Pluspunten
Behulpzaam, goede kwaliteit en neemt zelf contact op als er iets is.
Pluspunten
snelle levering, meedenken
Pluspunten
Kwaliteit en snelheid is zeer goed.
Verbeterpuntenreactietijd en offerte traject speciale aanvragen duurt lang of zelfs geen reactie.
Pluspunten
Het ziet er prachtig uit. Goede telefonische bereikbaarheid
VerbeterpuntenIets helderder communiceren dat het ontwerp goed ontvangen is.
Pluspunten
Prachtige voorbeeldmap, er wordt direct, vakkundig en op een begrijpelijke manier gecommuniceerd. Het drukwerk ziet er prachtig uit en werd heel snel geleverd.
Pluspunten
Contact en service
Pluspunten
Nette behandeling, luisterend oor en heel vriendelijk (Farouk)
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Korte deadlines, flexibel
VerbeterpuntenTerugkoppeling exacte aflevering en soms een meer adviserende rol aannemen
Pluspunten
Kwaliteit is zeer constant, website werkt goed, Faruk antwoordt prompt.
VerbeterpuntenIk meende dat ik mijn drukwerk nog steeds binnen de week geleverd zou krijgen, maar dat was nu niet het geval; misschien duidelijker aangeven bij het ontvangen van de opdracht?? PS Graag mijn oude mailadres er uit ([email protected]) en nieuwe erin: [email protected]
Pluspunten
Reactiesnelheid na aanvraag; meedenken en flexibiliteit in de snelheid van leveren na aanvraag.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en top service
Pluspunten
Klantvriendelijk Houden zich aan afspraak
Pluspunten
wij waarderen de controle op de verzonden bestanden enorm. De betrokkenheid van het bedrijf naar de klant en met het eindprodukt is groot. We geven een negen omdat een tien nooit wordt gegeven. Uitstekend bedrijf dus.
Verbeterpuntenals afzender bij vervoerde produkten zou als dit mogelijk is de naam van de opdrachtgever moeten staan. Dus niet FoL of de binderij. Wat ik ook mis zijn de mogelijkheden om op bijvoorbeeld Biotop papier te laten drukken.
Pluspunten
Goede eenvoudige site Goede prijs kwaliteit Correcte levering
VerbeterpuntenDe mogelijkheid bieden om grote bestellingen op meerdere adressen af te leveren. Er wordt gevraagd om bij het versturen van deze beoordeling of ik akkoord ga met de gebruikersvoorwaarden. Vind het wel erg omslachtig om voor zo'n korte enquête zo'n lange voorwaarden te moeten lezen of akkoord te gaan.
Pluspunten
vriendelijke mensen allemaal
Pluspunten
persoonlijk contact, productkwaliteit
Pluspunten
goed werk
Pluspunten
Snelle levering! Als ik Flyersonline bel of het sneller geleverd kan worden dan wat er wordt aangegeven op de site, dan is dat altijd mogelijk.
VerbeterpuntenGeen
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.