Pluspunten
meedenken en spoed aanvaarden prima kwaliteit, volgens verwachting goede levering
Verbeterpuntenondanks toezeggingen werd de order een dag te laat bezorgd, jammer
Pluspunten
snelheid, positieve houding, vriendelijkheid, diversiteit in mogelijkheden, meedenken
VerbeterpuntenOffertes worden meestal snel uitgebracht maar af en toe laat een offerte wat lang op zich wachten.
Pluspunten
Uitstekend klantcontact Contact met prepress afdeling ook super, persoonlijk! Snelle levering, goed eindproduct en scherp geprijsd
Pluspunten
Nette afhandeling, vriendelijke mensen en bovenal goede kwaliteit. Ik zou er zeker nog eens drukwerk bestellen!
Pluspunten
Top bedrijf! Mooi en goed drukwerk. Gisteren 500 flyers besteld en vandaag afgeleverd om 10:00 uur in België. Dat zijn nog eens afspraken nakomen. Goed bezig!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Duidelijke website en bieden veel diverse producten aan, tegen een scherpe prijs
VerbeterpuntenLevertijd is heel belangrijk voor ons, dit mag wat beter gecommuniceerd worden, voor de rest ga zo door
Pluspunten
snel, accuraat
Pluspunten
Flyersonline heeft een prima webshop, maar nog beter: snelle telefonische hulp als je vragen hebt. En anders dan andere erg goedkope en goede online drukkers: ook scherpe prijzen als je iets afwijkends wilt laten drukken. En uitstekende flexibiliteit als je tijdens het drukproces een ander leveradres/oplageverdeling of iets anders wil.
VerbeterpuntenTja, weinig. Liever meteen een mens aan de lijn als ik bel dan een keuzemenu van 1.
Pluspunten
Servicegericht, goed bereikbaar, correct, vriendelijk, meedenkend, prrsoonlijk advies, snelle levering, leveren goede kwaliteit, vast contactpersoon en betrouwbaar.
VerbeterpuntenIn tijden van drukte gaat er heel soms wel eens iets mis met een bezorging of met het bezorgde pakket. Dit wordt dan wel altijd gelijk snel opgelost.
Pluspunten
Scherpe offertes en snelle leveringen
Pluspunten
Hele vriendelijke medewerkers, ze hielpen me snel met mijn order en bezorgde binnen 3 dagen.
Pluspunten
Great service; super fast; delivered on time; good value.
Verbeterpuntenwish I had more time to make a better paper quality selection.
Pluspunten
Meedenkend, snel, goede prijs & kwaliteit!
VerbeterpuntenNog geen kunnen ontdekken.
Pluspunten
SUper bedrijf: Al jaren en jaren. Heel blij mee ;-)
Verbeterpunten? Kan niet s bedenken nu?
Pluspunten
Prima drukwerk, snel telefonisch bereikbaar en flexibel als het gaat om aanvullende/speciale wensen.
VerbeterpuntenGeldt voor alle online drukkers: iets meer papiersoorten graag.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice en snel geholpen met mijn offerte.
VerbeterpuntenEventueel meer producten aanbieden via de website.
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.