Perfect zoals beschreven

Een perfecte ervaring

Prima winkel komt na wat ze beloven. Top

Super self geleverd

Gisteren besteld, de volgende dag in huis. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Fantastisch voor snelle kostuums

Voor 1 dag carnaval per jaar is dit echt een topwebsite. Binnen korter dan een dag geleverd zelfs nog tijdens carnaval. Het pak heeft het helaas maar 1 dag volgehouden, maar dat komt ook omdat hij te klein was en voor 30 euro kan je ook niet meer verwachten. Als je snel een leuk kostuum nodig hebt moet je hier zijn!

Top outfit voor de beginnende carnaval verder!

Erg leuke en comfortabele outfit voor een schappelijke prijs. Normaal heb ik maat 38-40, maar de outfit had voldoende speling in maat 36-38 en de elastieken van de rok en top zitten ook zeker niet de strak.

Snel geleverd en juiste kwaliteit

Volgende dag in huis, goede pasmaat en is precies wat er van verwacht wordt

Duidelijke website, snelle levering. Artikel zo als op de foto’s

Duidelijke website, snelle levering. Artikel zo als op de foto’s

Helemaal geweldig! Alaaf!!

Mega snelle levering! De bestelling was voor een lieve vrouw met Downsyndroom die, tot haar grote verdriet, niet meer in haar oude outfit paste. Zending was de volgende ochtend(!) al in huis. Wat een blijdschap en wat heeft ze genoten in haar Grease Pink Ladies jasje! Die er overigens ook goed uit zag! Fijne webshop, aanrader!

Snelle levering !

Duidelijke omschrijving. Maatvoeringen zou ik benoemen of ze ruim of strak vallen, geeft wat meer inschatting voor de juiste maat. Verder snelle levering! Top!!

Snelle levering van een last minute outfit.

Duidelijke site

Mooie overzichtelijke website. Goeie beschrijvingen. Je krijgt wat je besteld. Levertijd is ook prima!

Overzichtelijke site

Het is een overzichtelijke site met verschillende categorieën. Keuze zeer ruim en voor ieder wat wils. Enige min puntje. Er wordt aangegeven dat je het die datum in huis hebt maar dat ik vervolgens niet zo. Dit lag deze ronde niet aan post nl.

Prima kleren.

Zoals beschreven

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed maar niet perfect

Er stond op de site morgen in huis en ik kreeg het 2 dagen erna. Het maakte in dit geval niet uit omdat ik optijd had besteld.

TOP!!

Snelle levering. De spullen zagen er netjes uit in 1 woord helemaal TOP!

Prachtige carnaval zondagavond gehad in dit pak!

Super, geweldig pak!

Snelle levering, ondanks de drukte. Pak zat geweldig!

Een gemixte ervaring, door dat iedereen het shirt goed herkende, alleen de kwaliteit was matig.

Bij mijn aankoop van het scheidsrechter shirt heb ik gemixte gevoelens door dat ik heel veel leuke reacties heb gehad maar toch niet te vreden ben over de kwaliteit De fluit en kaarten die er op gedrukt zijn waren dubbel op een kreukel gedrukt en dus niet netjes af gewerkt. De kraag van het shirt vouwde ook constant naar binnen uit zich zelf zonder dat er iets mee werd gedaan. Wel was de outfit het geld waard, hij paste goed voor wat ik in gedachten had.

Supersnelle service

We besloten last minute hoe we verkleed wilde gaan met de carnaval. Einde middag besteld en de volgende dag geleverd. Top. Goed verpakt, en veel bekijks gehad

Kei moi pekske!

Elvis pakje gekocht en die is gewoon kei moi!

Wat een toffe outfit

Heel blij met mijn outfit. Zit super lekker en de kleur is heel mooi! Veel complimenten gehad. Maat is precies goed

Top, maar bestel een maatje groter

Top service alleen maten vallen wat kleiner!

Zeer tevreden in meerdere opzichten!

Duidelijke communicatie in het specifiek met de leverdatum. Kleding komt overeen met wat je bestelt. Kortom, zeer tevreden!

Leuke spullen tegen een fijne prijs. Super snelle levering ondanks de carnaval gewoon de volgende dag!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen