Snelle levering!

Super snelle levering. Aanrader!

Gewoon goed

Supersnelle levering, gelijk de volgende dag al in huis. Ook kwaliteit is heel goed voor de prijs

Een zeer goede site , heel duidelijk ,makkelijk iets bestellen,goed betaalbaar en snelle levering. Ben zeer positief.

Producten worden snel geleverd, en voldoen aan de verwachtingen

Prima prijzen en snelle levering. Her product is ook in een prima staat ontvangen

Snelle service!

Duidelijke site, prima prijzen en vlug verzonden.

Overzichtelijk site. Snelle levering

Prettig, veel keuze in allerlei maten . Snelle levering

Snelle levering En producten van goede kwaliteit

Snel maar helaas incorrect

Heel snel geleverd maar helaas een artikel in de verkeerde maat geleverd.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Het product was zoals verwacht en maakte de outfit compleet.

Mooi kleuren maar een beetje flodderig

De jurk is erg wijd. De stof lijkt op een soort Fleece stof. Ik had het iets dunner verwacht. Mijn dochter is er desondanks erg blij mee en de verzending was supers snel!

Toplevering

Voor de verjaardag van mijnkleindochter een politiepak nodig. Kwam uit bij carnavalskleding.nl en deze besteld . 2 dagen later had ik het pakje binnen. Supersnel

Snelle bezorging

Snelle levering van product

Heerlijke broek

Een broek die perfect valt, een lekkere dunne stof en stretch waardoor hij lekker valt

Prima, product zoals verwacht.

goede ervaring, zeer snelle levering, makkelijk te retourneren. Jammer dat je zelf retourkosten moet betalen.

Goed product en snel geleverd.

Goed product via overzichtelijke site besteld goeie en snelle levering.

Hele goede snelle levering

Hadden snel een carnavalskostuum nodig, niet gebruikelijk in deze tijd van het jaar. Gelukkig hier een kostuum gevonden in de juiste maat en ook nog binnen de tijd die er nog was geleverd! Heel erg fijn!

Super goed

Onwijs goed, en de goede maat. Wij zijn klaar voor onze foute party!

Snelle, goede service en een mooi product

De bestelling werd vlot verwerkt en opgestuurd. Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen van mijn dochter, dus zij kan gaan stralen in de groep 8 musical!

GOUD!!¡!!!¡

Helemaal goud!!¡!¡!!!!!!!!!!!!

Iets te grote maat helaas

Zie boven. Door eigen inschattingsfout is een kostuum te groot uitgevallen. Komt goed.

Zeer snelle levering, scherpe prijs en zeer goede communicatie

Was snel geregeld. Precies wat je hoopt.

We waren laat met bestellen, maar via deze website ging het zeer snel en goed. Mooie producten en snel geleverd. Meer heb je niet nodig.

Een echte aanrader

De maat klopt precies zit goed en is erg mooi van kwaliteit.

Geen bijzonderheden

Zenderseweg 42 B