Pluspunten
Waren optijd aanwezig, leuke vriendelijke medewerker
Verbeterpunten- Er werd een gastenboek geleverd alleen moesten we zelf voor de pen zorgen? - Het fotostipje was anders dan we hadden ontworpen.. onze trouwdatum was eraf gevallen. In alle hectiek van de dag viel me dat veel te laat op de avond op.
Bedankt voor de feedback, hier gaan wij naar kijken! Melinde
Pluspunten
Wat was dit een leuke toevoeging op onze bruiloft, en zoveel leuke reacties gekregen! Communicatie verliep snel, leuk dat er een persoonlijk kader om de foto's zat. Leuke professionele begeleiding ter plaatse. Ik zal Fotodoos zeker aanbevelen bij anderen!
Hé Ellen, Wat goed om te horen dat je het aanbeveelt bij anderen en nog een top cijfer ook, bedankt!~ Melinde
Pluspunten
Keurig verzorgd. Alles conform afspraak uitgevoerd.
VerbeterpuntenNiet veel, maar t.a.v. het fotokader graag iets pro-actiever handelen.
Hallo Eric, Bedankt voor de 8! Melinde
Pluspunten
Compleet pakket voor een aantrekkelijke prijs en qua activiteit & aandenken een aanrader!
VerbeterpuntenCommunicatie verloopt veelal te traag.
Hallo Francois, Bedankt voor de review, wij gaan intern kijken naar de communicatie wat daar fout is gegaan en hoe wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. Melinde
Pluspunten
- punctueel. - de feestvierders waren om hun gemak met de medewerker. - al het apparatuur werkte.
Verbeterpunten-
Bedankt voor de prachtige 10 IOI Loders Croklaan! Melinde
Pluspunten
Een geweldig bedrijf! De fotodoos was helemaal super en een perfecte aanvulling tijdens de feestavond van onze bruiloft. De communicatie vooraf was heel persoonlijk en prettig. Ook het ontwerpen van de fotokader verliep enorm soepel. Wij hadden de "classic", deze paste perfect in het interieur waardoor de focus ook daadwerkelijk lag op de lol hebbende gasten en niet op een uit de toon vallend hokje. Bij de camera was de gehele avond een zeer nette jongeman aanwezig. Hij was aanwezig wanneer nodig en op de achtergrond wanneer gepast; Ben onze complimenten!! Wij zijn erg benieuwd naar de digitale versies die we binnenkort via WeTransfer ontvangen; dat wordt weer nagenieten! Samenvattend: een absolute aanrader!
Hallo E&J, Wat een mooie review om te lezen, uitgebreid beschreven. Bedankt daarvoor! Melinde
Pluspunten
Wat niet? De Fotodoos werd bemand door een jongen waardoor ie-de-reen gecharmeerd was. Hij wist met z'n groene scherm en direct-klaar-printjes het overgrote deel van onze feestgangers weg te lokken van de whiskybar en de arcadehal. USB-stickje met alle foto's ook nog digitaal. Wat wil je nog meer?
VerbeterpuntenPuur om iets te zeggen, maar niet eens negatief te noemen: De prijs is hartstikke prima voor het product. Het ligt alleen te hoog, denken wij, voor andere feestjes dan bedrijfsfeestjes. Misschien kan er nagedacht worden over een goedkoper pakket waardoor ook de markt van particulieren kan worden aangeboord.
Wow, wat een heerlijke review. Bedankt voor de super beoordeling en de leuke avond Q42! Melinde
Pluspunten
Super personeel op locatie - deed het erg goed en leuk! Dank daarvoor. De fotodoos was een super aanvulling op ons feest. De reacties van de gasten was heel erg positief. Website erg duidelijk en handig. Well done!
VerbeterpuntenBetere bevestiging sturen van hetgeen besteld: een email met alle details zou al helpen. We kregen de verkeerde kleur achtergrond en 1x het verkeerde stropje. Achteraf allemaal prima voor ons, maar voor de toekomst zou ik aanraden dit aan te pakken om teleurstellingen bij klanten te voorkomen.
Hallo Nelleke, Bedankt voor de review. Wij geven het door aan het personeel van die avond. :) De verbeterpunten gaan wij intern naar kijken. Melinde
Pluspunten
Jullie hebben een super leuke kerel naar onze bruiloft gestuurd. Heel aardig, beleefd en wist alles perfect te regelen. Fotodoos was een apart mini evenement op onze bruiloft waar wij heel veel plezier van hebben gehad en nog steeds hebben. Zijn nu aan het nagenieten van alle maffe foto's die zijn gemaakt.
Bedankt voor de 10! Goed om te horen dat het zo'n succes was! Melinde
Pluspunten
Communicatie verliep perfect! Op het laatste moment nog een toevoeging aan de reservering was geen probleem en alles verliep perfect!
Hallo Geert, Wat top om te horen allemaal, bedankt! Melinde
Meer info over logistiek
Bedankt voor de heerlijke 10! Melinde
Bedankt voor de mooie 8! Melinde
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van het product. Vriendelijk personeel!!! Top dat de je de foto's dubbel krijgt en een stickje met foto's naderhand. We hebben superleuke reacties gehad op ons feest en het was een superaanvulling.
VerbeterpuntenGeen :)
Een 10, Yes!! Melinde
Pluspunten
Mooie foto's, super leuke props, top dat het eigen ontwerp kan worden meegenomen in de foto's. Mooie en snelle service. Top foto's, mooie kwaliteit. Veel gasten hebben echt iets aan de foto's en er word nog veel over gesproken. Was echt een meerwaarde voor het feest, super leuk! Was heel leuk was, was dat we zelf ook alle kopietjes mee kregen en ook nog een usb stick, wat hebben we gelachen de volgende dag. Op de USB stick (doe overigens ook al mooi was) stonden niet de orginele foto's, mogelijk een foutje gemaakt met kopieren, heb ik aangegeven en word nog nagekeken! Fijn bedrijf!
VerbeterpuntenHet doel van het gastenboek was voor de gasten niet duidelijk, werd ook niet duidelijk gecoördineerd. Daarbij is het handig om de volgende keer lijm mee te nemen om de foto's in het gastenboek te plakken. Nu was dat wel de bedoeling om de foto's er in te plakken maar zonder lijm werd dat een beetje lastig. Veel gasten die na 22.00u kwamen wisten niet dat er een gastenboek was, zij werden er niet meer opgewezen, terwijl het juist een hartstikke leuk initiatief is!!
Hallo Nicoline, Dit zijn reviews waar wij wat mee kunnen, super bedankt voor de positieve feedback! Melinde
Pluspunten
Goede service en kwaliteit
Wow! Bedankt Seyandra! Melinde
Pluspunten
Super leuk bedrijf met hele vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenTelefonisch slecht bereikbaar. via de mail wel altijd snel antwoord.
Bedankt voor de goede review, een 8!! Melinde
Pluspunten
Was top! Iedereen vond het superleuk.
VerbeterpuntenGeen eigenlijk.
Hallo Dilana, Bedankt voor je 9! Goed om te zien. Melinde
Pluspunten
Geweldige aanvulling op het feest!
VerbeterpuntenOpstart was technisch wat lastig maar verder geen problemen ervaren.
Bedankt voor de 10! Melinde
Pluspunten
Hippe originele uitstraling met vriendelijke medewerker! Oprecht een aanvulling voor het feest geweest! Leuk ook het persoonlijke fotokader.
VerbeterpuntenHet bijgeleverde fotoboek was erg groot en niet echt hip. Wellicht leuker een kleinere mee te nemen, met logo van Fotodoos erop bijv? Verder is het natuurlijk best aan de prijs, voor dit geld is het misschien wel aardig een basis achterscherm bij te leveren.
Hallo Anne-Marie, Bedankt voor je goede review, daar kunnen wij iets mee. Bedankt! :) Melinde
Hallo Tang, Goed om te zien zo'n positieve review, bedankt! Melinde
Pluspunten
Fantastische toevoeging tijdens ons huwelijk. Ideaal omdat je meteen een leuke herinnering voor gasten hebt!
Hallo Tessy, Een 10! Wat fantastisch om te horen, dank je! Melinde
Bedankt Muziekgebouw Eindhoven! Een mooie 8 :) Melinde
Pluspunten
De fotodoos is bij ons bedrijfsfeest bij iedereen zeer goed bevallen. Het zag er fantastisch uit, de props waren heel erg leuk! Greenscreen en de daarbij horende achtergrondfoto's waren heel leuk en afwisselend. Personeel was erg prettig en open. Erg flexibel omtrent onze wensen. Er was veel mogelijk.
VerbeterpuntenHet enige wat beter kan is de communicatie vooraf. Hoewel alles mogelijk was kreeg ik sommige mailtjes dubbel en was voor mij niet duidelijk of het voor de opdrachtnemer allemaal duidelijk was wat we wilden. Communicatie daarna verliep wel weer goed!
Bedankt voor het mooie commentaar, daar kunnen we zeker wat mee. Het cijfer kunnen wij zeker ook wat mee, helemaal goed. Bedankt! Melinde
Bedankt Museum Arnhem voor de prachtige 9! Melinde
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, uniek product, hoog entertainmentgehalte.
VerbeterpuntenBereikbaarheid via telefoon soms erg laag. 'Openingstijden' zijn ook niet te vinden. Maandags pas na 11.00 uur bereikbaar, ook niet altijd tot 18.00 uur bereikbaar.
Hi Kevin, Wat een mooie pluspunten, dank je! Wij hebben inderdaad geen vaste openingstijden maar zijn telefonisch vrijwel altijd bereikbaar, maar bedankt voor het aandachtspuntje. Melinde