Pluspunten
afspraken werden nagekomen
Verbeterpuntenmakkelijker opdrachten bundelen. Nu voor 2 items, 2 opdrachten aangemaakt.
Pluspunten
Goede serviceverlening, kennis van zaken, meedenken. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
De bestandscontrole vond ik zeer fijn. Het was de eerste keer dat in iets online liet drukken en er zaten dus nog wat fouten in het aangeleverde bestand. Ik kreeg meteen een mail met handleidingen hoe ik de fouten kon oplossen en een voorstel zodat zij het konden oplossen. Zeer professioneel!
Pluspunten
- Plezierig contact. Goed overleg over kwaliteit. Mooi drukwerk. - Een dag later geleverd, maar dit is keurig in overleg gedaan.
Verbeterpunten- de diameter van de wire O-ring is voor 20 pagina's aan de kleine kant. De pagina's kunnen niet lekker ''om gebladerd'' worden.
Pluspunten
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en alles wordt duidelijk uitgelegd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website (ook voor bestellingen)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid en vakmanschap
Pluspunten
Goede service, denkt mee met de klant en houd zich aan de gemaakte afspraken. Hier gaan we zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Prima service, snel contact, behulpzame medewerkers
Verbeterpuntenalleen ervaring met kranten, maar de technische specificaties van het bestand zijn niet helemaal duidelijk (spread, snijtekens, soort pdf ivm papier) e.d.
Het is al vaak voorgekomen dat bij het bestellen van een product met een levertijd van 24 of 48 uur dit niet geleverd wordt zoals vermeld wordt. Altijd te laat waardoor we moeten na bellen waar het blijft enz. Als je klanten die optie geeft dat ze het snel in huis hebben dan moeten ze wel op tijd geleverd worden.
Bedankt dat uw de tijd heeft genomen om een beoordeling in te vullen. Jammer om te horen dat u niet tevreden was over de levering van uw bestelling. Terwijl wij ons uiterste doen om op tijd te leveren – kan er soms iets mis gaan. Drukwerk blijft mensenwerk. In deze instantie denken wij dat er verwarring is geweest over wat is begrepen met de spoed / 48 uur levering. Spoed / 48 uur leveringen OPHALEN: Vóór 10:00 uur besteld – volgende dag na 18:00 uur klaar om op te halen. VERSTUREN: Vóór 10:00 uur besteld, volgende dag na 18:00 uur op transport – op de derde dag tussen 9:00 – 18:00 uur afgeleverd. Terwijl de voorwaarden vermeld staan op onze website - is het nu duidelijk dat wij dit informatie nog duidelijker moeten aangeven.
Pluspunten
Overzichtelijke site Klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenDuidelijke betalingsafspraken Leveringstermijn
Pluspunten
Fijne medewerkers, komen afspraken goed na en behulpzaam. Blij mee!!
Pluspunten
vriendelijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Lage prijs voor prima kwaliteit
VerbeterpuntenAanleveren ontwerp is wat ingewikkeld
Pluspunten
mooi drukwerk, nauwkeurige afwerking. Gewoon goed!
Pluspunten
Snelle levering, hulpvaardig personeel die ook met je meedenken en met advies komen.
VerbeterpuntenIets anders gebruiken dan elastiekjes om de stapeltjes visitekaartjes bijeen te houden. Deze geven streepjes af op de bovenste kaartjes.
Pluspunten
altijd vriendelijk, snel en meedenkend!
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.