Mooi kostuum

Snelle levering, mooi kostuum. Maatje groter besteld zoals omschreven op de website. Valt wat groot maar stoort zeker niet. Zoontje zal het komende jaren nog kunnen aandoen.

Past perfect

Alles past perfect, is net zoals op de afbeelding op de site

Zeer tevreden!

Snelle levering en ontzettend blij met de goede carnavalspakken. Precies zoals beschreven!

Ruime keuze en snelle levering

Voldoet volledig aan de verwachting en goede kwaliteit.

Ik wil niet eens 1 ster geven

Carnavalskleding.nl belooft vóór 23:59 besteld, de dag erop binnen. Ik had mijn bestelling op dinsdag 25 februari in de avond gedaan. Ik heb toen alleen een bestellingsbevestiging gekregen. De dag erop had ik nog niks gehoord dus ik vroeg waarom mijn bestelling nog op ‘gereserveerd’ stond. Ik gaf ook aan dat ik uiterlijk vrijdag mijn bestelling nodig heb. Ze gaven alleen aan dat ik mijn bestelling die dag erop (dus donderdag) zou ontvangen. Mijn vraag werd dus ook totaal genegeerd. Ik zou uiterlijk donderdagochtend een trackingnummer moeten ontvangen zodat ik wist hoe laat mijn carnavalspak aan kwam. Op donderdagochtend had ik niks ontvangen, toen stuurde ik nog een mail met dezelfde vraag. Toen kreeg ik te horen dat de sieradenset die ik bij mijn pak had besteld, daar niet op voorraad was. Ik had aangegeven dat ik de alternatieve sieradenset prima vond. Wel érg jammer dat ze hier pas mee komen TWEE dagen na het bestellen en na TWEE mailtjes vanuit mij. Ze konden er zelf blijkbaar niet mee komen. Op donderdag werd aangegeven dat ik het pakket vrijdag moet ontvangen en dus uiterlijk vrijdagochtend een trackingnummer zou ontvangen. Weer niet het geval. Het pak is uiteindelijk zaterdagmiddag tussen 11 en half 2 GEPROBEERD te leveren want dit was nét de tijd dat mijn vriendin en ik niet thuis waren. Omdat we al carnaval aan het vieren waren. Het is toen geleverd bij Tech Line (het niet thuis briefje leek ook geschreven door een dronken persoon maar daar kijk ik Post NL voor aan). Ik was al voor de laatste dag carnaval vieren dus ik had er niks meer aan. Zij waren op zondag gesloten dus toen heb ik het maandag opgehaald. Ze komen hun belofte niet na. Het enige wat ze hebben gedaan is hun excuses aanbieden. Ik heb helemaal niks ter compensatie ontvangen terwijl ik mijn bestelling zo laat heb ontvangen, dat ik hem niet meer kon gebruiken voor dit jaar. De reviews op meerdere platformen zijn veelbelovend maar het is echt onacceptabel wat voor slechte klantenservice ik heb

Helemaal tevreden met levering. Was snel en product was zoals verwacht.

Was snel geleverd en product was zoals verwacht.

Mooi pak !!!

Mooi pak, netjes verpakt en volgens de gegeven. Top

Gewoon fantastisch, een echte aanrader

In minder dan 12 uur geleverd. Ik kan alleen maar zeggen wauw wauw wauw

Geweldig!

Flamingo pak was prachtig! Ontzettend goede kwaliteit en iedereen wilde weten waar ik deze gekocht had. Ik won zelfs de prijs voor mooiste kostuum! Bedankt :)

Nooit meer

Voor carnaval een pakje besteld en ontvangen op 28-2, kwam kapot aan en direct een retouraanvraag ingediend met foto's. Ik kreeg 4-3 als reactie dat het kan gebeuren dat een item kapot kan zijn onder de 23 euro terwijl het pakje is afgeprijsd van 26.95 naar 22.95 dus dit is onzin en dat ik 30% van de aankoopprijs terug kon krijgen en het pakje zelf kon maken met naald en draad. Het is wettelijk verplicht om het volledige aankoopbedrag terug te geven bij een defect product, je verwacht ook immers dat je een kledingstuk koop wat niet kapot is. Dit aangegeven en dat ik het pakje retour stuur en vriendelijk verzocht om het aankoopbedrag terug te storten op mijn rekening. Ze hebben het retouradres toegestuurd, pakje netjes retour gedaan wat ook op eigen kosten is en tot op de dag van vandaag niks meer vernomen van hun nadat ik verschillende berichten heb verstuurd en ze het pakje ook allang al hebben ontvangen volgens track en trace. Lekker makkelijk geld verdienen op deze manier, zou hier dus niet bestellen.

Besteld, kon het goed volgen en volgende thuis,

Super snel en super goed.

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering.

Top kwaliteit en goeie pasvorm

Kleding is zoals je verwacht. Past goed. En de kleuren kloppen ook met wat je op de site ziet.

Super snelle verzending

fantastisch feestelijk pak

ik heb genoten van het pak! de maat was ook perfect, dus echt een aanrader

Helemaal tevreden

Snelle levering en paj is precies zoals omschrijving. Maat valt niet heel groot. Voor ons prima maar als je wat langer bent wel handig om maatje groter te bestellen.

super snelle bezorging

Super leuk pak besteld donderdagochtend. vrijdag was het al binnen gekomen. kortom heel blij

Snel geleverd!

Voor een feestje op school nog snel 2 kostuums nodig. Super snel geleverd, en wat zagen ze er leuk uit. Bij dochter wel een strik van der jurk af, maar dit is op school gebeurd en geen idee hoe zij er mee om gegaan is (5jaar). Super tevreden zou zo weer bestellen.

Toffe site

Heel snel gevonden wat ik zocht Heel snel geleverd Topkwaliteit

Leuke outfit

Leuke outfit, goede kwaliteit. Perfect in orde

Snel bezorgd ook!!!

Besteld en de volgende dag al in huis! Ik was zeker de blits op t feestje!!

GEWELDIG!

Leukste Lama pak ooit!

Alles past en is ook precies als op de foto.

Ik heb nu twee keer een compleet outfit besteld voor een themafeest en ik was beide keren in eerste instantie onherkenbaar voor familie en vrienden. Alles ziet er levensecht uit, is van goede kwaliteit en absoluut niet duur.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen