Pluspunten
Altijd optijd en meedenkend!
Pluspunten
Geweldige service!
Pluspunten
Prima, goed contactpersoon en service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk personeel. En ook tevreden over het tot nu toe bestelde drukwerk, goede kwaliteit.
Verbeterpuntenhet op de hoogte houden van de bestelling. in het besteloverzicht (of per mail) kan ik niet zien wanneer een bestelling in druk is, of verzonden, etc. waardoor ik me af vroeg is mijn bestelling wel goed in behandeling.
Pluspunten
Goede prijskwaliteit verhouding. Snelle levering.
VerbeterpuntenBestellingen in winkelmand kunnen niet verwijderd of aangepast worden.
Pluspunten
Fijn overleg gehad over de deurhangers, waren goed behulpzaam toen we het verkeerde bestand leken te hebben aangeleverd.
Verbeterpuntengeen?
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Prima werk altijd op tijd.
Pluspunten
Handelen snel en vriendelijk personeel. Mijn eerst volgende drukwerk zou ik weer uitbesteden aan Flyersonline
VerbeterpuntenDe manier van verpakken van het drukwerk kan beter evenals de precisie van het personeel.
Pluspunten
prima!
Pluspunten
In overleg een nóg snellere levering dan aangegeven! Zeer klantvriendelijk ingesteld, prettige beantwoording van vragen.
Pluspunten
Mijn 1e bestelling was van hoogstaand kwaliteit
Verbeterpunten-
Pluspunten
Correcte afhandeling vragen en bestelling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle bezorging
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super service. We hadden een heel dringende bestelling en alles is op tijd en professioneel afgehandeld. Mijn complimenten aan de hele organisatie.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en professioneel
Verbeterpuntenslechts 1 x bij jullie besteld en nog geen negatieve kanten meegemaakt
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.