makkelijke site, snel besteld en in huis. Resultaat is prachtig
eerste ervaring was positief, correcte service
ik heb bij Flyersonline een brochure laten drukken voor mijn service waarbij ik expats ondersteun. De hulp hierbij was prima, communicatie snel en de uitvoering van het drukwerk, daar ben ik zeer tevreden over. Mijn brochure ziet er prachtig uit. Dankjewel!
Afspraak is afspraak bij ons. Wat de lokale drukkerij zelfs niet kon waarmaken heeft Flyersonline waargemaakt! 1000 gelijmde boeken binnen 2 dagen met een koerier geleverd. Bedankt jongens!
Goed service, snel & kwalitatief drukwerk
veel naslagwerk beschikbaar over hoe te uploaden en specs om aan te leveren. Resultaat mag er zijn, vooral voor die prijs!
Goede afspraken mee te maken en zeker goede prijzen
Duidelijke website, behulpzame medewerkers, resultaat is goed.
Geen problemen.
Originele beoordeling
Bij alle 5 de keren, wordt er geen info geleverd over de levertijd. Iedere keer nabellen, emails sturen. Krijg iedere keer weer de belofte dat ik terug gebeld wordt, iedere keer dus niet, moet er zelf maar achter aanjagen. Uiteindelijk bij alle 5 de boekjes heeft het gemiddeld 5 a 6 weken geduurd voordat het uitgeleverd werd. Het laatste boekje....28 augustus ingediend. Is nu nog niet geleverd. Heb hiervoor totaal 6 keer gevraagd wanneer het geleverd wordt. Ik heb 3 keer de belofte gehad terug gebeld te worden. Vorige week telefonisch toegezegd dat ik het afgelopen vrijdag geleverd zou krijgen. Is nog niet geleverd (is nu maandag-avond). Dit kan echt niet hoor.....Ik ben er nu klaar mee.
Druwkerk tijdig bestelt voor aflevering op donderdag. Geen verzendbericht ontvangen, dus drukwerk niet ontvangen. Dus gebeld met de drukkerij. Bestelling blijkt niet gedrukt of er is iets mis gegaan bij het drukken, dat wordt niet duidelijk. Uiteindelijk wordt vrijdagavond om 20.00 uur afgeleverd.
Positief
Personeel zeer behulpzaam, en zo als gevraagd snel geleverd!
Drukwerk van een echte drukkerij met medewerkers met verstand van drukwerk!
Er is goed met ons meegedacht en snelle, goede service en goede kwaliteit - prijs verhouding
Zoals altijd super kwaliteit en uitstekende service
Bij groot of kleine orders is de kleur- en drukkwaliteit beter dan bij de groter internetdrukkers. Flexibeler is het persoonlijke contact ipv een helpdesk die vaak niet meer kan dan de bedrijfsrichtlijnen volgen waardoor er niet veel extra's modelijk is.
Kundig en professioneel
Jaren heb ik prima ervaringen, maar het laatste jaar veel minder. Er wordt zeer slecht (niet) op mails gereageerd. Bestanden die ik al 10 jaar identiek aanlever worden nu ineens afgekeurd, zonder dat er goed wordt geïnformeerd hoe het dan wel moet. Kortom....in de gevarenzone...
Keurig op de beloofde dag ontvangen. Ziet er mooi uit.
Voor onze brochures klop ik regelmatig bij Flyersonline aan. Snelle service, gebruiksvriendelijke website en goed drukwerk. Prima adres!
Originele beoordeling
Het is prettig samenwerken met Flyersonline. Gemakkelijk telefonisch contact. Kwaliteit-prijsverhouding is uitstekend. En als er een keer iets fout gaat doen ze er alles aan om dit snel op te lossen.
Always very good service from them. Great quality and delivery on time
Goede service, meedenkend en snel.
Kundig, vriendelijk en behulpzaam.
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.