Leuke spullen tegen een fijne prijs. Super snelle levering ondanks de carnaval gewoon de volgende dag!

Snelle en uitstekende service en levering

Ondanks zo vlak voor de carnaval is onze bestelling snel en tijdig geleverd. We waren even bang dat het niet tijdig geleverd zou worden, maar de klantenservice had ons snel laten weten dat alles tijdig aankomt. Vandaag in Heerlen een geweldige carnaval gehad!

fijne website op te bestellen

Mijn ervaring is zeker de 5 sterren waard. De kwaliteit van het carnavalspak was heel goed. incl de pruik. En ook heel fijn was de snelle levering .Top

Ruime keuze en snelle levering!!

Wat een geweldige keuze! Natuurlijk weer te laat met iets kiezen, maar zelfs op het laatste moment nog een ruim en gevarieerd aanbod. Even betalen via IDeal en de volgende dag al geleverd!!! Een mooi product, goede kwaliteit en netjes en degelijk verpakt. Echt een aanrader!!!

Geweldige service

Ik had een verkeerde e-mail ingevoerd, maar nadat ik de klantenservice benaderde, is dit probleem verholpen en kreeg ik ruim op tijd mijn outfit binnen. Ook was de kleding van goede kwaliteit en erg gedetailleerd.

Top pakken en supersnel geleverd!

Hele mooie pakken, vallen keurig op maat en heerlijk stofje. Precies zoals op de foto! En super snel bezorgd!!!

Vlot geleverd

Bestelde producten snel geleverd zelfs kort voor carnaval

Snel!! Super!!

Superservice

Netjes en op tijd bezorgd zoals beloofd

De kleren zijn netjes verpakt,en op tijd bezorgd zoals beloofd,heel blij met mijn keuze

Zit lekker en was top kwaliteit

Gewoon mooi een goed wat ik er van had verwacht

Goeie levering goed matriaal van pakje

Goede kwaliteit

Ik was erg verrast door de snelle levering! Ik had last minute besloten om toch carnaval te vieren en had een piratenjurkje en wat accesoires besteld en het was 2 daagjes later bij mij. Helaas had ik net een te kleine maat besteld voor het jurkje, waardoor ik deze spijtig genoeg niet kan dragen... Ik hoop dat ik m volgend jaar nog eens kan bestellen, maar dan wel in de goede maat. Voor de rest erg blij met het buideltje, de hoed en de zwaarden! Fijne carnaval allemaal!

Prima product en supersnelle verzending

Veel keus en super snelle verzending

Snelle levering en zeer goede prijzen

Had een aantal accessoires besteld voor mijn steampunk outfit. Er was een ruime keuze en de levering was de volgende dag al. Netjes verpakt en 100% naar wens

Kwam super snel binnen! Goede kwaliteit en we kregen veel leuke reacties en complimenten op het pakje!

Snel verzonden

Stof van slechte kwaliteit. Wel snel verzonden. Site duidelijk en overzichtelijk

Snelle bezorging! Goede kwaliteit

Super pak, perfecte pasvorm

Lekker stofje, de rits is soepel dus geen bobbel als ie dicht is. Zakken echt fijn. Kleuren zijn mooi. Snelle levering en reactie op mail bij vragen

Goed!

Super leuk pakje, alleen jammer dat de riem geknoopt moet worden hierdoor viel die vaak af & dat de pet erg model loos was. Het pak zelf zit wel echt fijn en heb er 3 leuke dagen mee gevierd :)

Goed en snel geleverd

Goede kwaliteit kleding en snel geleverd

Goed en snel verzonden .

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en leuk aanbod. Kwaliteit van gekochte outfit was voldoende!

Bestellen ging snel en makkelijk. Verder heel snel geleverd.

Prima.

Makkelijk te bestellen.. nog makkelijker bezorgd! Binnen 1 dag geregeld