Vermijd deze site koste wat het kost.

Ook ik heb een tweedehands product toegestuurd gekregen (ruikt raar en was vies), retour gestuurd, geweigerd om bedrag terug te storten omdat deze eerder gedragen is. (No shit) In de mail werd gezegd dat er frituurvet of kruiden op zou zitten, wat klopt, dat zag ik ook. Maar kostuum heeft mijn keuken niet gezien, is niet buiten de deur geweest en ik heb geen frituurvet/frituurpan. Zodra duidelijk was dat deze niet past is deze zonder te wassen meteen terug in de verpakking gegaan en is dan ook retour gestuurd ruim voor carnaval om juist dit soort oplichterij te voorkomen. Verder maken ze het onmogelijk om een factuur op te vragen, want deze kun je op hun website tot maximaal 7 dagen na bestellen vinden, dus na het retourneren kun je dat blijkbaar niet meer doen om een review te plaatsen op bepaalde websites die hier dus om vragen. Hou hier rekening mee.

Massive Hit

Snelle levering, scherpe prijzen en prima kwaliteit. De gouden overschoenen waren helaas niet stevig genoeg om menig polonaisse vol te houden maar over het algemeen zeer tevreden!

Duidelijke site, snelle levering

Kortingcode die ik per mail ontving was niet geldig na mail contact heel snel een nieuwe code, bestellen ging makkelijk en levertijd was snel, pakjes zelf waren zoals op de afbeelding en zaten goed (op maat ook)

Snelle levering en prima pak!

Een prima hartjespak binnen gekregen en supersnel!

Goed en snel, top website

Voor carnaval waren wij op zoek naar disco outfit pakken in verschillende kleuren. Bij carnavalswinkel.nl waren deze te koop en direct besteld. De kwaliteit van de pakken zijn top in verhouding met de prijs, de bestelling gedaan om 22:00 in de avond en de volgende dag was het al bezorgd met duidelijke mails met informatie!

Maat van de pakken is wat krapper dan de standaard matrb

Kleding ziet er verder goed uit! En prijs is gunstig!

Snelle levering!

Zoals de belooft de volgende dag al geleverd!

Goede kwaliteit

Pakken zijn mooi, gelijk aan de afbeelding. Communicatie en levertijden dik in orde!

Zeeer ruime keuze!

En super snelle levering!

Snell service!

Besteld en de volgende dag in huis, ook nu tijdens de drukke carnavals periode!! Zo hoort het, zeer tevreden.

Alles perfect geregeld

Alles goed gegaan en goed geregeld

Gaaf!

De levering was super snel! Alles zit goed en past perfect! Sandy is er klaar voor!

Snelle levering en helemaal happy

Laat het feestje maar beginnen

Goede kwaliteit en snel geleverd

Top site!

Gemakkelijk Snel geleverd Juiste maat word weergegeven Een aanrader!

Precies zoals op de foto

Ik kocht het trainingspak in maat M, pasvorm is perfect! Nu al zin in carnaval!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Prima prijs voor prima kwaliteit carnavalskleding

Ik heb mijn pak binnen en heb hem gepast hij zit perfect ben er super blij mee

Alles prima

Prima ervaring. Alleen het invoeren en gebruik maken van de kortingscode was wat omslachtig

Snelle service en klopt met foto’s

What you see is what you get! Duidelijke foto’s en alle kleding was er snel. De kwaliteit is niet reuze maar daar is de prijs ook naar. Prima voor een leuke carnavals avond.

snelle verzending in de drukke periode

snelle levering en de producten ontvangen netjes ontvangen.

Alles was mooi en duidelijk

Alles was duidelijk te vinden. Goede pakken en mooie kwaliteit

Voor de zoveelste keer carnaval kleding voor mij kindjes besteld! En snel in huis ! Helemaal top.

topsite

fijne en overzichtelijke site

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.