een aanrader

Deze webshop doet wat het belooft, mijn outfit was super snel binnen! Netjes en dicht verpakt, zonder overtollig papier gebruik. Ik kreeg ook meldingen binnen over de status van mijn pakket, die klopte met de daadwerkelijke tijd. Dus al met al was en ben ik super tevreden. Ik heb ook veel complimenten gekregen tijdens carnaval over de outfit, dus ik heb de webshop ook direct kunnen aanraden bij hen. Een volgende keer is dit de eerste website die ik ga bezoeken als ik carnavalskleding nodig heb!

Fantastisch!

Nog nooit zoveel complimenten gekregen met carnaval! Pakje was origineel en zat prachtig! Zeker een aanrader als je wilt uitblinken!! Nee

Geweldig snel geleverd

Speciaal besteld voor een hippie feest. Groot succes gehad.

Snelle levering en goed product

Super snel geleverd en product voldoet aan de verwachting. Super blije dochter met haar pakje!

Mooie producten

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering!

Correct , heeeel snelle levering , niet duur !!!

1 keer aankoop gedaan , s’avond 22u besteld s’anderendaags 14 u geleverd , dus fantastische service .

Snel geleverd mooi

Past goed en word vast een top feest

Top! bestelling gedaan en volgende dag al geleverd Goede opvolging van het pakje En goede prijs. Zeker een aanrader

Goed productief snelle levering

Leuk, gezellig en mooi in een!

Het pakje paste perfect. Precies wat we nodig hadden! En het leukste is dat jullie verschillende mogelijkheden hebben. Het pak dat we hadden gekocht was voor mijn echtgenoot en het zag er zo gezellig uit dat mijn zoon er ook ene wilde om met zijn vader leuk te kunnen matchen! En dat is het leuke dat jullie voor kinderen, dames én heren verschillende leuke mogelijkheden hebben! Bedankt voor het leuker maken van onze feest!!!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Spullen waren snel geleverd en zeer goed van kwaliteit.

Goede service, snelle levering en goede prijs en kwaliteit.

Topservice

In de avond besteld, de dag nadien al ontvangen! Echt top! De kostuums zijn ook heel zalig, misschien niet de beste stof maar maakt niet het. Wij kijken ernaar uit om carnaval te gaan vieren binnenkort!

Supersnelle levering

Mooi fout trainingspak voor in de optocht. Eerste prijs gewonnen. Helemaal top!

heel veel complimenten gehad

leuk pakje zit goed! staat mooi en alle vlekken die erop zijn gekomen zijn eruit!

Snelle levering voor prima producten

Producten zijn van carnavals kwaliteit, gewoon goed genoeg. Vooral levering was super want ik was niet heel vroeg met bestellen dit jaar.

Goeie service goeie kwaliteit

Snellere bezorging dan er stond nog voor carnaval binnen.

De bestelling stond 1 dag later, maar ik kreeg het toch 1 dag eerder binnen. Superfijn!!

Snel geleverd!

Smiddags besteld en volgende dag in huis

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering!

Vlotte levering.alles netjes afgeleverd

Website doet aan oplichting!

Carnavalspakken besteld voor mijn kinderen. Buiten de slechte kwaliteit viel 1 pak van ellende uit elkaar. Dit gemeld bij de website die hadden een heel omslachtige manier van retour sturen en een nieuwe krijgen, gezien de kwaliteit zag ik dat niet zitten dus alleen retour gestuurd zonder een nieuwe te ontvangen. Nu rekenen ze de retourkosten aan mij door! Terwijl dat helemaal niet mag, hun sturen mij een kapot product, dan mag je helemaal geen retourkosten rekenen aan je klant. Pure oplichting!

Goede kwaliteit heeft een goed feestje overleeft

Fijne levering snel geleverd en duidelijke website kleren zijn goed en assecoires ook overleven een goed feest

Goed pak

Het pak was optijd geleverd en klopt hoe het omschreven was

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen