Pluspunten
Het reserveren en plannen ging erg prettig. Daarbij verliep de communicatie en afstemming erg vlot en goed.
Verbeterpuntennvt
Super! een 8. Dankjewel :-) Danniek
Pluspunten
Goed personeel
VerbeterpuntenCommunicatie ,beter werkend apparatuur
Hallo Jennie. Wat vervelend dat het kennelijk niet zo uit heeft gepakt als verwacht, wij kunnen hier in onze communicatie hier echter niets van weer vinden en zouden dus ook graag waar het aan ligt en waar wij ons in kunnen verbeteren. Danniek
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten ga zo Door.
10! :) Melinde
Pluspunten
Goeie communicatie. Bij vragen snel antwoord. Leuk personeel die ook leuk gekleed is op de avond.
VerbeterpuntenZelf hadden we nog extra attributen meegenomen. Vind niet dat dit iets is voor het bedrijf, maar wel als tip voor mensen die de fotodoos reserveren.
Bedankt voor de mooie 9! Melinde
Pluspunten
ziet er allemaal heel erg professioneel uit
Verbeterpuntenafspraken nakomen tav lay out van de strip: de groene kleur op de strip zou donkerder worden (heb daar mailcontact over gehad en de donkerdere kleur ook goed gekeurd maar uiteindelijk was toch de lichte kleur groen op de strip weergegeven.
Hallo Anouk, Ik heb de lay-out even voor je nagekeken. Het was wel de door jullie goedgekeurde donkere versie, misschien had deze dan toch nog donkerder moeten zijn om aan jullie verwachtingen te voldoen? Bedankt in ieder geval voor de goede recensie. Melinde
Bedankt, een 8! Melinde
Pluspunten
Leuke uitstraling en positieve manier van benaderen
VerbeterpuntenApparatuur beter plug en play maken zodat ze op lokatie met een druk op de knop ready to use zijn
Hallo Geert, Bedankt voor het mooie compliment. Wij streven altijd naar technologische vooruitgang en hopen dit in de toekomst dus ook plug en play te krijgen. Melinde
Pluspunten
Enthousiaste medewerkers, absoluut een toevoeging voor onze feestavond!
VerbeterpuntenDe communicatie was soms wat laat, we kregen het kader voor het feest 6 dagen van te voren, dat vonden wij wat laat.
Hallo Irene, Goed verbeterpunt, wij proberen er naar toe te werken dat alle kaders wat sneller in productie genomen kunnen worden. Fijn dat het een mooie toevoeging was aan jullie feest! Melinde
Pluspunten
Zag er perfect uit en de communicatie was goed.
VerbeterpuntenDe medewerker vragen of hij duidelijk aanwezig is bij de fotodoos. Hij was bij ons af toe niet aanwezig omdat hij in een andere ruimte was en dus niet in zicht.
Bedankt voor de tip over het personeel, ik zal de persoon in kwestie hier van op de hoogte stellen. Fijn dat het over-all goed is bevallen. Melinde
Pluspunten
Iedereen heeft er met veel plezier gebruik van gemaakt.
VerbeterpuntenKunnen wij online de foto's nog inzien?
Hallo Dorien, Wat fijn dat iedereen er plezier aan heeft beleefd. Wij hebben de foto's niet online zichtbaar, dit uit privacy overwegingen. Wel geven wij aan het einde van de boeking altijd een fotodoos usb met alle feestfoto's. Melinde
Pluspunten
Fijn personeel, goede communicatie.
Bedankt Jennifer! Melinde
Pluspunten
Erg leuke toevoeging op een partij. Vooraf wordt goed meegedacht. Je krijgt nog tips & tricks. Er werd snel gereageerd op vragen. Helemaal top. Ook super leuke foto's gemaakt. Werd enorm gewaardeerd.
Bedankt voor de 10 Marijke! Melinde
Pluspunten
Goede communicatie met de kant. Foto's en bijgeleverde digitale foto's op een USB stick zijn van perfecte kwaliteit
VerbeterpuntenIets duidelijker zijn over de ruimte die nodig is voor het hebben vani de Fotobooth
Hallo Rebecca, Bedankt voor de feedback. De benodigde ruimte hebben wij inmiddels al meegenomen in onze standaard mailings dus dat is al verholpen maar toch bedankt! Melinde
Pluspunten
Zowel in het voortraject als op de avond zelf hebben ze met ons mee gedacht om het een succes te laten worden. Goede en snelle communicatie, gemaakte afspraken worden nagekomen. Daarnaast vriendelijk en behulpzaam personeel. Alle gasten waren enthousiast en mede door fotodoos is het een geslaagde avond geworden.
VerbeterpuntenMeer bekendheid geven aan fotodoos!
Bedankt voor de uitgebreide beschrijving en natuurlijk het prachtige cijfer! Melinde
Pluspunten
De ervaring is positief, alle gasten vonden het leuk. De hulp van Jake was prima, aardig en gezellig. Fotodoos was helemaal gezellig op ons feest!
Bedankt voor de goede feedback Ryan! Melinde
Pluspunten
Op tijd, super vriendelijk, leuk gastenboek, kortom top!!
10!!!! Yes! Melinde
Pluspunten
Goed geregeld, mooi fotolijst ,aardig personeel,
Bedankt Ashley! Melinde
Pluspunten
Zeer tevreden! Bij een eerste sessie foto's was de belichting niet helemaal goed, maar dit is ruimschoots gecompenseerd doordat het personeel wel twee uur langer bleef dan afgesproken. De reacties van de gasten waren zeer positief en ook erg leuk dat we alle foto's op USB meekregen. Echte aanrader!
Leuk om te horen dat je ons aanbeveelt. Bij problemen proberen wij altijd de tijd vol te maken waar mogelijk, mooi dat het zo kan! Melinde
Pluspunten
Netjes optijd en leuk!
10! Bedankt! Melinde
Pluspunten
De Fotodoos besteld voor onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig! En de medewerker die alles verzorgde was helemaal top! Echt een aanrader.
Wat leuk om te horen allemaal! Melinde
Pluspunten
Was super geregeld! Top personeel!
Kort maar krachtig, bedankt! Melinde
Pluspunten
Alles precies zoals we wilden.
VerbeterpuntenEen verhoginkje voor de kleine kinderen
Hallo Mieke, Een goed aandachtspunt, bedankt voor de 8! Melinde
Pluspunten
Correct, vriendelijk en de manier van presenteren heeft veel waarde toegevoegd aan ons huwelijksfeest. Iedereen vond het super!
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Top, top, top! Melinde
Pluspunten
Alles is goed geregeld en het fotokader was echt super leuk gemaakt. Het personeel was ook erg vriendelijk. Onze gasten waren heel enthousiast.
Top om te horen, een mooie 9! Melinde
Pluspunten
Super! Tof concept! Zo hebben zowel onze gasten als wijzelf een leuk aandenken aan ons trouwfeest! Bedankt aan de 2 jonge dynamische kerels, het was een groot succes! Een aanrader voor elk feest!
Wat een heerlijke recensie, bedankt! Melinde