Pluspunten
Ik moet eerlijk zeggen dat ik over het algemeen een goed contact heb en dat de meeste keren de bestellingen op tijd geleverd worden. Ik merk aan de voortdurende veranderingen aan de website dat Flyers-Online tracht om zoveel mogelijk up-to-date te zijn ten opzichte van de wensen van klanten.
VerbeterpuntenAls voorbeeld voor verbeterpunten geef ik mijn opdracht voor de Concertstichting Hillegersberg. Ik stuur 11 augustus bestanden via 'we transfer'. Op 17 augustus krijg ik bericht dat deze nog niet gedownload zijn. "Vergeten", klinkt het antwoord als ik bel. Die dag worden ze gedownload. Ik denk dan de klus loopt. De levering zou maandag 23 augustus plaatsvinden. Ik bel vandaag 26 augustus dat er nog niets binnen is. "Vergeten", klinkt het antwoord door de telefoon. Faruk is vrij. Dennis lost het op. Dennis stuurt om 19.05 uur een mailtje. "Kun je de bestanden opnieuw sturen?" Kijk dat vind ik nou een terechte klacht. En ik denk dan: "Waar zijn die nou mee bezig!" Het eerste concert is op 19 september. Maar de Concertstichting had de posters een maand van te voren willen ophangen. Dat lukt dus al niet meer. Komt dit nog wel goed? Morgen, 27 augustus stuur ik nieuwe bestanden. Allemaal verloren tijd. Ik wordt er zo langzamerhand moedeloos van. Hoe moet dat straks met de overige 7 concerten? Dan is er geen tijd voor dit soort miskleunen.
Pluspunten
Snel, Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
zeer communicatief
Pluspunten
Vorrect reageren; Ook in direct contact, ondanks "internet-drukkerij" - er zit een "normale drukkerij" achter, en dat merk je: alles wordt in eigen huis gerealiseerd en afgewerkt waardoor ze erg flexibel zijn en zeer snel kunnen leveren. Keurig!
Pluspunten
snelle productie, mooi drukwerk, leuke mensen
Pluspunten
Controle op bestelling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel, betaalbaar, reactie van bedrijf over aanpassing
Pluspunten
Snel en hulpvaardig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afhandeling. Er zat een fout in het aangeleverde bestand, dit werd meteen gemeld.
Pluspunten
Het is moeilijk een waardering te geven op een schaal van 1 tot 10. Onze ervaringen zijn heel goed. De communicatie is uitstekend. mails worden snel en goed beantwoord. Kwaliteit is prima. Evt vertragingen worden goed opgelost.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Online is alles goed te vinden, goed beschikbaar. Voorbeelden toegestuurd gekregen
VerbeterpuntenEr is alleen online te bestellen etc. Na het aanvragen van de offerte duurde het meerdere dagen, en een email van mij, voordat ik daadwerkelijk de offerte en informatie kreeg. Ik heb meerdere malen gevraagd (via de mail en via de site) om een bewijsexemplaar, zodat ik weet wat mijn klant heeft ontvangen. Er is op geen enkele manier reactie op gekomen. Ik zou dit dus niet meer doen, want ik heb geen idee wat er afgeleverd is en dat is cruciaal in het optimaal behouden van (mijn) klantrelatie
Pluspunten
Goede service en goed geholpen bij onze opdracht
VerbeterpuntenSneller communiceren mbt de koerier (en factuur v.d koerier)
Pluspunten
Meteen opgevolgd en afspraak is afspraak
VerbeterpuntenWaarom een mail met wachtwoord zichtbaar? Liever niet.
Pluspunten
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Snelle levering. Echte (eigen) drukkerij (geen tussenschakel die doet alsof).
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole achteraf (leveren we wat de klant heeft besteld?). In ons geval waren de hoeken van de visitekaartjes niet afgerond conform bestelling, maar dat werd ter plekke in orde gemaakt.
Pluspunten
snelle reactie. goede service. bereid je te helpen.
Verbeterpunteniets aanpassen in naw gegevens 2x vragen en nog niet goed. sneller dit oppakken
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Bij vragen wordt direct contact opgenomen.
slordig gesneden werk
Pluspunten
Snelle en kwalitatieve service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Pluspunten
De kwaliteit was beter dan verwacht en de prijs was een +
VerbeterpuntenMss een wat modernere aanpak van de site en communicatie layout
Pluspunten
Hulpvaardig personeel, snelle actie bij moeilijkheden, snelle oplossing, correcte service. Levering zoals gehoopt, binnen termijn! En dat alles voor de laagste prijs op de markt! Kortom, een bedrijf dat op alle punten zijn beloftes nakomt. Zo zouden er meer moeten zijn, maar alvast blij dat ik er eentje ontdekte!
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.