Pluspunten

Concept werkt goed, de foto doos paste ook uitstekend bij ons thema. Piter deed het ook erg leuk!

Wij vonden de afgedrukte afbeeldingen erg klein en onscherp. Wij hebben liever 1 afbeelding goed en groter dan 3 kleine onscherp. Wij zouden jullie graag een volgende keer weer willen inzetten maar dan alleen als dit wordt verbeterd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel en vriendelijk contact per mail. Klantgericht toen er iets gecorrigeerd moest worden.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goed en enthousiast personeel. Goede kwaliteit van foto's.

Bij aankomst bleek er geen gastenboek beschikbaar te zijn en deed de video optie het niet. Deze wordt nog nagestuurd en er volgt nog een nacalculatie.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Fantastic services and excellent quality.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Alles via internet, dus last minute is geen probleem. Ook betalen via internet helemaal top. Personeel merk je niet op, doen wat ze moeten doen. Kader voor de foto`s erg snel gemaakt. Foto's direct op usb

Rolletje vervangen duurde erg lang, zeker omdat het al wat later op de avond was en de mensen opdat moment er volop gebruik van maakte. Gelukkig heb ik die fotos die gemaakt waren tijdens het verwisselen op usb!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- Fijn om een bevestigingsmail met 'tips' te krijgen - Goede begeleiding door de medewerkers tijdens de avond - Veel positieve reacties en geluiden gehoord - Leuk dat het strookje gepersonaliseerd wordt, maakt het een leuk bedankje & aandenken (maar zie verbeterpunt).

- Iets meer aandacht voor ontwerp fotostrookje i.p.v. kopiëren/plakken van de Save the date (!, van de trouwkaart zou nog logisch zijn) en dan ook even netjes uitlijnen t.o.v. elkaar. Kortom..iets professioneler ontwerpen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Wat een enthousiaste medewerker! Erg klantvriendelijk. Mooie apparatuur! Ontzettend leuk kader adhv je uitnodiging. Op tijd!

Geen, was top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het was een leuke en originele toevoeging aan het verjaardagsfeest van mijn vader. Mooie photobooth, aardige en behulpzame medewerker op locatie (Jake), en veel positieve reacties gekregen.

Ik vind de prijzen voor sommige extra opties te hoog. Zoals de witte of premium achtergrond, waardoor ik er voor heb gekozen om de achtergrond zelf op te leuken. Als het de helft goedkoper was geweest had ik wel wel via jullie gedaan.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Representatief personeel

Email met een betalingsherinnering sturen terwijl je ook achteraf mocht betalen. Dit veroorzaakt verwarring.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Leuk personeel

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Leuk bedrijf! Communicatie was duidelijk. Alles goed geregeld tot in de puntjes! Aanrader, volgende keer bel ik jullie weer.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Klantgericht en vriendelijke personeel. Leuk contact gehad met Danniek, Jeffrey & Jasper. Top geregeld op locatie. Jeffery was super! Vriendelijk tegen de gasten.

Er was niet naar mij gecommuniceerd dat mijn contactpersoon voor de geboekte dag gewijzigd was. Graag tijdig communiceren in het vervolg.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De fotodoos was een groot succes op het feest van het 40 jarige huwelijk van mijn ouders! Zeker aan te raden voor iedereen. Super dat je de foto's achteraf ook digitaal krijgt!

Niks noppes nada

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie fotokast (aan de buitenkant). Alle foto's op usb stick Mooi uniek fotokader

Printer was in eerste instantie niet mee. Pas 2 uur (te laat) werd deze geleverd. Kennelijk was er echt niemand anders die deze even kon brengen. Foto's passen niet goed in het fotokader. Halve foto's als resultaat. Het fototoestel stond te laag waardoor iedereen door zijn knieen moest en er een ronde rand van het gat van de kast op de foto kwam. Reclame verlichting ("Photos) van de kast werkte niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed bereikbaar, snelle reacties op e-mail. Fotodoos wat betreft foto's is erg leuk.

Op website staat verkleedattributen, dit betreffen enkel houten props. Dit duidelijker communiceren. Video kan kennelijk niet in een ruimte waar ander geluid aan staat, dit werd vooraf en tijdens niet gecommuniceerd, waardoor de filmpjes niet te beluisteren zijn.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Helemaal tevreden, erg goede service!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goed geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het personeelslid werkend bij de fotobooth was erg vriendelijk en deed het met enthousiastme

Wij zijn helaas niet tevreden. De gemaakte afspraken zijn niet waar gemaakt. En initiatief over het falen hiervan aan jullie kant, hadden we gewaardeerd. Die zijn tot op heden uitgebleven.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Klantgericht, heel leuk personeel, creatief

Prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prettig contact met de medewerkers, er wordt snel gehandeld. Wij hadden een behoorlijk lastminute verzoek, maar alles werd vlot en goed geregeld. Zelfs nog als extraatje een gepersonaliseerd fotokader gekregen, erg leuk als er zo met je meegedacht wordt!

Enige jammere was dat de fotobooth het af en toe niet deed. Technische problemen? Was precies op het moment dat de meeste collega's nog op het feest waren.

Kalmarweg 1414

9723JG Groningen