Pluspunten
Concept werkt goed, de foto doos paste ook uitstekend bij ons thema. Piter deed het ook erg leuk!
VerbeterpuntenWij vonden de afgedrukte afbeeldingen erg klein en onscherp. Wij hebben liever 1 afbeelding goed en groter dan 3 kleine onscherp. Wij zouden jullie graag een volgende keer weer willen inzetten maar dan alleen als dit wordt verbeterd.
Goed om te lezen dat het zo goed is bevallen! Jammer dat de fotostrip met de drie foto's voor jullie tegenviel. We gaan hier voor een volgend event met jullie over in overleg en zullen uiteraard zorgen voor perfecte foto's.
Pluspunten
Snel en vriendelijk contact per mail. Klantgericht toen er iets gecorrigeerd moest worden.
Hoi Tim, Super, een tien! Ook erg fijn om te lezen dat we snel, vriendelijk en klantgericht zijn. Dat vinden wij zeer belangrijk.
Pluspunten
Goed en enthousiast personeel. Goede kwaliteit van foto's.
VerbeterpuntenBij aankomst bleek er geen gastenboek beschikbaar te zijn en deed de video optie het niet. Deze wordt nog nagestuurd en er volgt nog een nacalculatie.
Hi Alvin, Mooi dat het goed is bevallen! We gaan zeker met jullie een oplossing zoeken voor het niet werken van de video-optie en het missen van het gastenboek.
Pluspunten
Fantastic services and excellent quality.
Hoi Nathalie, Wat fijn dat het zo goed is bevallen, bedankt voor de complimenten!
Pluspunten
Alles via internet, dus last minute is geen probleem. Ook betalen via internet helemaal top. Personeel merk je niet op, doen wat ze moeten doen. Kader voor de foto`s erg snel gemaakt. Foto's direct op usb
VerbeterpuntenRolletje vervangen duurde erg lang, zeker omdat het al wat later op de avond was en de mensen opdat moment er volop gebruik van maakte. Gelukkig heb ik die fotos die gemaakt waren tijdens het verwisselen op usb!!
Hoi Tamara, Dankjewel voor alle pluspunten! Wij trainen onze helden maandelijks om ervoor te zorgen dat zij (technische) problemen in korte tijd kunnen oplossen. Vervelend dat het vervangen ditmaal wat langer duurde en de gasten daarom even moesten wachten. Zo te horen is er enthousiast gebruik van de Fotodoos gemaakt!
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
- Fijn om een bevestigingsmail met 'tips' te krijgen - Goede begeleiding door de medewerkers tijdens de avond - Veel positieve reacties en geluiden gehoord - Leuk dat het strookje gepersonaliseerd wordt, maakt het een leuk bedankje & aandenken (maar zie verbeterpunt).
Verbeterpunten- Iets meer aandacht voor ontwerp fotostrookje i.p.v. kopiëren/plakken van de Save the date (!, van de trouwkaart zou nog logisch zijn) en dan ook even netjes uitlijnen t.o.v. elkaar. Kortom..iets professioneler ontwerpen.
Hoi Marjon, Fijn dat er zo positief is gereageerd op de Fotodoos! Wij werken altijd zorgvuldig aan de ontwerpen voor de fotostripjes. Deze sturen we ook toe naar de boeker ter goedkeuring. De boeker mag altijd nog op- en aanmerkingen geven, die we daarna zullen aanpassen.
Pluspunten
Wat een enthousiaste medewerker! Erg klantvriendelijk. Mooie apparatuur! Ontzettend leuk kader adhv je uitnodiging. Op tijd!
VerbeterpuntenGeen, was top!
Top, Ilse! :)
Pluspunten
Het was een leuke en originele toevoeging aan het verjaardagsfeest van mijn vader. Mooie photobooth, aardige en behulpzame medewerker op locatie (Jake), en veel positieve reacties gekregen.
VerbeterpuntenIk vind de prijzen voor sommige extra opties te hoog. Zoals de witte of premium achtergrond, waardoor ik er voor heb gekozen om de achtergrond zelf op te leuken. Als het de helft goedkoper was geweest had ik wel wel via jullie gedaan.
Hi Eva, Goed om te lezen dat de photobooth een toegevoegde waarde was op het feest! Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en service. We hopen dat dit voor jou het geld waard was.
Pluspunten
Representatief personeel
VerbeterpuntenEmail met een betalingsherinnering sturen terwijl je ook achteraf mocht betalen. Dit veroorzaakt verwarring.
Pluspunten
Leuk personeel
Bedankt voor je mooie beoordeling :)
Pluspunten
Leuk bedrijf! Communicatie was duidelijk. Alles goed geregeld tot in de puntjes! Aanrader, volgende keer bel ik jullie weer.
