden om bij dit bedrijf tot een aankoop over te gaan. Mooie nette showroom !

Klantvriendelijk en voornamelijk personeel met veel product kennis

Gister middag heb ik een contact gehad met de klantenservice naar aanleiding van mijn bestelling. Ik ben direct geholpen! Toppers !

Service

Ben blij met de gegeven service.

Niet opdringerig

Meestal als je een showroom binnenloopt voor een auto bijvoorbeeld krijg je gauw de indruk dat de verkoper je iets wilt aansmeren of dat ze je veel te graag iets willen verkopen, heel opdringerig en niet fijn. Van het weekend was ik aan het rondneuzen voor een mooie loungeset en ging naar de tuinmeubelen.nl showroom in Naarden. Al vrij gauw werd ik te woord gestaan door een jongeman die mij helemaal niet opdringerig hielp. Ik had echt het idee dat hij met mij samen ervoor wou zorgen dat ik echt een product zou aanschaffen waar ik nu en in de toekomst van kan gaan genieten. Nu geniet ik zeker. Mijn nieuwe 4 season outdoor loungeset staat al klaar in de achtertuin. Kan niet wachten tot het zomer is!

Mooie gerenoveerd en erg mooie spullen

Ik had op de website het merk 4 seasons zien staan en wou het gelijk even met eigen ogen ervaren. De winkel in Naarden zag er net uit en had veel 4 seasons staan! Na even rond gekeken te hebben heb ik een erg mooie zweefparasol besteld met parasolvoet. De parasol had ik dinsdag in de winkel besteld en werd donderdag al afgeleverd.

Goed advies gekregen

Ik had een aantal specifieke vragen, waar zij alles over wisten. Uiteindelijk heb ik er even over gedacht en gekocht. Alles werd netjes snel bezorgd en staat in de tuin. Laat de zomer maar beginnen!

Snelle levering & goede klantenservice

Alles netjes binnen de afgesproken levertijd ontvangen. Alles per mail bevestigt en leveringsinformatie per telefoon. Goede en snelle afhandeling, zoals het hoort anno 2020

Oplossings gericht

Losse onderdelen voor mijn 4 Seasons loungeset besteld. Heb het allemaal ontvangen.

Qualitativ möbel und gute Service. Danke!

Webshop

Overzichtelijke webshop met groot assortiment!

Blij

Goede beschermhoes, nu een week gebruikt. Veel beter dan de hoes die ik eerst had.

Goede communicatie

Ik heb mijn poef snel ontvangen. Klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam

Goede product, communicatie prima.

Mooie tafeltjes van Sensline, zeer snel ontvangen

Mooie tafeltjes van Sensline, zeer snel ontvangen, aardige chauffeur. Groetjes, Carolien (Hilversum)

Loungeset

Showroom bezocht ben erg goed geholpen, en heb goede uitleg gehad over de sets. Heb nu een set waar ik super blij mee ben! Bedankt voor jullie geduld!

Levering, communicatie met transporteur & artikel zijn erg goed!

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden