Pluspunten
Precies op tijd
VerbeterpuntenHet is handig om te vertellen bij vol-vlakken print, dat je kleurverschil krijgt.
De helft geleverd en de helft nog niet binnen. Late reactie.
Pluspunten
Personeel met echte kennis van drukwerk!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De bestelling is geplaatst als spoed bestelling om 15.00u s'middags. Dit moest eigenlijk voor 10.00u gedaan worden, maar bij FlyersOnline was het geen probleem om desondanks de flyers de dag erna af te leveren voor 18.00u. Top prestatie!
VerbeterpuntenEr is gebeld of er enveloppen aanwezig waren, volgens de medewerker aan de telefoon waren deze wel beschikbaar in het magazijn. Bij aankomst bij FlyersOnline bleek achteraf dat deze niet gevonden konden worden.
Pluspunten
vriendelijkheid en telefonisch bereikbaar voor overleg
n.v.t. Goede service/kwaliteit
Pluspunten
snel leveren; compleet assortiment
Verbeterpuntenbetalen op rekening voor vaste klanten
Pluspunten
PDF-instellingen.
VerbeterpuntenMeer details in de status van het drukwerk
Pluspunten
Goede communicatie, meedenken en er is veel mogelijk.
Pluspunten
Mooi afgewerkte producten. Snelle leveringen. Meedenkend personeel.
Pluspunten
beloofd is beloofd, dus op tijd geleverd en goed van kwaliteit! Telefonisch goed geholpen toen ik niet verder kon met bestellen etc.
Verbeterpuntenbeetje ingewikkeld om uit te vinden HOE je een afbeelding voor, in dit geval boekenleggers, kunt aanleveren.
Pluspunten
Goede, korte communicatielijnen. Ruim op tijd orders ontvangen.
Pluspunten
Snel, makkelijk, goedkoop. Heb eigenlijk nooit contact gehad met de helpdesk omdat het altijd goed ging.
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Vriendelijk mooi drukwerk goede prijzen voor een Nederlands bedrijf
VerbeterpuntenIets sneller op de mail reageren?
Pluspunten
Voordelig, professioneel bedrijf, behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenBetere structurering op de website.
Pluspunten
Betrouwbaar en punctueel
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Oplossing gericht denken, en behulpzaam.
Verbeterpunteniets sneller reageren op emails, verder een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.
Pluspunten
Verbeterpuntennetjes en recht snijden! rest is prima
Pluspunten
Zeer goede communicatie en snelle levering zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Flyersonline is een aanrader!
Pluspunten
Vriendelijke behandeling, altijd bereikbaar, goede prijs en korte levertijden
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.