Leuk! Tot de volgende keer, Amandina!
Pluspunten
Klantgericht en vriendelijke personeel. Leuk contact gehad met Danniek, Jeffrey & Jasper. Top geregeld op locatie. Jeffery was super! Vriendelijk tegen de gasten.
VerbeterpuntenEr was niet naar mij gecommuniceerd dat mijn contactpersoon voor de geboekte dag gewijzigd was. Graag tijdig communiceren in het vervolg.
Hi Cindy, Goed om te lezen dat je op zo'n positieve manier contact hebt gehad met onze medewerkers! Het kan gebeuren dat er op een laatste moment een wijziging is in de planning. We zullen er extra op letten om dit ook door te geven aan de boeker.
Super, Julie, bedankt!
Pluspunten
De fotodoos was een groot succes op het feest van het 40 jarige huwelijk van mijn ouders! Zeker aan te raden voor iedereen. Super dat je de foto's achteraf ook digitaal krijgt!
Wat fijn dat de Fotodoos zo'n succes was op het feest! Hopelijk zullen je ouders (en natuurlijk alle gaten) er nog lang van nagenieten.
Niks noppes nada
Haha, fijn dat je alleen maar pluspunten hebt, Ranu!
Pluspunten
Mooie fotokast (aan de buitenkant). Alle foto's op usb stick Mooi uniek fotokader
VerbeterpuntenPrinter was in eerste instantie niet mee. Pas 2 uur (te laat) werd deze geleverd. Kennelijk was er echt niemand anders die deze even kon brengen. Foto's passen niet goed in het fotokader. Halve foto's als resultaat. Het fototoestel stond te laag waardoor iedereen door zijn knieen moest en er een ronde rand van het gat van de kast op de foto kwam. Reclame verlichting ("Photos) van de kast werkte niet.
Hallo, Jammer dat de boeking niet helemaal goed is verlopen. De printer is een onderdeel van de volledige photobooth en hoort uiteraard gewoon op locatie te zijn. Ik kan het niet anders noemen dan een domme fout van de medewerker! Het fototoestel zit in de photobooth ingebouwd en kunnen we helaas niet aanpassen. Gelukkig is daar op een creatieve manier mee omgegaan.
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle reacties op e-mail. Fotodoos wat betreft foto's is erg leuk.
VerbeterpuntenOp website staat verkleedattributen, dit betreffen enkel houten props. Dit duidelijker communiceren. Video kan kennelijk niet in een ruimte waar ander geluid aan staat, dit werd vooraf en tijdens niet gecommuniceerd, waardoor de filmpjes niet te beluisteren zijn.
Wat vervelend dat het allemaal zo is gegaan! Gelukkig hebben we dit achteraf goed op kunnen lossen. Danniek
Pluspunten
Helemaal tevreden, erg goede service!
Als de boeker helemaal tevreden is, zijn wij dat ook! Bedankt, Anne-Loes!
Super, Farah! Dankjewel!
Pluspunten
Goed geregeld.
Goed geregeld, goed cijfer! Melinde
Pluspunten
Het personeelslid werkend bij de fotobooth was erg vriendelijk en deed het met enthousiastme
VerbeterpuntenWij zijn helaas niet tevreden. De gemaakte afspraken zijn niet waar gemaakt. En initiatief over het falen hiervan aan jullie kant, hadden we gewaardeerd. Die zijn tot op heden uitgebleven.
Hallo Annemiek, Wat vervelend dat het niet zo is gegaan als jullie gewild hadden! Naar ons weten had ons personeel de tijd gecompenseerd die in het begin verloren was gegaan. Mocht dit niet zo zijn dan horen wij dat graag! Wel mooi om te horen dat het personeel het op locatie goed heeft afgehandeld. Melinde
Pluspunten
Klantgericht, heel leuk personeel, creatief
VerbeterpuntenPrijs
Super, een 10! Goed dat ons personeel ook zo goed is bevallen. Melinde
Bedankt voor de mooie cijfers Jojanneke! Melinde
Pluspunten
Prettig contact met de medewerkers, er wordt snel gehandeld. Wij hadden een behoorlijk lastminute verzoek, maar alles werd vlot en goed geregeld. Zelfs nog als extraatje een gepersonaliseerd fotokader gekregen, erg leuk als er zo met je meegedacht wordt!
VerbeterpuntenEnige jammere was dat de fotobooth het af en toe niet deed. Technische problemen? Was precies op het moment dat de meeste collega's nog op het feest waren.
Super om te horen! Wat jammer dat die het af en toe niet deed, hopelijk heeft dat de pret niet mogen drukken. Dankjewel :-) Danniek