Sneller geleverd dan verwacht

goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

op de dag besteld en de andere dag stond de post.nl al voor de deur snel en goed geleverd

Supersnel verzonden

Heel snel en perfect ingepakt verzonden. Ik verheug mij om voor mijn klanten in het elven pak te werken (ik heb een nagelsalon).

Netjes en heel snel

Zo snel had ik niet verwacht

Tof assortiment verkleed kledij

Mijn bestelling kwam wel een dag te laat, maar het product was precies wat ik wou.

Alles prima

Alles prima in orde !

Snel en kwalitatief goed

Had op korte termijn spullen nodig door een last minute feestje. Prijs kwaliteit verhouding was ontzettend goed, was eerlijk gezegd zelfs verbaasd door de kwaliteit van de producten. Het is heel snel geleverd en op tijd voor het feest. Ook de site is erg overzichtelijk vergeleken met andere sites waar je feest artikelen kan kopen en het assortiment zeer uitgebreid

Supersnelle bezorging!

De. Volgende dag geleverd! Helaas hadden we hem toch niet meer nodig, maar nu twijfelen we zelfs het kostuum alsnog te houden als onesie.

Uitstekende service

Na een bestelling geplaatst te hebben kwam ik erachter dat sommige producten nog niet op voorraad waren. Na een email gestuurd te hebben hebben ze kunnen regelen dat mijn bestelling toch op tijd binnen kwam.

Precies wat er is aangegeven top

Geslaagd

Snelle servies, goede kwaliteit

Snelle zending en goede service!

Super snel verzonden, en goed contact naar dat ik verkeerde mail door had geven. Als nog super goed opgelost. Bedankt

Prima assortiment en snelle levering

Bestelde spullen zoals verwacht en volgende dag al geleverd.

Snelle levering goed verpakt en leuke outfit

Voor vriendendag had ik een outfit nodig, De outfit was snel binnen na bestelling. Allemaal netjes ingepakt en goed op de hoogte gehouden. De maten waren juist Voor carnaval bestel ik hier zeker weer!

Snel en goed

Snelle levering, klanten service ook perfect, snel antwoord op mijn vraag. Ik heb een leuk kerst colbert besteld. Ik ben klaar voor het kerst ontbijt op kantoor.

Netje geleverd zoals afgesproken

Zoals afgesproken

Ontzettend comfortabel

Snelle levering goede kwaliteit

Het luxe soldaten kostuum was zoals verwacht en binnen een dag geleverd.

Prima mailupdates en site

Een prima site met veel keuze. Leuke producten kunnen vinden!

Snelle service matige kwaliteit

Ik heb een pinguïn pak besteld op donderdag middag en hij kwam vrijdag ochtend binnen. Heel snel dus. Op de foto zag de kwaliteit er anders uit. Ik heb hem met 9/11 gedragen en dat heeft hij niet helemaal overleefd, het stuk van de capuchon op de rest van het pak en de helft gescheurd. Hele dunne stof. Maar het pak zelf ik wel leuk

zit ontzettend lekker en lijkt ook op hoe die op de foto's er uit moet zien

zeer goed, snel bezorgd en zeker naar wens!

Besteld voor de dochter De dag erna al in huis Kind blij mama blij Super kwaliteit en zeer goede en snelle levering

Outfit zorgde voor een leuke sfeer

Outfit pastte perfect en heeft de sfeer veel leuker gemaakt. Ga zeker nog een keer bestellen!

groots

Heel overzichtelijk en ruime keuze

Supersnelle levering, product zoals verwacht

Nadat een ander bedrijf de belofte qua levering niet op tijd waar kon maken last minute bij carnavalskleding.nl terecht gekomen. Pas 's avonds besteld en de volgende dag al in huis (ondanks de Halloweendrukte). Onze dochter was dolblij! Top! Bestelproces was goed stap voor stap te volgen, mochten we weer eens wat zoeken bestellen we meteen hier!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen