De officiële inwijding moet nog plaatsvinden, maar we vinden hem nu al schitterend!

Het was een feestje om iets bij jullie te bestellen.

Ik tikte een zoekopdracht in en vond in één keer het gewilde artikel.

Snel geleverd, super leuke kleren voor een kleine prijsje

Snelle levering!

Kokspak nodig voor één keer. Vond een mooi pak voor een zeer schappelijke prijs, huren is duurder. Besteld, de volgende dag netjes bezorgd. Enige jammere is dat er nooit is gereageerd op een door mij gestelde vraag via de website.

We hebben een super leuk dorpsfeest gehad in super feestkleding!

Super leuk! En super bij ons thema van het dorpsfeest "FOUT"

Snel geleverd en een product/kwaliteit oké

Snel en goede kwaliteit

Hele fijne site! Snel en goede kwaliteit! Zeker tevreden ermee!

Eerste aankoop perfect

Vlugge levering perfect

Snelle levering en goede service

Bestellingen waren snel geleverd en producten voor een goede prijs aangeboden

Goed!

Super snelle levering. Het verkleedpak zag er goed uit, wel dun van stof! En achteraf had mijn 12 jarige zoon een grotere maat kunnen hebben.

Goede en leuke kleding

Erge snelle levering! En prima kwa prijs.

Uitstekend!

Heel duidelijke voorstelling van de producten, heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en veilige omgeving om te betalen. Super snelle levering (na 2 dagen) en keurig verpakt! Mooie outfit en heel mooi passend. Best tevreden!

Snelle service, mooie kwaliteit

Geweldig leuke dingen voor de foute party besteld. Top feest dankzij de snelle levering en zag er zag er super goed uit.

Snel geleverd , mooie jurk , juiste maat

Super snel geleverd , kwaliteit is goed, hij valt mooi super blij mee

Prima levering van de bestelde spullen, zeer tevreden met alles

Precies wat je verwacht

Levering was op de genoemde datum, verder werd ik netjes op de hoogte gehouden met tracking

Super leuk

Goede kwaliteit leuke spullen goed verpakt

Leuke kleding en prima service.

De carnavalskleding is mooi en niet duur. Fijne kwaliteit voor deze prijs. Zeer snelle levering vanuit Nederland. Bestellen bij een winkel in België duurde langer om te leveren. Blij dat ik voor jullie gekozen heb. Ook heel duidelijke communicatie rond verzenden en aflevering.

Helemaal top!

Superblij met mn outfit! Had het een dag later al in huis, keurig netjes verpakt en netjes op de hoogte gehouden via de mail. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en leuke producten

Prima, snelle nette verzending. Precies wat ik had besteld en goede prijs kwaliteit verhouding.

Wat een fantastische klantenservice

Na het zien dat niet alle producten op voorraad waren is er snel geschakeld door de klantenservice en kon nog steeds alles optijd binnen komen. Chapeau !

Dé online winkel waar je moet zijn voor themakleding!

Fijne website, heel veel keuze en handig verdeeld over het thema dat ik zocht. Goede communicatie per mail en snelle levering, top webwinkel!

Snelle levering en prima product!

Fijn dat alles zo snel geleverd werd!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.